Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Doutzen Kroes, alle mannen kennen haar om haar mooie uiterlijk en de meeste vrouwen kennen haar vast ook wel. Ze heeft een eigen lingerielijn bij de Hunkemöller en verdient natuurlijk gigantisch veel geld met haar internationale rollen in de modellenwereld.

Maar hoeveel geld heeft ze? Wat is haar vermogen, en hoe komt ze daaraan? Alles over Doutzen Kroes vermogen lees je hier!

Naam

Doutzen Kroes

Geschat vermogen

€28 miljoen

Geboortedatum

23-01-1985

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Model

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Modellen- en televisiewereld


Wat is het vermogen van Doutzen Kroes?

Onze vrienden van de Quote hebben een accurate schatting gedaan naar het vermogen van Doutzen Kroes, wat momenteel op ongeveer 28 miljoen euro lijkt te liggen.

Zo gigantisch veel geld kun je dus verdienen door mooi en slim tegelijk te zijn, want naast modelleren heeft ze ook hele slimme zakelijke stappen gemaakt. 

Leuke weetjes over Doutzen Kroes

  • Doutzen Kroes is getrouwd met Sunnery James
  • Doutzen Kroes speelt inmiddels in steeds meer Amerikaanse films, zoals Justice League

Wie is Doutzen Kroes?

Doutzen Kroes is volgens vele mannen één van de mooiste topmodellen die Nederland rijk is. In 2003 haalde ze haar havodiploma aan het Drachtster Lyceum.

Nog geen jaar later werd ze al aangenomen door het Papparazzi Model Management in Amsterdam. Het is geen verrassing dat ze hierna al gauw carrière maakte als fotomodel, want alle topmerken stonden in de rij om Doutzen Kroes op de foto te zetten in hun kleding, lingerie of schoenen.

Dit waren niet de minste merken; Ze liep modeshows voor Versace, Dolce & Gabbana, Gucci, Ralph Lauren, Michael Kors, Yves Saint Laurent en Viktor & Rolf. Ze was daarnaast jarenlang het gezicht van de parfumlijnen Eternity, White Label en Reveal van Calvin Klein.

Sinds 2008 hoort Doutzen Kroes bij de top vijf best betaalde modellen ter wereld. Jarenlang was ze één van de gezichten van Victoria’s Secret, totdat ze in 2016 de overstap maakte naar het Nederlandse Hunkemöller.

De afgelopen jaren modelleert ze iets minder, maar heeft ze bijvoorbeeld ook rollen gespeeld in de film Nova Zembla en gala’s gepresenteerd. Doutzen kan dus een stuk meer dan we denken!


Waar heeft Doutzen Kroes haar vermogen aan verdiend?

Het vermogen van Doutzen Kroes komt voornamelijk van haar werk als topmodel. Ze behoorde tot de vijf best betaalde modellen ter wereld, en dat is niet zo gek als je kijkt naar haar CV - ze stond model voor onder andere Versace, Dolce & Gabbana, Gucci, Ralph Lauren, Michael Kors en Yves Saint Laurent.


Hoeveel verdient Doutzen Kroes per maand?

Van een vast maandsalaris is bij de meeste topmodellen geen sprake. Meestal krijgt Doutzen Kroes een vast bedrag voor een fotoshoot, die kan oplopen tot tienduizenden euro’s of zelfs meer dan dat.


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Doutzen Kroes?

Het totale vermogen van Doutzen Kroes wordt geschat op €26 miljoen.

Wat is het salaris van Doutzen Kroes?

Het salaris van Doutzen Kroes is helaas onbekend.

Is Doutzen Kroes miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €26 miljoen is Doutzen Kroes absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>