Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Je kent hem of je kent ‘m niet: rapper Donnie. De rapper is de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. Waarschijnlijk ben jij ook wel benieuwd naar het rapper Donnie vermogen! In dit artikel zetten wij alle informatie over de rapper over een rijtje. Al nieuwsgierig geworden? Dan adviseren wij je om gauw verder te lezen.

Naam

Donnie

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

05-09-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Rapper

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwerld / televisie


Wat is het vermogen van rapper Donnie?

Dus, het rapper Donnie vermogen: om hoeveel geld gaat dit precies? Helaas moeten wij je teleurstellen. Dit is namelijk niet bekend. De rapper is niet erg open over zijn geldzaken. Wel pronkt hij graag met zijn geld. Het zal dus waarschijnlijk wel om een aardig geldbedragje gaan

Leuke weetjes over Donnie

  • Donnie heeft een passie voor koken en heeft onder de naam Donnie's kookboek, snacks en snelle happen uitgebracht
  • Donnie is de koning van publiciteit, want hij heeft sinds 2014 al meerdere samenwerkingen naar een hoger niveau getild door gevatte memes en humor

Wie is rapper Donnie?

Rapper Donnie is geboren op 5 augustus 1994 in Amsterdam. Zijn vader is van Zweedse afkomst en zijn moeder is Nederland. Hij kwam dankzij De Jeugd van Tegenwoordig en Vjèze Fur bij platenlabel Magnetron Music terecht. In 2014 bracht hij zijn eerste mixtape uit. Daarvoor had hij ook al samengewerkt met zanger Lange Frans.

Toen nog onder de artiestennaam Young kermit. In 2015 bracht hij zijn eerste album, Mannelogie, uit. In 2016 was hij te zien op Lowlands en in 2017 zelfs op Eurosonic Noorderslag. Eén van zijn meest bekende nummers, Barry Haze, kwam uit in 2019. Dit nummer was een enorme hit!

Hij is ook meermaals op televisie geweest in programma’s als Het Perfecte Plaatje op RTL4 en The Big Escape. Een ander bekend nummer van de rapper is Geen Centen, Maar Spullen. Dit was in samenwerking met Frans Bauer. In zijn privéleven heeft Donnie een vriendin en is hij vader van twee kinderen.


Waar heeft rapper Donnie zijn vermogen aan verdiend?

De Nederlandse rapper werkt samen met zeer bekende Nederlanders. Sterker nog, eigenlijk is ‘ie zelf ook gewoon een heuse BN’er. Dit is ook precies hoe hij zoveel geld heeft weten te verdienen. Zijn nummers worden maandelijks meer dan een miljoen keer beluisterd. En daar krijgt hij weer geld voor. Het rapper Donnie vermogen zal dus waarschijnlijk alleen maar toenemen. Hierover later nog meer.


Hoeveel verdient rapper Donnie per maand?

Naast het rapper Donnie vermogen zijn we ook nog op onderzoek uitgegaan naar zijn maandelijkse salaris. Hoeveel krijg je op de bank gestort als je een bekende, Nederlandse rapper bent? Zijn nummers worden dus meer dan een miljoen keer beluisterd iedere maand. Om specifieker te zijn: ongeveer 1,1 miljoen.

En dit is dan alleen op Spotify. Hiervoor krijgt hij 0,004 dollar per stream. In totaal is dit dus ongeveer 4400 dollar per maand. En dat is dan alleen van Spotfiy. Hij krijgt ook geld wanneer zijn nummers op radio komen, bijvoorbeeld.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Donnie?

Het vermogen van Donnie is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Donnie?

Het totale salaris van Donnie is onbekend, maar alleen uit zijn maandelijkse streams op Spotify verdient Donnie al een bedrag van €4400 per maand.

Is Donnie miljonair?

Het is onbekend of Donnie daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>