Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Met meer dan 1.000.000 abonnees op zijn Youtube kanaal is Don de Jong een van de populairste vloggers in Nederland. Don vlogt inmiddels al sinds 2013 en heeft een flinke fanbase opgebouwd van volgers die dagelijks kijken naar de vlogs van Don de Jong.

Maar hoe zit het eigenlijk het vermogen van Don de Jong? Met zoveel abonnees en views zou je toch mogen rekenen op een flinke boterham. In dit artikel vertellen we je alles over Don z'n inkomen, salaris en het vermogen van Don de Jong.

Naam

Don de Jong

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

01-06-1999

Jaarlijks inkomen / salaris

€6000,- en €12.000

Beroep

Vlogger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Youtube


Wat is het vermogen van Don de Jong?

Het exacte vermogen van Don de Jong is helaas niet bekend. Wel zijn er meerdere websites die spreken over een vermogen dat boven de 1 miljoen euro ligt. Of dit echt zo is weten we niet.

Wat we wel weten is dat Don de Jong een grote villa in zijn bezit heeft met een waarde van ongeveer 800.000 euro. Verder heeft Don de Jong twee sportwagens in zijn bezit. Een gifgroene Lamborghini Huracan met een waarde van zo'n 280.000 en een Audi RS6 met een waarde van meer dan 100.000 euro. 

Leuke weetjes over Don de Jong

  • Don de Jong draagt sinds zijn jeugd een pacemaker.
  • Don de Jong heeft een voorliefde voor auto's zo heeft hij o.a. een Lamborghini Huracan en heeft hij meerdere Audi's in bezit gehad waaronder een Rs6.
  • Met zijn Youtube views verdient Don gemiddeld tussen de 6000 en 12000 euro per maand. 

Wie is Don de Jong?

Don de Jong is een bekende vlogger in Nederland die met zijn Youtube-kanaal dagelijks tienduizenden mensen bereikt. Don de Jong werd geboren op 1 juli 1999 en is opgegroeid in een klein dorpje in Zuid-Holland. Sinds 2020 woont Don de Jong in zijn eigen villa die hij voor een bedrag van zo'n 800.000 euro gekocht heeft.

Het was 7 november 2018 toen Don aankondigde dat hij vanaf dat moment elke dag een video zou plaatsen. Dit bleek een groot succes, op 12 maar 2021 behaalde hij namelijk de 1 miljoen abonnees op Youtube. 

In Nederland zijn er niet heel veel Youtube-kanalen met zo'n aantal abonnees. Don de Jong schaart zich in een rijtje van grootste Youtube-kanalen van Nederland samen met personen als bijvoorbeeld Enzo Knol.

Don de Jong legt in zijn vlogs zijn dagelijkse leven vast. In zijn vlogs kun je veel leuke momenten verwachten en zie je hem veel dingen ondernemen samen met vrienden en familie. Voor elke jonge Youtube-kijker zijn de vlogs van Don de Jong zeker een aanrader.


Hoe verdient Don de Jong zijn geld?

Een vraag die je jezelf misschien stelt: 'Hoe verdient Don de Jong zijn geld eigenlijk?'. Het antwoord hierop is iets complexer dan je wellicht zou verwachten. Don de Jong verdient namelijk op meerdere manieren geld. Hieronder zetten de belangrijkste inkomstenbronnen op een rijtje.

Youtube Inkomsten:
Allereerst betaalt Youtube advertentie kosten over de views die Don de Jong genegeerd. Don de Jong heeft inmiddels meer dan 1650 vlogs op zijn kanaal staan die in totaliteit meer dan 700.000.000 bekeken zijn. 

Op basis van zijn Youtube views kunnen we een schatting maken van de inkomsten die Don de Jong binnen haalt met zijn Youtube kanaal. Gemiddeld gezien verdient Don de Jong tussen de €6000,- en €12.000 euro met Youtube.

Ondernemingen van Don de Jong
Naast zijn Youtube inkomsten heeft Don de Jong verschillende bedrijven en is hij druk bezig met ondernemen. Zo is Don de Jong mede-eigenaar van BeatMyBoxer, Focus Drink en heeft hij geïnvesteerd in het bedrijf van MoBicep genaamd Donza. 

Sponsordeals
In zijn vlogs geeft Don aan dat hij ontzettend vaak wordt benaderd door bedrijven die sponsordeals of brand deals willen aangaan. Don geeft aan dat hij hier selectief mee omgaat en eigenlijk alleen deals aangaat als hij achter het product of merk staat.

Cryptocurrency
Verder heeft Don de Jong wel eens in zijn vlogs door laten schemeren dat hij wat cryptomunten bezit. Hoeveel dit er zijn en of dit klopt weten we niet, maar de kans dat hij crypto heeft, is aanwezig. Ook hier is uiteraard goed geld mee te verdienen.


Hoeveel verdient Don de Jong per maand?

De gemiddelde inkomsten die Don de Jong verdient met zijn Youtube kanaal variëren tussen de €6000,- en €12.000 euro per maand. Dit is uitgerekend op basis van het aantal views van zijn video's en de gemiddelde bedragen die Youtube betaalt per 1000 views (RPM).

Verder zal Don de Jong nog wel meer per maand verdienen. Zo heeft hij meerdere bedrijven waar hij waarschijnlijk een salaris van laat uitbetalen. Hoeveel dit is, is onbekend. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Don de Jong?

Het totaal geschatte vermogen van Don de Jong is helaas niet bekend.

Wat is het salaris van Don de Jong?

Met zijn Youtube kanaal verdient Don de Jong gemiddeld tussen de 6.000 en 12.000 euro per maand.

Is Don de Jong miljonair?

Of Don de Jong miljonair is, is niet bekend. Wel weten we dat hij een huis bezit van zo'n 800.000 euro en verschillende supercars met een waarde van zo'n 300.000.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>