Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

In dit artikel gaan we kijken naar het vermogen van Djamila Celina. Hiervoor gaan we op zoek naar verschillende onderdelen die gezamenlijk het vermogen vaststellen.

We kijken naar wie deze persoon is, waar je deze persoon van zou kunnen kennen en natuurlijk wat zij maandelijks aan salaris binnen krijgt.

Naam

Djamila Celina

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

01-12-1990

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Mediapersoonlijkheid / DJ

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Djamila Celina?

Veel is er online niet te vinden over het vermogen van Djamila Celina. In verschillende programma's is te zien dat deze dame en haar partner Johannes vermogend zijn, maar wat er precies op hun bank staat en wat hun huis of huizen waard zijn, is nergens te vinden. Maar wie is Djamila Celina dan?

Leuke weetjes over Djamila Celina

  • Djamila heeft een eigen parfummerk, verrassend genoeg genaamd Djamila Celina
  • Djamila Celina is in haar vrije tijd DJ

Wie is Djamila Celina?

Djamila Celina heeft in de laatste periode van 2022 veel bekendheid vergaard door meet te doen aan het programma The Real Housewives of Amsterdam.

 Ook daarvoor is zij al in verschillende programma's verschenen waar je haar van zou kunnen kennen. Celina is geboren in Nederland.

Haar moeder is Chinees/Surinaams en haar vader Zwitsers. Vooral opvallend aan Celina is haar haarkleur. Dit is namelijk fel roze. Van jongs af aan is deze dame opgegroeid met de showbizz. Haar stiefvader is namelijk Gerard Cox. Een bekende Nederlandse acteur.


Waar heeft Djamila Celina haar vermogen aan verdiend?

Maar waar heeft deze bekende dame haar vermogen mee verdiend? Djamila Celina is vooral bekend in het uitgaansleven als DJ.

Zo heeft zij 3 jaar op rij de award voor 's werelds meest sexy dj gewonnen. Voor haar werk draait Celina op grote festivals over de hele wereld. Hier kan zij reelijk wat mee verdienen. Tegelijkertijd begon zij in de laatste jaren op Tiktok nog meer bekendheid te krijgen door filmpjes die viral gingen.

Celina heeft meegedaan aan een hoop programma's die haar nog meer bekendheid gaven.

 Zo was zij te zien in Jouw vrouw, mijn vrouw, maar ook in Steenrijk/Straatarm. In dat laatste programma was goed te zien dat Celina en haar partner vermogend waren.

Zij lieten de andere vrouw logeren in hun villa in Duitsland. In 2022 deed Celina mee aan The real housewives of Amsterdam.

 De Amerikaanse variant van dit programma staat er om bekend dat de huisvrouwen, maar wat graag laten zien wat hun vermogen is. Als laatste is het ook zo dat de man van Celina bekend staat als zakenman.

Wat hij precies doet, is onbekend.


Hoeveel verdient Djamila Celina per maand?

Hoeveel de DJ en haar partner maandelijks precies verdienen is niet bekend.

Zo heeft zij natuurlijk verschillende inkomsten vanuit haar DJ werk, maar is het ook nog zo dat zij een salaris heeft gekregen voor haar deelname aan het programma the real housewives of Amsterdam. Toch is er verder niets te vinden over Djamila Celina haar salaris.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Djamila Celina?

Het totale vermogen van Djamila Celina is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Djamila Celina?

Ook het salaris van Djamila Celina is helaas onbekend.

Is Djamila Celina miljonair?

Aangezien het totale vermogen van Djamila Celina onbekend is, is het niet duidelijk of zij miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>