Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 15/02/2024

Wat is het vermogen van DJ Outsiders, vraag je je af? Nou, duik met ons mee in het fascinerende verhaal van Cem Araci, beter bekend als DJ Outsiders.

Van het draaien van vinylplaten op zijn 12e tot het scoren van gouden platen en het openen van zijn eigen snackbar, deze Nederlandse DJ heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd. 

We verkennen hoe zijn passie voor muziek en ondernemerschap hem niet alleen roem, maar ook een aanzienlijk vermogen heeft opgeleverd.


Benieuwd naar het Vermogen van DJ Outsiders? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is DJ Outsiders?

Wie is DJ Outsiders? Nou, als je ooit hebt gedanst op de beats van hardstyle gemixt met een snufje levenslied, dan ken je het werk van deze Nederlandse muziekmaestro misschien al.

Geboren als Cem Araci op 11 juli 1985 in Den Haag, begon deze plaatjesdraaier al op 12-jarige leeftijd met het draaien van vinyl, vastberaden om de Nederlandse dance scene te veroveren. En dat deed hij zeker, maar niet zonder een paar verrassende wendingen onderweg.

In 2008, toen de meesten van ons nog aan het bijkomen waren van de millenniumbug, vormde Araci samen met Murat Meijer de groep Outsiders. Maar zoals bij elke goede boyband, ging het duo uiteindelijk uit elkaar. 

Vermogen DJ Outsiders

Araci ging solo verder en hoe! Hij sleepte drie gouden platen en zelfs een platina plaat binnen. Maar wacht, er is meer! Deze man besloot ook nog eens de "snackbar-koning" van Den Haag te worden door zijn eigen snackbar, Rebl Snacks, te openen. Praat over een carrièreswitch!

Zijn samenwerking met de Brabantse volkszanger Django Wagner op het nummer 'Kali' liet zien dat hij niet bang is om genres te mixen, wat resulteerde in een Spotify-hit met meer dan 18 miljoen streams.

En alsof dat nog niet genoeg was, opende hij tijdens de coronapandemie een DJ-school om de volgende generatie te inspireren.

Vandaag de dag staat DJ Outsiders bekend als een pionier in de hard dance scene, met zijn eigen platenlabel Rebl Records. Hij blijft de muziekwereld verrassen met zijn unieke sound en ondernemersgeest.

 Dus, wie is DJ Outsiders? Hij is een DJ, ondernemer, snackbar-koning, en bovenal, een muzikale innovator die blijft draaien, zowel letterlijk als figuurlijk.

Araci ging solo verder en hoe! Hij sleepte drie gouden platen en zelfs een platina plaat binnen.


Waar heeft DJ Outsiders zijn vermogen mee verdiend?

Hoe heeft DJ Outsiders zijn vermogen opgebouwd? Nou, niet door stil te zitten, kan ik je vertellen! Deze Nederlandse DJ heeft een behoorlijk indrukwekkend parcours afgelegd.

Vanaf zijn twaalfde begon hij met het draaien van plaatjes, vastbesloten om de dance scene te veroveren. En dat deed hij met verve! Maar het vermogen van DJ Outsiders komt niet alleen uit zijn muziek. Nee, deze man heeft ook een neusje voor zaken.

Naast het scoren van gouden en platina platen, dacht hij: "Waarom niet de snackwereld opschudden?"

En zo werd Rebl Snacks geboren, waarmee hij de zelfbenoemde "snackbar-koning" van Den Haag werd.

Combineer dat met zijn succesvolle samenwerkingen in de muziekindustrie en een eigen platenlabel, en je hebt het recept voor het opbouwen van een aanzienlijk vermogen. DJ Outsiders laat zien dat je met een mix van beats, snacks en zakelijk inzicht een lange weg kunt afleggen!


Hoeveel verdient DJ Outsiders per maand?

Het salaris van DJ Outsiders blijft een beetje een mysterie, net als de exacte ingrediënten van een goede clubhit.

Wat we wel weten, is dat met gouden platen, een snackbar-imperium en een eigen platenlabel, deze man niet op kleingeld hoeft te letten. Is zijn salaris passend voor zijn functie?

Nou, als je het publiek ziet springen op zijn beats en de rijen voor zijn snackbars, dan lijkt het erop dat hij elke cent waard is. Maar de exacte cijfers? Die houdt hij net zo goed verborgen als zijn geheime snackrecepten!
Wat is het vermogen van DJ outsiders?

Wat is het vermogen van DJ Outsiders, oftewel Cem Araci, die van plaatjesdraaier uitgroeide tot snackbar-koning en platenlabelbaas? Zijn carrière is net zo divers als zijn muziek, maar over zijn exacte vermogen en salaris blijft het gissen.

Schattingen over het vermogen van deze veelzijdige DJ en ondernemer zijn schaars, en zijn salaris is al net zo'n goed bewaard geheim als zijn volgende hit. Dus, hoewel we dolgraag cijfers zouden willen delen, blijft het financiële succes van DJ Outsiders voor nu onder de radar.

Leuke weetjes over DJ Outsiders

  • Zijn succes als soloartiest omvat het ontvangen van drie gouden platen en een platina plaat.
  • Tijdens de coronapandemie in 2020 zette hij zich in voor de dance scene en opende een vestiging van de DJ School Nederland.

Naam

Cem 'Outsiders' Arasi

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

11 juli 1985

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

DJ

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van DJ Outsiders?

Het vermogen van DJ Outsiders is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van DJ Outsiders?

Het salaris van DJ Outsiders is helaas onbekend.

Is DJ Outsiders miljonair?

Het is helaas onbekend of DJ Outsiders daadwerkelijk miljonair is. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>