Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 30/11/2023

"Wat is het vermogen van Dirk van Duijvenbode?" Misschien vraag je je dit af als je de opkomende ster in de dartwereld ziet spelen.

Dirk, bekend om zijn energieke aanwezigheid op het dartpodium, heeft zich snel een weg naar de top gebaand. 

In dit artikel gaan we dieper in op het salaris en vermogen van Dirk van Duijvenbode.

We ontdekken hoe deze talentvolle darter, naast zijn verrassende carrière in de landbouw, zijn financiële succes heeft geboekt.Benieuwd naar het Vermogen van Dirk van Duijvenbode? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Dirk van Duijvenbode?

"Wie is Dirk van Duijvenbode?" Dat is een vraag die steeds meer dartliefhebbers zich stellen. Deze rijzende ster in de dartwereld, geboren op 30 juni 1992 in Katwijk, Nederland, heeft de laatste jaren flink van zich laten horen.

Dirk, opgegroeid in een familie van auberginetelers, begon al op jonge leeftijd met darten. Hij combineerde zijn werk in de landbouw met het gooien van pijltjes, wat hem de bijnaam 'De Aubergenius' opleverde.

Zijn professionele dartcarrière begon echt vorm te krijgen rond 2011, toen hij zich aansloot bij de Professional Darts Corporation (PDC).

Vermogen Michael van Gerwen

In 2020 maakte Dirk een opvallende sprong voorwaarts. Hij bereikte de kwartfinale van het World Grand Prix toernooi, wat hem veel aandacht en erkenning opleverde.

Zijn unieke, energieke opkomst op het podium, vaak met hardstyle muziek, maakte hem snel een publieksfavoriet.

Wat maakt Dirk zo speciaal, behalve zijn liefde voor aubergines? Het is zijn onverzettelijkheid en de passie waarmee hij speelt.

Hij staat bekend om zijn krachtige worpen en zijn vermogen om zich snel aan te passen tijdens wedstrijden, wat hem onvoorspelbaar en spannend om naar te kijken maakt.

Tegenwoordig is Dirk van Duijvenbode een volwaardige professional in de dartwereld. Zijn huidige functie als professioneel darter bij de PDC heeft hem niet alleen bekendheid gebracht, maar ook een respectabele plaats in de ranglijsten.

Met een aantal indrukwekkende overwinningen op zijn naam en een groeiende fanbasis, is het duidelijk dat we nog veel van 'De Aubergenius' gaan horen.

Zijn verhaal is een inspirerende mix van hard werken, zowel in de kas als op het dartbord!

Dirk, opgegroeid in een familie van auberginetelers, begon al op jonge leeftijd met darten. Hij combineerde zijn werk in de landbouw met het gooien van pijltjes, wat hem de bijnaam 'De Aubergenius' opleverde.


Waar heeft Dirk van Duijvenbode zijn vermogen mee verdiend?

Het vermogen van Dirk van Duijvenbode is net zo uniek als zijn bijnaam 'De Aubergenius'. Hoe heeft hij dit opgebouwd?

Nou, door een mix van aubergines en pijltjes! 

Naast zijn carrière in de landbouw, heeft Dirk's opkomst in de dartwereld een aanzienlijke bijdrage geleverd aan zijn financiële succes.

Het vermogen van Dirk van Duijvenbode groeide gestaag met elke bullseye en 180 die hij gooide. Zijn indrukwekkende prestaties in darttoernooien, zoals het bereiken van de kwartfinales in grote PDC-evenementen, hebben niet alleen zijn reputatie, maar ook zijn bankrekening versterkt.

Voeg daarbij sponsordeals en het is duidelijk dat Dirk niet alleen scoort op het dartbord, maar ook financieel.

Grapjes over aubergines terzijde, Dirk's vermogen is het resultaat van zijn harde werken, zowel op de boerderij als op het podium.

Het bewijst dat je met een passie voor wat je doet, en een beetje unieke flair, succes kunt boeken in meer dan één veld!


Hoeveel verdient Dirk van Duijvenbode per maand?

Het exacte salaris van Dirk van Duijvenbode is, net als de perfecte dartworp, een beetje een mysterie.

Maar één ding is zeker: als professioneel darter en aubergineteler combineert Dirk op unieke wijze zijn passies. 

Op het moment is alleen bekend dat Dirk van Duijvenbode op een bedrag van €424.750 aan prijzengeld heeft verdiend.

Omgerekend komt dit neer op een bedrag van zo'n €11.500 per maand.

Over zijn exacte salaris is helaas niets bekend.

Is dit salaris passend voor zijn functie? Absoluut! Voor iemand die zowel in de kas als op het dartpodium uitblinkt, lijkt elk bedrag passend. 

Dus, terwijl Dirk zijn aubergines verzorgt en 180's gooit, doet hij dat waarschijnlijk met een tevreden glimlachWat is het vermogen van Dirk van Duijvenbode?

"Wat is het vermogen van Dirk van Duijvenbode?" Dat blijft een interessante vraag. Als aubergineteler en professioneel darter heeft Dirk een uniek carrièrepad bewandeld.

Zijn huidige functie op het dartpodium, gecombineerd met het werk in de landbouw, heeft hem zeker geen windeieren gelegd.

Zo heeft hij in totaal €424.750 aan prijzengeld verdiend met het darten.  

Hoewel de exacte cijfers van zijn vermogen en salaris niet bekend zijn, is het aannemelijk dat zijn succes in de dartwereld en agrarische sector hem een comfortabel inkomen hebben opgeleverd.

Dirk bewijst dat je met aubergines en darts toch aardig je brood kunt verdienen!

Leuke weetjes over Dirk van Duijvenbode

  • Dirk begon professioneel te darten in 2011 en sloot zich aan bij de Professional Darts Corporation (PDC).
  • Van Duijvenbode staat bekend als 'De Aubergenius', een verwijzing naar zijn werk in de landbouw, specifiek de teelt van aubergines.

Naam

Dirk van Duijvenbode

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

30 juni 1992

Jaarlijks inkomen / salaris

€138.000

Beroep

Darter

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Dartwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Dirk van Duijvenbode?

Het vermogen van Dirk van Duijvenbode is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Dirk van Duijvenbode?

Het salaris van Dirk van Duijvenbode komt neer op zo'n €11.500 per maand.

Is Dirk van Duijvenbode miljonair?

Het is helaas onbekend of Dirk van Duijvenbode miljonair is of niet. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>