Altijd al meer willen weten over het vermogen van Denzel Slager? Wij gaan je er in dit artikel alles over vertellen! Zo gaan we bijvoorbeeld in op wie Denzel precies is en zijn carrière. En dat is niet alles! 

Daarnaast vertellen we natuurlijk over zijn vermogen en hoe hij dit heeft weten te verdienen. We zijn ook op onderzoek uitgegaan naar zijn maandsalaris. Daar lees je aan het eind van dit artikel meer over. Al benieuwd? Lees dan vooral snel verder om meer te weten te komen.

Naam

Denzel Slager

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

02-02-1993

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Voetballer / model

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Sport / ondernemen


Wat is het vermogen van Denzel Slager?

Bij de meeste mensen staat Denzel bekend als voetballer. Maar wat is dan het vermogen van deze bekende voetballer? Wij zijn op onderzoek uitgegaan. En helaas is zijn vermogen niet bekend. Door zijn voetbalcarrière heeft hij waarschijnlijk wel een aardig vermogen weten op te bouwen.

 Daarnaast is Denzel natuurlijk ook nog behoorlijk jong, waardoor zijn vermogen de komende jaren waarschijnlijk nog zal toenemen. Maar goed: de Denzel Slager net worth remains a mystery.

Leuke weetjes over Denzel Slager

  • Samen met Famke Louise het Denzel Slager een kind. 
  • Denzel Slager speelde voor het team van Curaçao onder 20.

Wie is Denzel slager?

Denzel Slager is vooral bekend als voetballer. Maar misschien weet je helemaal niet wie Denzel nou precies is. Daarom gaan wij je wat achtergrondinformatie geven over deze bekende Nederlander. Denzel Slager is ondernemer, voetballer én model.

Als kind speelde Denzel bij de jeugd van sc Heerenveen, AVV Zeeburgia, AZ én FC Utrecht. In 2012 tekende hij voor twee seizoenen bij RKC Waalwijk. Toen maakte hij dus ook zijn debuut in de wereld van betaald voetbal. Lang bleef hij niet, want in 2014 vertrok hij naar het Engelse Coventry City FC.

Hier heeft hij helaas weinig mogen spelen. In 2015 probeerde hij het opnieuw bij de club Orange County Blues. Deze club speelt in Amerika op het derde niveau in de USL Pro. Zijn voetbalcarrière hield niet lang stand en eindigde in 2016 bij de Amerikaanse club LA Galaxy II. In 2019 deed Denzel mee aan het realityprogramma Love Island.

In het programma kreeg hij een relatie met medekandidaat Aleksandra. Hiermee won hij uiteindelijk ook het programma, maar de relatie hield niet lang stand. Tegenwoordig heeft hij een relatie met zangeres Famke Louise. Ze hebben samen ook een kind. Je kan Denzel en Famke overigens ook op televisie zien in de Videoland-realityserie Famke & Denzel: een nieuw begin.


Waar heeft Denzel Slager zijn vermogen aan verdiend?

Dus, hoe is dit Denzel Slager vermogen dan tot stand gekomen? Ondanks dat we het exacte bedrag niet weten is zijn vermogen grotendeels te danken aan zijn voetbalcarrière. Maar dat niet alleen! Zijn deelname aan Love Island heeft gezorgd voor behoorlijk wat bekendheid.

Hierdoor verdient hij tegenwoordig ook via social media een extra zakcentje. Dit door middel van samenwerkingen met verschillende merken en bedrijven. En natuurlijk levert zijn eigen realityserie hem ook nog wat op, evenals zijn carrière als model.


Hoeveel verdient Denzel Slager per maand?

Naast het Denzel Slager vermogen zijn we ook op onderzoek uitgegaan naar zijn salaris. Helaas hebben wij ook dit niet kunnen achterhalen. Hoeveel Denzel dus exact verdient per maand weten we niet. Wat we wel weten is dat het grootste gedeelte van zijn salaris afkomstig is van zijn social media samenwerkingen en realityprogramma.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Denzel Slager?

Het vermogen van Denzel Slager is helaas onbekend.  

Wat is het salaris van Denzel Slager?

Ook het salaris van Denzel Slager is helaas onbekend. 

Is Denzel Slager miljonair?

Vanwege de verschillende inkomstenbronnen van Denzel Slager is de kans groot dat hij miljonair, maar we weten het helaas niet zeker. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>