Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Er wordt veel gespeculeerd over het vermogen van Dennis Schouten. Echter is het de vraag wat wel waar is en wat niet? De presentator is door weinig mensen in de TV wereld geliefd, maar of dat hem windeieren heeft gelegd is de vraag.

Lees gauw verder want we vertellen je alles wat je moet weten over de financiële situatie van de voormalig Powned presentator!

Naam

Dennis Schouten

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

20-07-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

€362.000

Beroep

Presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisie programma's


Wat is het vermogen van Dennis Schouten?

Het is niet exact bekend wat het vermogen is van Dennis Schouten. Hij heeft geen bedrijven verkocht en het is ook niet bekend of, en hoeveel aandelen hij bezit. Hierdoor is het moeilijk in te schatten wat zijn 'net worth' is.

Wel kun je jezelf voorstellen dat je geen medelijden met de Roddelpraat presentator hoeft te hebben. Recentelijk kocht recentelijk een nieuw huis in Enschede en rijdt hij in een Porsche (hoewel het niet gaat om een van de duurdere modellen).

Leuke weetjes over Dennis Schouten

  • Dennis werd in eerste instantie bekend als presentator van de zender PowNed. Hier vertrok hij na een ruzie met Dominique Weesie.
  • Dennis Schouten deed mee aan het TV programma Expeditie Robinson. Wegens medische klachten moest hij het eiland echter weer snel verlaten.
  • Hij is groot fan van voetbalclub Willem II uit Tilburg.

Wie is Dennis Schouten?

Dennis Schouten is bekend in de media wereld als presentator. Hij begon bij internetzender PowNed, wat weer onderdeel was van Geenstijl. Daarna kwam hij terecht bij het radioprogramma Veronica Inside.

alpa liet echter weten dat Dennis moest kiezen tussen zijn Youtube programma Roddelpraat en Veronica Inside. Hij koos het laatste en sindsdien is Roddelpraat zijn volledige inkomstenbron.

Het programma Roddelpraat wordt gepresenteerd door Dennis Schouten en Jan Roos. Beide mannen hebben al meerdere rechtszaken gehad in verband met uitspraken in het Youtube programma. Roddelpraat wordt door veel mensen gezien als het eerste 'Juicekanaal'.

Inmiddels woont Dennis Schouten in Enschede, waar hij ook opgroeide.


Waar heeft Dennis Schouten zijn vermogen aan verdiend?

Dennis Schouten heeft in eerste instantie zijn geld verdiend als presentator van PowNed. Zelf heeft hij toegegeven dat hij hier 5.600 bruto verdiende. Geen verkeerd salaris voor de gemiddelde Nederlander, maar absoluut geen schrikwekkende bedragen.

Naast zijn carrière bij PowNed heeft ie wat losse schnabbels meegepakt zoals Jachtseizoen en Expeditie Robinson. 

Dennis Schouten zijn vermogen is inmiddels afhankelijk van donaties van Roddelpraat kijkers. Omdat Youtube het programma heeft uitgesloten van advertentie inkomsten wordt hier geen geld aan verdiend. Wij kunnen niet weten wat Dennis Schouten zijn Net Worth is.


Hoeveel verdient Dennis Schouten per maand?

Omdat het niet bekend is of Dennis Schouten aandelen bezit hoeven we enkel te kijken naar zijn huidige werkzaamheden om te zien hoeveel hij per maand verdient. Dennis Schouten zijn salaris komt voornamelijk uit het programma Roddelpraat. 

Hier kunnen bedrijven sponsoring inkopen. Wij schatten dat dit ongeveer 3.000 euro per aflevering oplevert (+- € 12.000 per maand). Ook zijn er naar schatting 10.000 Roddelpraat fans die maandelijks 5 euro overmaken wat ook nog eens € 50.000 per maand oplevert.

Omdat beide inkomsten met zijn compagnon Jan Roos worden gedeeld gaan we uit van een schatting van € 31.000 per maand.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Dennis Schouten?

Wij kunnen niet weten wat het exacte vermogen is van Dennis Schouten.

Wat is het salaris van Dennis Schouten?

Het salaris van Dennis Schouten bedraagt ongeveer €362.000 per jaar.

Is Dennis Schouten miljonair?

Met zijn huidige salaris en inkomen is Dennis Schouten geen miljonair. Als hij zijn geld verstandig belegt is dit echter een kwestie van tijd.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>