Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Demy de Zeeuw kan je kennen als zowel voetballer als zakenman. De oud-profvoetballer heeft meerdere miljoenen bedrijven opgericht, en hoé. Niet gek dat jij meer wil weten over het Demy de Zeeuw vermogen. In dit artikel vertellen wij je niet alleen over zijn vermogen, maar ook hoe hij hieraan is gekomen. Dat belooft interessant te worden.

Naam

Demy de Zeeuw

Geschat vermogen

€17 miljoen

Geboortedatum

26-05-1986

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbal / kleding


Wat is het vermogen van Demy de Zeeuw?

Met meerdere succesvolle ondernemingen moet er toch een aardig geldbedrag op de bank staan. Ten minste, dat dénk je. Maar wat is het Demy de Zeeuw vermogen nou echt? Ongeveer 17 miljoen volgens de gegevens van Quote. Niet verkeerd voor een oud-profvoetballer dus!

Leuke weetjes over Demy de Zeeuw

  • Demy de Zeeuw heeft aannemelijk belang bij meerdere bedrijven, waaronder kledingmerk BALR, voetbalgerelateerd mediabedrijf 433Football en mediabedrijf Wannahaves 
  • Naast Demy de Zeeuw zijn ook voetballers Eljero Elia en Gregory van der Wiel mede-oprichters van BALR

Wie is Demy de Zeeuw?

Wie is deze Demy nou eigenlijk? Je kan hem kennen van zijn tijd als voetballer, of van zijn succesvolle ondernemingen. Maar goed, laten we bij het begin beginnen. Demy is geboren op 26 mei 1983 in het mooie Apeldoorn. Logischerwijs begon hij vanaf jonge leeftijd te voetballen bij WSV Apeldoorn.

Toen hij slechts 6 jaar oud was stond hij al op het veld. Hier heeft hij gespeeld tot zijn veertiende. Hij werd namelijk toentertijd gescout door Go Ahead Eagles.  Hij maakte hier in 2001 zijn debuut in de hoofdmacht en heeft daar gespeeld tot en met 2005. Omdat hij het goed deed werd hij overgekocht door AZ.

Daar heeft ‘ie een goede drie jaar mogen voetballen. Vervolgens heeft hij zelfs nog 2 jaar gespeeld bij Ajax, om vervolgens over te gaan naar Spartak Moskou. In 2015 eindigde zijn carrière als voetballer en besloot hij te kiezen voor het zakenleven. En dat bleek achteraf dus een enorm goede zet te zijn.

Zo is hij mede-eigenaar van het bekende kledingmerk BALR. Ook is hij eigenaar van bedrijf 433. Dit is het grootste voetbalnieuws kanaal ter wereld. Zo heeft het bedrijf meer dan 50 miljoen volgens en 5 miljard (!) impressies per week. Bij de website hoort ook een eigen magazine: 433 magazine. Demy heeft dus op meerdere plekken een vinger in de pap, en dat heeft goed uitgepakt.


Hoeveel verdient Demy de Zeeuw per maand?

De Demy de Zeeuw net worth is voor zijn leeftijd sky high! En hoe zit dat dan met zijn salaris? Welk maandbedrag mag hij zichzelf toerekenen? Helaas is hierover weinig bekend. Maar goed, zijn bedrijven leveren jaarlijks miljoenen op. Tel uit je winst.


Hoeveel verdient Demy de Zeeuw per maand?

De Demy de Zeeuw net worth is voor zijn leeftijd sky high! En hoe zit dat dan met zijn salaris? Welk maandbedrag mag hij zichzelf toerekenen? Helaas is hierover weinig bekend. Maar goed, zijn bedrijven leveren jaarlijks miljoenen op. Tel uit je winst.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Demy de Zeeuw?

Het vermogen van Demy de Zeeuw wordt geschat op €18 miljoen.

Wat is het salaris van Demy de Zeeuw?

Het salaris van Demy de Zeeuw is helaas onbekend.

Was Demy de Zeeuw miljonair?

Met een geschat vermogen van €18 miljoen is Demy de Zeeuw zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>