Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 27/03/2024

Wat is het vermogen van Debby van der Zande? Nou, laten we het hebben over meer dan alleen haar bankrekening. Deze vrouw uit Oldenzaal heeft niet alleen een indrukwekkend saldo opgebouwd, maar ook een schat aan ervaring en succes in de detailhandel.

Van lokale ondernemer tot nationale sensatie, Debby's verhaal zit vol met ups en downs, en we gaan alles ontdekken over hoe ze haar fortuin heeft vergaard en wat haar huidige situatie is.Benieuwd naar het Vermogen van Debby van der Zande? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Debby van der Zande?


Wie is Debby van der Zande? Nou, laten me je dat vertellen. Debby, geboren en getogen in het pittoreske Oldenzaal, is niet zomaar een dame van de straat. Nee, ze is een krachtpatser in de wereld van ondernemerschap en sociale media.

Haar verhaal begint in de straten van Oldenzaal, waar ze als tiener al haar ondernemersgeest liet zien door bij de marktkraam van haar toekomstige man Michel te helpen. 

Vermogen Debby van der Sande

Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. Op 14-jarige leeftijd kreeg Debby de kans om te helpen bij de marktkraam, en vanaf dat moment was ze niet meer weg te slaan. Als tiener werd ze verliefd op Michel, en niet veel later werd hun gezin uitgebreid met vier kinderen.

Maar Debby's ambities reikten verder dan alleen het moederschap. In 2010 richtte ze haar eigen kledingzaak op, genaamd Dejacque, in het hart van Oldenzaal. En raad eens? Het werd een doorslaand succes!

Met haar unieke aanpak van sociale media, waarbij ze als een van de eersten modevideo's begon te delen, wist ze een enorme fanbase op te bouwen.

Die fanbase gebruikte zij om een nieuwe richting in te slaan: kookboeken op z'n Twents.

Nu, na jaren van hard werken en succesvol ondernemerschap, heeft Debby besloten een stap terug te doen en de touwtjes van Dejacque over te dragen aan haar compagnon. Maar maak je geen zorgen, ze zal niet stilzitten.

Met meer dan 230.000 volgers op haar persoonlijke Instagramaccount blijft ze haar avonturen delen, terwijl ze geniet van haar welverdiende rust naast haar geliefde fornuis.

Die fanbase gebruikte zij om een nieuwe richting in te slaan: kookboeken op z'n Twents.


Waar heeft Debby van der Zande haar vermogen mee verdiend?

Debby van der Zande, de koningin van Oldenzaal, heeft haar vermogen niet uit de lucht gegrepen - nou ja, misschien een beetje. Maar serieus, haar rijkdom is niet alleen gebouwd op kippenveren en fluwelen gordijnen. Nee, deze dame heeft een neus voor mode en een talent voor sociale media.

Met haar kledingzaak, Dejacque, wist ze niet alleen een solide bedrijf op te bouwen, maar ook een enorme online aanhang. Door als een van de eersten modevideo's te delen op Facebook, trok ze de aandacht van fashionista's van over de hele wereld.

En laten we haar Instagram niet vergeten, waar ze meer volgers heeft dan je kunt tellen.

Daarmee wint ze aardig wat klanten om haar kookboeken aan te verkopen. 

Dus ja, het vermogen van Debby van der Zande bestaat niet alleen uit euro's en centen, maar ook uit een flinke dosis ondernemersgeest en een vleugje Twentse charme.


Hoeveel verdient Debby van der Zande per maand?

Het salaris van Debby van der Zande blijft een mysterie dat zelfs Sherlock Holmes zou intrigeren. Misschien heeft ze een geheime schatkist onder haar bed of een verborgen geldboom in haar achtertuin.

Of misschien, gewoon misschien, is haar waarde gewoon niet in cijfers uit te drukken.

Wel weten we dat ze anno maart 2024 zo'n 240.000 volgers heeft op Instagram.

Met haar ondernemerschap, sociale media-genie en Twentse flair erdient ze vast meer dan een zakje kibbeling op de markt. Dus of haar salaris passend is voor haar functie? Laten we zeggen dat ze elke cent waard is, zelfs als we die centen niet precies kunnen tellen.


Wat is het vermogen van Debby van der Zande?

Debby van der Zande, een bekende Twentse ondernemer en socialmedia-ster, heeft door de jaren heen een flink vermogen vergaard. Wat is het vermogen van Debby van der Zande?

Hoewel het exacte bedrag niet openbaar is, wordt haar vermogen geschat op een aanzienlijk bedrag, voornamelijk dankzij het succes van haar boetiek en online activiteiten.

Haar salaris, hoewel niet specifiek bekend, wordt verondersteld evenredig te zijn met haar invloed en prestaties.

Leuke weetjes over Debby van der Zande

  • Debby van der Zande begon haar carrière op de markt, waar ze als tiener al haar ondernemersgeest toonde door stiekem een zaterdag mee te draaien bij de kraam van haar toekomstige man.
  • Ondanks haar succes als ondernemer en socialmedia-ster, blijft Debby een echte huismus die het liefst thuis is, waar ze graag kookt voor haar gezin.

Naam

Debby van der Zande

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1976

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencer

Geslacht 

Man

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Kleding en kookboeken


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Debby van der Zande?

Het vermogen van Debby van der Zande is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Debby van der Zande?

Het salaris van Debby van der Zande is helaas onbekend.

Is Debby van der Zande miljonair?

Het is helaas onduidelijk of Debby van der Zande miljonair is. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>