Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 29/03/2023

Wat is het vermogen van David Hart? David Hart is de eigenaar van het Schiedamse vastgoedbedrijf DHG.

Wij behandelen hieronder kort wat zijn vermogen is en geven wat informatie over wie de persoon David Hart is. Als laatste proberen wij bij benadering aan te geven wat zijn salaris over 2021 geweest zou kunnen zijn.

Evenwel doet David zeer zijn best om persoonlijke informatie over hem als persoon en zijn salaris buiten de media te houden.

Naam

David Hart

Geschat vermogen

€875 miljoen

Geboortedatum

09-08-1957

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

CEO Vastgoedbedrijf

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Vastgoed


Wat is het vermogen van David Hart?

David Hart zijn vermogen was in 2022 875 miljoen euro, terwijl in 2021 zijn vermogen 700 miljoen euro bedroeg.

Leuke weetjes over David Hart

  • David Hart is gespecialiseerd in logistiek vastgoed, waarbij hij een groot deel van het Rotterdamse havengebied heeft gebouwd
  • David Hart kreeg een aanbod van miljarden voor zijn bedrijf, maar sloeg dat af

Wie is David Hart?

David Hart is een zeer vermogende Nederlander, die de eigenaar is van het Schiedamse vastgoedbedrijf DHG.

Dit bedrijf bezit veel panden in de Rotterdamse haven. DHG betreft een vastgoedbedrijf dat zich voornamelijk richt op het beheer en de ontwikkeling van logistiek vastgoed in Duitsland en Nederland.

Naast het in bezit hebben van veel panden in de Rotterdamse haven is het ook actief in andere havens in Nederland en Duitsland.

DHG heeft een eigen raceteam genaamd DHG Racing. DHG Racing werd in 2021 opgericht door David Hart.

Dit raceteam neemt deel aan de GT4 European Series en de GT4 Benelux Series. Zij rijden in de Porsche Cayman GT4 Clubsport. DHG Racing heeft een eigen website waar men op de hoogte gehouden kan worden van de laatste ontwikkelingen en resultaten van dit team.

Over David Hart als persoon is zeer weinig bekend. Internet en offline media leveren geen nuttige informatie op als het gaat om of hij een partner heeft en/of kinderen, laat staan hoe of waar hij woont.

Dit is wel vaker het geval bij zeer vermogende mensen. Zij doen soms hun uiterste best om persoonlijke informatie uit de media te houden. Dat is ook zeker niet gek vinden wij.


Waar heeft David Hart zijn vermogen mee verdiend?

David Hart heeft voor zover bekend zijn vermogen verdiend met vastgoedhandel in havens in Nederland en Duitsland, waarbij verreweg het meeste van het onroerend goed wat zijn bedrijf in bezit heeft in de Rotterdamse haven gelokaliseerd is.


Hoeveel verdient David Hart per maand?

Over David Hart zijn salaris is online weinig tot geen informatie te vinden. Alleen zijn vermogen van 2021 (700 miljoen euro) en zijn vermogen van 2022 (875 miljoen euro) zijn bekend.

Het is dan ook wel héél erg kort door de bocht om 875 van 700 miljoen af te trekken en dan te beweren dat zijn salaris in 2022 175 miljoen euro was.

Dit is natuurlijk onzinnige speculatie aangezien salaris totaal iets anders is dan het totaal aan vermeerderde vermogen van een persoon in een jaar tijd.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van David Hart?

Het vermogen van David Hart wordt geschat op €875 miljoen.

Wat is het salaris van David Hart?

Het salaris van David Hart is helaas onbekend.

Is David Hart miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €875 miljoen is David Hart zeker miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>