Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Aan het begin van de coronacrisis bracht Dave Roelvink naar buiten dat hij ineens aardig wat problemen had op financieel gebied. Hij werd natuurlijk niet meer geboekt voor optredens, waardoor zijn inkomsten vrijwel nihil werden. 

Ineens moest de zanger wat rustiger aan doen. Is dat nog steeds zo? Wat verdient Dave Roelvink per maand, en wat is zijn vermogen? Dat zochten we voor je uit!

Naam

Dave Roelvink

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

13-03-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

€288.000

Beroep

DJ

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisie / muziekwereld


Wat is het vermogen van Dave Roelvink?

In 2020 zei Dave Roelvink nog toe dat hij geen miljonair was, en dat hij dat ook nooit was geweest. Gelukkig gaat het door het opleven van de maatschappij na de coronacrisis een stuk beter met de portefeuille van Dave, want hij wordt weer volop geboekt voor optredens. Per avondje Dave Roelvink betaal je al gauw €3000, dus we hoeven ons over Dave geen zorgen meer te maken!

Leuke weetjes over Dave Roelvink

  • Dave Roelvink is een voorvechter van de strijd tegen verslavingen, waarbij hij promotor is van Recovery Mental Healthcare
  • Dave Roelvink wordt gemanaged door Nextgen Talents.

Wie is Dave Roelvink?

Ken je Dries Roelvink niet? Zo ja, dan weet je ongetwijfeld wel wie zijn zoon Dave is. Bekende volkszanger Dries Roelvink groeide op in de Amsterdamse volkswijk de Jordaan, en kreeg in 1994 zijn tweede kind Dave.

Dave Roelvink was dus altijd al voorbestemd om een celebrity lifestyle erop na te houden, en die profetie is zeker weten uitgekomen. Hoewel misschien iets anders dan je zou denken.

Dave werd op 16-jarige leeftijd op straat aangesproken door een modelscout. Sindsdien verscheen hij op covers van glossy’s en liep hij zelfs mee in modeshows van Tommy Hilfiger.

In 2012 kwam Dave Roelvink voor het eerst op televisie, in het programma Fort Boyard. Ook in Welkom bij de Kamara’s en Sterren Springen kwam Dave Roelvink in de publicitieit, waar hij trouwens erg geschikt voor bleek.

Zijn uitgesproken karakter en brede glimlach waren vaak onderwerp van gesprek als Dave op televisie voorbij kwam, net als de regelmatige drama die er om hem heen vaak in de media afspeelt.

Roelvink junior bracht tevens een single uit, genaamd Tequila. Deze kwam op plek 74 in de single top 100. Veel meer successen dan dit heeft Dave nog niet geboekt, maar natuurlijk is hij nog jong en heeft hij z’n naam mee. In ieder geval hoeven we niet bang te zijn dat Dave binnenkort in de financiële problemen gaat komen!


Waar heeft Dave Roelvink zijn vermogen aan verdiend?

Het riante vermogen van Dave Roelvink komt deels van zijn optredens, waar hij al gauw 3000,- voor vraagt. Ook zijn vader Dries is natuurlijk behoorlijk rijk, dus als Dave ooit in de financiële problemen komt denken we niet dat hij gaat verkleumen in de kou - rijk geboren en altijd rijk gebleven, zullen we maar zeggen.


Hoeveel verdient Dave Roelvink per maand?

Het maandsalaris van Dave Roelvink verschilt, afhankelijk van hoeveel optredens hij doet. Stel dat hij twee shows in het weekend doet (waar je €3000 voor betaalt) kom je uit op een totaal maandsalaris van zo’n €24.000,- per maand.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Dave Roelvink?

Het exacte vermogen van Dave Roelvink is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Dave Roelvink?

Het salaris van Dave Roelvink wordt geschat op €24.000 per maand.

Is Dave Roelvink miljonair?

Het is onbekend of Dave Roelvink miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>