Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Dit artikel gaat over het vermogen van Daniel Ricciardo. Wat is het vermogen van deze bekende race legende?

En wie is Daniel Ricciardo eigenlijk? Want waarschijnlijk heb je zijn naam wel al eens voorbij zien komen. En ter afsluiting, wat verdient Daniel Ricciardo per maand, oftewel wat is Daniel Ricciardo's salaris?

Naam

Daniel Ricciardo

Geschat vermogen

€41 miljoen

Geboortedatum

01-06-1989

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

F1-coureur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Formule 1


Wat is het vermogen van Daniel Ricciardo?

Daniel Ricciardo heeft zijn vermogen opgebouwd door te racen. Naar schatting is zijn vermogen 41 miljoen euro. Hij heeft er al wel een tamelijk lange carrière als F1-coureur opzitten.

Met andere woorden, Daniel Ricciardo's vermogen is over heel wat jaren heen opgebouwd.

Zo heeft hij bij verschillende partijen geracet in zijn carrière. In het stukje hieronder wordt meer gezegd over wie Daniel Ricciardo eigenlijk is.

Leuke weetjes over Daniel Ricciardo

  • Ricciardo verstootte onlangs Nyck de Vries van zijn plek bij AlphaTauri
  • Op 9-jarige leeftijd startte de racecarrière van Ricciardo in karts

Wie is Daniel Ricciardo?

Daniel Ricciardo is een F1-coureur. Hij woont in Monaco. Hij heeft in zijn carrière geracet bij verschillende partijen, bijvoorbeeld bij Red Bull en bij Renault. Momenteel rijdt Daniel Ricciardo voor AlphaTauri.

Je hoeft geen F1-fan te zijn om de naam van Daniel Ricciardo al wel eens gehoord te hebben. Wellicht komt dit door de carrière van Daniel Ricciardo bij Red Bull.

Want voor Red Bull rijdt eveneens Max Verstappen. Dat is tegelijkertijd de reden dat Daniel Ricciardo niet langer voor Red Bull racet.

Een andere gelijkheid met Max Verstappen is dat Daniel Ricciardo in Monaco woont. In deze plaats waar het zo goed als altijd mooi weer is, heeft hij zijn eigen optrekje.


Waar heeft Daniel Ricciardo zijn vermogen mee verdiend?

Daniel Ricciardo heeft zijn vermogen verdiend met racen. Hij heeft als F1-coureur bij meerdere partijen geracet, bijvoorbeeld bij Red Bull en bij Renault.

 Op dit moment racet Daniel Ricciardo in de F1 voor AlphaTauri.

Ook heeft Daniel Ricciardo een eigen woning in Monaco. Monaco is geen goedkope plaats om te wonen. Daar heb je wel wat vermogen voor nodig. Iets wat Daniel Ricciardo dan ook wel heeft met zijn 41 miljoen.


Hoeveel verdient Daniel Ricciardo per maand?

Wat Daniel Ricciardo's salaris is, oftewel wat hij per maand verdient, weten we niet exact. Hij haalt zijn inkomsten uit racen, waar hij dan ook zijn vermogen mee heeft opgebouwd, dat weten we zeker.

Maar hoeveel Daniel Ricciardo dus per maand met zijn job verdient, weten we niet. Kortom, Daniel Ricciardo is een bekende F1-coureur met een eigen vermogen van (naar schatting) 41 miljoen euro.

Tevens bezit hij een woning in het dure Monaco. Hoewel Daniel Ricciardo niet zo bekend is als zijn maatje Max Verstappen, heeft hij toch al heel wat weten te bereiken in zijn race carrière.

Wat we echter niet precies over deze race legende weten, is hoeveel Daniel Ricciardo per maand verdient.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Daniel Ricciardo?

Het vermogen van Daniel Ricciardo wordt geschat op €41 miljoen

Wat is het salaris van Daniel Ricciardo?

Het salaris van Daniel Ricciardo is helaas onbekend.

Is Daniel Ricciardo miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €41 miljoen is Daniel Ricciardo absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>