Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Daniël de Blok? Daniël de Blok is een succesvolle ondernemer die bekend staat als de oprichter van Happy Italy, een populaire restaurantketen in Nederland.

In dit artikel gaan we dieper in op het vermogen van Daniël de Blok en hoe hij dit heeft verdiend.

Naam

Daniël de Blok

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

CEO Happy Italy

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Restaurantketens


Wat is het vermogen van Daniël de Blok?

Het exacte vermogen van Daniël de Blok is onbekend, maar het moge duidelijk zijn dat hij een succesvolle ondernemer is met zijn restaurantketen Happy Italy.

De keten werd opgericht in 2011 en groeide zeer snel met vestigingen door heel Nederland heen. Het bedrijf van Daniël sloot zich in 2021 aan bij de zogeheten Restaurant Company Europe.

Hier is ook restaurant Loetje een onderdeeltje van. Een van de voornaamste redenen voor Daniël de Blok om zich aan te sluiten bij dit bedrijf was het veiligstellen van groei in binnenland én buitenland.

Kortom, een mooi succesverhaal, maar de Blok geeft uiteindelijk maar weinig prijs over zijn vermogen, aangezien er geen online of offline bronnen zijn die daar informatie over verschaffen.

 Wie weet laat Daniël de Blok deze cijfers wel enigszins opzettelijk in het obscure. Wie weet...

Leuke weetjes over Daniël de Blok

  • Daniël is van plan om het concept van Happy Italy te verspreiden naar Duitsland en België
  • Daniël de Blok geeft zelf aan een hekel aan interview te hebben

Wie is Daniël de Blok?

Daniël de Blok is een Nederlandse ondernemer en oprichter van Happy Italy, een restaurantketen die bekend staat om zijn snel bereide pizza’s en pasta’s voor een schappelijke prijs.

Happy Italy is vooral enorm populair onder de jongeren onder ons en heeft tal van vestigingen kriskras door heel Nederland.

Happy Italy staat bekend om de snellere service, de verse kwaliteit en de lage prijzen. Al snel na de start was De Blok zeer ontevreden over de kwaliteit van de groothandelaren.

Op ingeven daarvan startte hij bij de opening van zijn tweede restaurant zijn eigen fabriek voor pasta, deeg en sauzen. De locatie van deze fabriek ligt in Dordrecht.

Volgens Daniël de Blok komen alle ingrediënten voor de producten die in zijn fabriek geproduceerd worden uit Italië. Hij durft zelfs te beweren dat de fabriek pasta en deegwaren produceert met de beste bloem uit Italië. 


Waar heeft Daniël de Blok zijn vermogen mee verdiend?

Daniël de Blok heeft zijn vermogen voornamelijk verdiend met zijn restaurantketen Happy Italy. De keten is opgericht in 2011 en groeide snel met vestigingen door heel Nederland.

In 2021 sloot het Happy Italy zich aan bij Restaurant Company Europe. Zoals hierboven reeds genoemd is ook Loetje hier een onderdeel van.

De voornaamste reden voor Daniël de Blok om zich hierbij aan te sluiten was het toch wel het bewerkstelligen van gedegen groei in zowel binnen- als buitenland. Happy Italy is een prijsvechtend pizza- en pastarestaurant met veel groeipotentieel.

De oprichter van het restaurant, Daniël de Blok, zei vier jaar geleden dat ze autonoom kunnen doorgroeien naar een omzet van 100 miljoen euro. RCE zou zijn kaarten vol op Happy Italy moeten zetten gezien de kansen van biefstukken versus pizza en pasta.


Hoeveel verdient Daniël de Blok per maand?

Er is geen informatie beschikbaar over het salaris van Daniël de Blok. Het is dus onbekend hoeveel hij per maand verdient. Het lijkt erop dat Daniël de Blok zijn salaris goed geheim weet te houden!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Daniël de Blok?

Het vermogen van Daniël de Blok is onbekend.

Wat is het salaris van Daniël de Blok?

Het is helaas onbekend wat het maandsalaris van Daniël de Blok is. 

Is Daniël de Blok miljonair?

Het is niet duidelijk of Daniël Blok ook echt miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>