Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Wat is het vermogen van Dan Bilzerian? Dan Bilzerian: een échte playboy. Hij staat bekend als een grote levensgenieter en hij deelt zijn lifestyle dan ook graag op social media.

Alhoewel zijn leven op social media er geweldig uitziet zijn er toch mensen die twijfelen over het vermogen van Dan Bilzerian en of het wel allemaal echt is wat hij laat zien. Wij zijn om die reden op onderzoek uitgegaan naar het vermogen van Dan Bilzerian. In dit artikel vertellen we je er alles over, lees gauw verder!

Naam

Dan Bilzerian

Geschat vermogen

€200 miljoen

Geboortedatum

07-12-1980

Jaarlijks inkomen / salaris

€8.000.000

Beroep

Professioneel pokerspeler, ondernemer en social media influencer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Poker


Wat is het vermogen van Dan Bilzerian?

Het vermogen van Dan Bilzerian wordt op dit moment geschat op €200 miljoen! Naar schatting verdient de levensgenieter €8 miljoen per jaar. Dit verdient hij grotendeels met zijn eigen onderneming genaamd Ignites International. 

Dan Bilzerian weet dit geld goed te gebruiken. Op social media laat hij de grootste huizen, mooiste reizen en wildste feestjes met de mooiste modellen zien. 

Leuke weetjes over Dan Bilzerian

  • Hij claimt bijna al zijn geld met het spelen van professioneel poker te hebben verdiend
  • In 2016 wilde hij meedoen in de race voor het Amerikaanse presidentschap
  • Hij heeft meer dan 30 miljoen volgers op Instagram

Wie is Dan Bilzerian

Dan Bilzerian kwam in 2009 voor het eerste echt in de spotlights toen zijn carrière als professioneel pokerspeler van start ging. Hiervoor stond hij voornamelijk bekend als de zoon van Paul Bilzerian, een Amerikaanse zakenman die niet als zijn geld op de meest eerlijke manier verdiend zou hebben. Voordat Dan Bilzerian zijn poker carrière begon mocht hij al zeker niet klagen over zijn vermogen, aangezien zijn vader hem een aantal miljoen zou hebben nagelaten. 

Dan Bilzerian heeft met het spelen van poker en vervolgens het starten van een eigen onderneming dit vermogen verder uitgebreid. De internationale playboy woont nu in een mega-villa in Los Angeles, waar hij overigens niet vaak is, omdat hij de hele wereld rond reist om te genieten van zijn extravagante lifestyle.


Waar heeft Dan Bilzerian zijn vermogen aan verdiend?

Dan Bilzerian claimt zelf het grootste gedeelte van zijn vermogen te hebben verdiend met het spelen van professioneel poker. Het zou gaan om tientallen miljoen euro's die hij hiermee verdiend zou hebben. 

Tegenwoordig gaat Dan Bilzerian door het leven als ondernemer en social media influencer. Met zijn eigen onderneming Ignite International dat zich focust op de markt van CBD-olie zou hij momenteel het grootste gedeelte van zijn vermogen verdienen. Uiteraard verdient hij ook wat als social media influencer, Dan Bilzerian heeft namelijk meer dan 30 miljoen volgers op Instagram.


Hoeveel verdient Dan Bilzerian per maand?

Naar schatting zou Dan Bilzerian meer dan €650.000 per maand verdienen. Dit is een schatting op basis van het feit dat hij €8 miljoen per jaar zou verdienen. Het daadwerkelijke bedrag dat hij per maand verdient zou kunnen verschillen, maar het is hoe dan ook een verbazingwekkend bedrag.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Dan Bilzerian?

Het geschatte vermogen van Dan Bilzerian bedraagt €200 miljoen. 

Wat is het salaris van Dan Bilzerian?

Het salaris van Dan Bilzerian bedraagt officieel gezien zo'n €650.000 per maand, wat neerkomt op een salaris op jaarbasis van €8.000.000.

Is Dan Bilzerian miljonair?

Met een geschat vermogen van €200 miljoen is Dan Bilzerian zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>