Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Daley Blind? Daley Blind is een professionele voetbalspeler en kwam tot april 2023 honderd keer uit voor het Nederlands elftal.

Hier lees je meer over Daley Blind. Wat is zijn vermogen en hoe heeft hij het verdiend. Heeft hij een relatie en waar kun je de huizen van Daley Blind vinden. 

Naam

Daley Blind

Geschat vermogen

€33 miljoen

Geboortedatum

09-03-1990

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


Wat is het vermogen van Daley Blind?

Daley Blind heeft tot nu toe een flink kapitaal bij elkaar gevoetbald. Naast het voetbal bezit hij enkele panden en is hij eigenaar van drie kledinglijnen. Zakenblad Quote schat zijn vermogen tot nu toe op ongeveer 33 miljoen euro.

Leuke weetjes over Daley Blind

  • Blind heeft een eigen kledinglijn die hij verkoopt bij Vingino
  • Blind hoort bij de Club van 100, een lijst met spelers die minimaal 100 officiële wedstrijden speelden voor Ajax

Wie is Daley Blind?

Daley Blind is geboren in 1990. Hij is de zoon van Yvonne Blind en Danny Blind. Deze laatste was ook profvoetballer en zowel speler als bondcoach van het Nederland Elftal.

Genetisch heeft hij zeer goede voetbalgenen waarmee hij de Ajax-jeugdopleiding doorliep. In 2008 debuteerde hij voor het eerste elftal van Ajax en speelde hier, met uitzondering van een half jaar waarin hij op huurbasis voor FC Groningen uitkwam, tot 2014.

Hierna stapte hij over naar het Engelse manchester United, om in 2018 weer terug te keren naar Ajax. In 2019 was hij enige tijd uit de roulatie vanwege een ontstoken hartspier.

In 2023 mocht hij transfervrij vertrekken naar Bayern München, waar hij voor een half jaar een contract afsloot. Hij debuteerde in 2013 voor het Nederlands elftal in een wedstrijd tegen Italië en speelde in 2014 zijn eerste WK in Brazilië.

Hier haalde het team de derde plaats. Met Ajax won hij zeven landstitels en twee maal de KNVB-beker en bij Manchester United 1 × de UEFA Europe League en de FA Cup.

Danny Blind is sinds 2019 getrouwd met Candy-Rae Fleur. Ze is een professionele danseres en werkte onder meer samen met Robin Thicke. Ze was te zien tijdens de MTV European Music Awards. Samen hebben ze twee kinderen, zoon Lowen Dace en dochter Lemea Lourdes Fiore.

Het stel was voor hun huwelijk al jarenlang samen. Ze hebben elkaar in het uitgaansleven ontmoet.Het gezin woont in een luxe appartement in de Xavier toren op de Amsterdamse Zuidas.

 Ze wonen bijna bovenin de 75 meter hoge toren op een oppervlakte van 194 m². Op hun 69 m² grote terras kijken ze uit over Amsterdam.

Het stel betaalde twee miljoen euro voor deze woning. Daarnaast bezit Daley Blind meer vastgoed. Zakenblad Quote schrijft dat hij acht panden in bezit heeft, waaronder drie appartementen in de Amsterdamse wijk Buitenveldert.

In Diemen heeft hij een vrijstaande villa en in Amsterdam een appartement met uitzicht op de Amstel.


Waar heeft Daley Blind zijn vermogen mee verdiend?

Het overgrote deel van zijn vermogen heeft hij als profvoetballer verdiend. Naast zijn vaste jaarsalaris, verdienen voetballers extra geld door het winnen van wedstrijden en titels.

Naast zijn vastgoed is hij eigenaar van drie kledinglijnen waaronder Vingino, een merk dat zich richt op kleding voor kinderen en jongeren. 


Hoeveel verdient Daley Blind per maand?

Krijgt Daley Blind salaris? Bij Ajax verdiende Daley Blind zo'n €2.5 miljoen per jaar, wat neer komt op een bedrag van zo'n €208.000 per maand.

Inmiddels speelt Blind bij Bayern, maar het is helaas niet bekend hoeveel Blind hier nu eigenlijk aan salaris verdient. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Daley Blind?

Het vermogen van Daley Blind wordt geschat op €33 miljoen.

Wat is het salaris van Daley Blind?

Het huidige salaris van Daley Blind is helaas onbekend.

Is Daley Blind miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €33 miljoen is Daley Blind zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>