Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Cristiano Ronaldo? Dat is de vraag die velen van ons zich afvragen, terwijl we ons verbazen over de ongekende prestaties van deze voetballegende.

In dit artikel nemen we een duik in het leven en de carrière van Ronaldo en onthullen we hoe hij zijn immense fortuin heeft vergaard.

Van zijn bescheiden begin tot het veroveren van de voetbalwereld, ontdek hoe deze Portugese superster zijn weg naar financiële grootsheid heeft geplaveid.

Leun achterover en laat ons je meenemen in het opmerkelijke succesverhaal van Cristiano Ronaldo!


Benieuwd naar het Vermogen van Cristiano Ronaldo? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Cristiano Ronaldo?

Wie is Cristiano Ronaldo? Nou, laten we eens kijken naar het buitengewone verhaal van deze voetballegende die de wereld blijft verbazen.

Geboren op 5 februari 1985 in het zonnige Madeira, Portugal, begon Cristiano Ronaldo zijn voetbalreis op jonge leeftijd.

Zijn talent werd al snel opgemerkt, en op 12-jarige leeftijd verhuisde hij naar het vasteland om te spelen voor Sporting Lissabon.

In 2003 sloot hij zich aan bij Manchester United, waar hij uitgroeide tot een wereldster. Onder leiding van Sir Alex Ferguson won hij talloze titels en bracht hij zijn kenmerkende trucs en doelpunten naar de Premier League.

Hij veroverde de harten van fans over de hele wereld en verdiende de bijnaam "CR7."

Vermogen Christiano Ronaldo

Maar dat was nog maar het begin. In 2009 maakte Ronaldo de overstap naar Real Madrid voor een recordbedrag van 94 miljoen euro.

Daar brak hij records en behaalde hij vier Champions League-titels, terwijl hij zijn reputatie als een van 's werelds beste spelers versterkte.

Na een succesvolle periode bij Juventus, keerde Ronaldo in 2021 terug naar Manchester United, waar hij opnieuw schittert als de legendarische nummer 7.

Op dit moment, in 2024, is Cristiano Ronaldo nog steeds een kracht om rekening mee te houden in de voetbalwereld, en hij blijft records breken en doelpunten maken alsof hij nog steeds in zijn jeugd is.

Hij is nog steeds de trotse aanvoerder van het Portugese nationale team en speelt sinds 2023 bij het Saoedische Al-Nassr.

En laten we eerlijk zijn, hij doet het met stijl, klasse, en een flinke dosis charisma. Ronaldo, de koning van het voetbal, blijft schitteren op het wereldtoneel.


Zijn vermogen om complexe sportevenementen op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een favoriet bij sportliefhebbers. 


Waar heeft Cristiano Ronaldo zijn vermogen mee verdiend?

Het vermogen van Cristiano Ronaldo is als een voetbal die nooit uit de lucht lijkt te vallen - altijd stijgend! Deze man heeft zijn rijkdom opgebouwd met een combinatie van zwoegen op het veld en slimme zakelijke zetten.

Laten we eerst het voetbaldeel aanpakken. Ronaldo heeft jarenlang op topniveau gevoetbald voor clubs als Manchester United, Real Madrid, Juventus en nu weer bij Manchester United.H

ij heeft ook talloze sponsorcontracten met merken als Nike en CR7, wat zijn bankrekening nog meer heeft opgevuld.

Maar hier komt het interessante gedeelte: zijn zakelijke ondernemingen. Ronaldo heeft zijn eigen merk gelanceerd, CR7 genaamd, met kleding, parfum en hotels. Hij is een ondernemer in hart en nieren en heeft flinke winsten behaald met zijn investeringen in onroerend goed.

Dus terwijl wij onze voetbalvaardigheden proberen te verbeteren in de achtertuin, bouwt Ronaldo zijn eigen voetbalelftal van geld op. Een echte winnaar, zowel op als naast het veld!Hoeveel verdient Cristiano Ronaldo per maand?

Het salaris van Cristiano Ronaldo? Nou, laten we zeggen dat het niet bepaald hetzelfde is als je doorsnee 9-tot-5 baan bij de plaatselijke supermarkt.

Deze kerel verdient zoveel geld dat hij zijn eigen bank zou kunnen runnen!

En dat komt neer op een monsterlijk salaris van €200 miljoen per jaar.

Tja, als je bedenkt dat hij een van de grootste voetballers aller tijden is, zou je kunnen zeggen dat het eigenlijk een koopje is voor zijn clubs. Niettemin is een bedrag van €200 miljoen absurd.
Wat is het vermogen van Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldo, de Portugese voetballegende, heeft een verbazingwekkend vermogen opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke voetbaltalent en lucratieve sponsordeals. Momenteel speelt hij voor Al-Nassr - een grootgeldspendeerder.

Wat is het vermogen van Cristiano Ronaldo?

Dat komt neer opeen bedrag van €500 miljoen.Leuke weetjes over Cristiano Ronaldo

  • Ronaldo bezit het record van de meeste doelpunten gescoord in de Champion's League
  • Ronaldo heeft al 5 keer de Ballon d'Or gewonnen

Naam

Herman van der Zandt

Geschat vermogen

€500 miljoen

Geboortedatum

5 februari 1985

Jaarlijks inkomen / salaris

€200 miljoen

Beroep

Voetballer / ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Cristiano Ronaldo?

Het vermogen van Cristiano Ronaldo wordt geschat op €500 miljoen.

Wat is het salaris van Cristiano Ronaldo?

Het salaris van Cristiano Ronaldo bedraagt zo'n €200 miljoen. 

Is Cristiano Ronaldo miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €500 miljoen is Ronaldo zeker miljonair. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>