Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 30/05/2024

Wat is het vermogen van Cody Gakpo? Als je je afvraagt hoe deze jonge voetballer zijn fortuin heeft vergaard, ben je hier aan het juiste adres.

In dit artikel duiken we in de wereld van Cody Gakpo, de talentvolle voetballer die de harten van fans over de hele wereld heeft veroverd. We onthullen zijn salaris, bespreken zijn carrière bij PSV en Liverpool, en bekijken hoe hij zijn financiële succes heeft bereikt.


Benieuwd naar het Vermogen van Cody Gakpo? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Cody Gakpo?

Wie is Cody Gakpo? Cody Mathès Gakpo, geboren op 7 mei 1999 in Eindhoven, is een jonge voetballer die zowel de Nederlandse voetbalvelden als die van Europa verovert. Hij begon zijn reis als een jongen met een droom, dribbelend door de straten van Eindhoven en schijnbewegingen makend alsof zijn leven ervan afhing.

Op een winderige dag in 2006 werd Cody opgenomen in de jeugdopleiding van PSV, waar zijn talent al snel opviel bij de scouts. Met een mix van snelheid, techniek en een neusje voor doelpunten maakte hij al snel naam in de jeugdelftallen van de club.

Vermogen Cody Gakpo

Zijn doorbraak naar het eerste elftal van PSV kwam in 2018, onder leiding van niemand minder dan Mark van Bommel.

Cody liet zien dat hij niet alleen de ballen in het net kon jagen, maar ook het team kon leiden als captain in spe. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt, en in 2023 maakte hij de overstap naar het prestigieuze Liverpool FC.

Nu, in 2024, is Cody Gakpo niet alleen een naam in de voetbalwereld, maar een symbool van hoop en inspiratie voor jonge talenten overal ter wereld.

Als linkervleugelaanvaller van Liverpool FC blijft hij streven naar glorie en succes op het hoogste niveau van het internationale voetbal.

Bovendien is hij wederom opgeroepen voor het Nederlands elftal. 

Zijn doorbraak naar het eerste elftal van PSV kwam in 2018, onder leiding van niemand minder dan Mark van Bommel.


Waar heeft Cody Gakpo zijn vermogen mee verdiend?

Cody Gakpo heeft zijn vermogen niet zomaar uit de lucht geplukt, hoor! Deze jonge voetbalster heeft zijn weg naar rijkdom geplaveid met doelpunten, assists en flitsende dribbels.

Vanaf zijn prille jeugd bij PSV tot aan zijn glansrijke optredens bij Liverpool FC, heeft Cody laten zien dat hij niet alleen een magische linkervoet heeft, maar ook een neusje voor het vergaren van poen.

Met zijn lucratieve transfer naar Liverpool in 2023 werd het vermogen van Cody Gakpo naar nieuwe hoogten gestuwd, als een raket die de stratosfeer doorklieft.

Maar laten we niet vergeten dat achter elk salarisstrookje een berg van hard werk, toewijding en passie schuilt. Dus de volgende keer dat je Cody Gakpo ziet schitteren op het voetbalveld, denk dan eens aan al die doelpunten die bijdragen aan het vermogen van deze jonge voetballer.


Hoeveel verdient Cody Gakpo per maand?

Hoewel de exacte cijfers niet altijd even duidelijk zijn, kunnen we er zeker van zijn dat zijn bankrekening net zo vol zit als de tribunes tijdens een topwedstrijd. 

Als een sterspeler bij Liverpool FC, na een transfer van € 50 miljoen, verdient Cody naar alle waarschijnlijkheid een salaris van € 7 miljoen per jaar.

Spelers van het Nederlands elftal sinds juli 2022 een gelijkwaardige vergoeding van € 4.000 per interland, ongeacht geslacht of positie. Dit betekent dat Cody Gakpo, als actieve speler van het Nederlands elftal, naar alle waarschijnlijkheid ook kan rekenen op dit bedrag voor elke wedstrijd die hij speelt voor Oranje. 

Een korte rekensom maakt dat er wordt geschat dat Gakpo zo'n € 600.000 per maand verdient.


Wat is het vermogen van Cody Gakpo?

Hoewel het exacte vermogen van Cody Gakpo niet helemaal bekend is, kunnen we wel stellen dat zijn salaris ontzettend hoog is. 

Dit salaris komt voornamelijk voort uit het voetballen bij Liverpool, maar zijn verdiensten bij het Nederlands elftal moeten we ook niet vergeten.

Wat overduidelijk is, is dat Gakpo ver, maar dan ook heel ver, boven modaal verdient. 

In zijn getallen is het dus helder: voetballen loont. 

Leuke weetjes over Cody Gakpo

  • Cody Gakpo maakte geschiedenis door als eerste Oranje-speler ooit drie doelpunten te scoren in zijn eerste drie WK-wedstrijden tijdens het WK 2022.
  • Wist je dat Cody Gakpo op jonge leeftijd werd opgenomen in de jeugdopleiding van PSV nadat scouts hem opvielen tijdens een wedstrijd van zijn broer?

Naam

Cody Gakpo

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

7 mei 1999

Jaarlijks inkomen / salaris

€ 7 miljoen

Beroep

Voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Cody Gakpo?

Het vermogen van Cody Gakpo is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Cody Gakpo?

Bij Liverpool verdient Gakpo € 7 miljoen per jaar.

Is Cody Gakpo miljonair?

Ja, met een salaris van € 7 miljoen per jaar is de kans wel heel groot dat Gakpo daadwerkelijk miljonair is. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>