Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Chuba Akpom? Laten we eens inzoomen op het leven van deze getalenteerde voetballer en ontdekken hoe hij zijn weg heeft gebaand naar financiële roem.

 Chuba heeft de wereld van het professionele voetbal betreden en is sindsdien niet meer weg te denken.

Maar wat heeft hij gedaan om zijn bankrekening te laten groeien en zijn fortuin op te bouwen? In dit artikel gaan we op verkenning in de carrière van Chuba Akpom en onthullen we de cijfers achter zijn vermogen.
Benieuwd naar het Vermogen van Chuba Akpom? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Chuba Akpom?

Wie is Chuba Akpom? Nou, laten we de reis maken door het leven van deze opkomende voetbalster en ontdekken wie hij is en hoe hij de voetbalwereld heeft veroverd.

Chuba Akpom werd geboren op 9 oktober 1995 in Canning Town, Londen, Verenigd Koninkrijk.

Op jonge leeftijd verhuisde hij naar Nederland en begon zijn voetbalcarrière bij de jeugdacademie van Feyenoord. Zijn talent bleef niet onopgemerkt, en al snel maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Arsenal in Engeland.

Vermogen-Chuba-Akpom

De snelle aanvaller brak door bij Arsenal en maakte zijn debuut in het eerste elftal in 2013.

Hij werd uitgeleend aan verschillende clubs, waaronder Hull City, Brighton & Hove Albion en PAOK Saloniki, om ervaring op te doen. In 2020 maakte hij de overstap naar Middlesbrough FC, waar hij momenteel speelt.

Chuba staat bekend om zijn snelheid en scherpe aanvallende spel. Hij heeft doelpunten gescoord in diverse competities en heeft de potentie om uit te groeien tot een ster in het Engelse voetbal. En daarmee bedoelen we topscoorder in de Championship. 

Naast zijn clubcarrière heeft Chuba Akpom ook deel uitgemaakt van diverse jeugdteams van Engeland en vertegenwoordigde hij zijn land op internationaal niveau.

Met zijn jeugdige enthousiasme en talent heeft Chuba Akpom nog een lange weg te gaan in zijn voetbalcarrière.

En de volgende halte: Ajax.  

Wie weet wat de toekomst voor deze jonge ster in petto heeft, maar één ding is zeker: hij blijft de voetbalwereld boeien met zijn spel en potentieel.

Met zijn jeugdige enthousiasme en talent heeft Chuba Akpom nog een lange weg te gaan in zijn voetbalcarrière.


Waar heeft Chuba Akpon zijn vermogen mee verdiend?

Chuba Akpom, de naam die in de voetbalwereld doet rinkelen als een goudstaaf in een schatkist. Maar hoe heeft deze jonge ster zijn vermogen opgebouwd? 

Laten we eens graven in de schatkamer van Chuba Akpom's rijkdom en zien wat we vinden.

Allereerst, laten we het over zijn loondienst hebben. Chuba heeft zijn voetbaltalenten tentoongespreid bij verschillende clubs, zoals Arsenal, Hull City en Olympiakos.

Tijdens zijn tijd in loondienst heeft hij zeker een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Maar dat is niet het enige! Hij heeft ook als zzp'er gewerkt door zijn doelpunten en assistenties op het veld om te zetten in lucratieve sponsordeals en endorsements.

 Dus, ja, hij heeft zeker een flinke cent opgebouwd, zowel uit zijn loondienst als uit zijn slimme zet als zzp'er in de voetbalwereld. Chuba Akpom: een naam die synoniem staat voor succes en rijkdom in de voetbalwereld!
Hoeveel verdient Chuba Akpom per maand?

Laten we het hebben over het salaris van Chuba Akpom.

Op dit moment verdient Akpom een jaarsalaris van zo'n €1,6 miljoen.

Dit jaarsalaris komt neer op een maandsalaris van zo'n €31.000. 

Als je bedenkt hoeveel professionele voetballers verdienen, dan zou je kunnen denken dat hij een aardig fortuin heeft opgebouwd.

Dus, of Chuba Akpom nou een klein zakcentje of een dikke bankrekening heeft, één ding is zeker: hij doet het goed in de voetbalwereld.Wat is het vermogen van Chuba Akpom

Chuba Akpom heeft zich in de voetbalwereld een weg gebaand van clubs als Arsenal en Hull City tot zijn huidige positie als spits bij Middlesbrough FC.

Wat is het vermogen van Chuba Akpom?

Helaas is het exacte bedrag niet bekend, maar het wordt geschat op zo'n 5 miljoen euro.

Wat wel concreet is, is de transfersom van Middlesbrough FC naar Ajax, want Akpom vertrok voor een prijs van zo'n €12 miljoen.

Dus, terwijl we de exacte cijfers niet hebben, is het duidelijk dat Chuba Akpom zowel op het veld als in zijn portemonnee goed presteert.

Leuke weetjes over Chuba Akpom

  • In seizoen 2022-2023 was Akpom topscoorder voor Middlesbrough FC in de Engelse Championship
  • Akpom debuteerde als profvoetballer bij Arsenal in 2013

Naam

Chuba Akpom

Geschat vermogen

€5 miljoen

Geboortedatum

9 oktober 1995

Jaarlijks inkomen / salaris

€1,6 miljoen

Beroep

Voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Chuba Akpom?

Het vermogen van Chuba Akpom wordt geschat op €5 miljoen.

Wat is het salaris van Chuba Akpom?

Het salaris van Chuba Akpom bedraagt €1,6 miljoen.

Is Chuba Akpom miljonair?

Met een geschat vermogen van €5 miljoen is Akpom zeker miljonair. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>