Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Trouwe VI-kijkers kunnen zijn verhalen inmiddels wel dromen; Chris Woerts! Het is één van de nieuwe gasten van het actualiteitenprogramma Vandaag Inside, geleid door Wilfred Genee en natuurlijk vergezeld door Johan Derksen en René van der Gijp.

Maar wie is nou die betweterige man aan de bar; Chris Woerts?

Wat is zijn vermogen, en waar is Chris Woerts eigenlijk bekend van?

Naam

Chris Woerts

Geschat vermogen

€6 miljoen

Geboortedatum

02-01-1959

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

CEO

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Sportwereld


Wat is het vermogen van Chris Woerts?

Online bronnen melden dat Chris Woerts zelf een vermogen heeft van ongeveer 6 miljoen euro. Of dit waar is, heeft Chris zelf helaas nooit bevestigd.

Als we zijn verhalen mogen geloven weten we wel dat Chris Woerts verstand van zaken heeft, letterlijk dan. Als zijn voetbalvoorspellingen nou ook nog eens uit zouden komen… 😉

Leuke weetjes over Chris Woerts

  • Met zijn bedrijf CWO koppelt Chris Woerts bedrijven aan voetbalclubs als FC Twente en Feyenoord, om hen als sponsor in te zetten
  • Chris Woerts heeft naast zijn rol in de voetbalwereld ook gewerkt bij bedrijven als Coca Cola en Heineken

Wie is Chris Woerts?

Chris Woerts is relatief nieuw in het medialandschap van Nederland. Hij is pas in de afgelopen jaren ècht bekend geworden doordat hij steeds vaker aanschoof bij Veronica Inside en later Vandaag Inside. Dit laatste programma paste goed bij zijn kennisvlak; het is een combinatie van voetbal, zakendoen en commercie, en natuurlijk de actualiteit rondom die drie dingen.

Chris Woerts begon zijn carrière jaren geleden bij het Rotterdamse Nieuwsblad. Hier maakte hij onder andere verslag van sportgerelateerde zaken, zoals voetbaltransfers en de financiële situatie rondom de clubs.

Hierna werd hij International Sponsorship Manager bij brouwerij Heineken. Hier bracht hij Amstel naar een sponsorship met de UEFA Champions League, één van de meest trotse momenten uit zijn carrière, iets wat Heineken veel geld opgeleverd heeft.

Hiernaast is Chris Woerts Director of Football geweest bij Coca Cola. Daar was hij verantwoordelijk voor de sponsorstrategie rondom de voetballerij. 

Ondanks dat Woerts nog wel eens belachelijk wordt gemaakt door Derksen, Gijp en Genee, kunnen we wel stellen dat dit een indrukwekkende carrière te noemen is. Zijn voorspellingen over voetbal komen meestal niet uit, maar dat betekent niet dat Chris Woerts zonder reden aanschuift bij de talkshowtafels!


Waar heeft Chris Woerts zijn vermogen aan verdiend?

Chris Woerts is miljonair geworden met zijn werk als International Sponsorship Manager bij Heineken, maar ook voor Coca-Cola waar hij de sponsorstrategie voor regelde.

Dit soort baantjes staan enorm goed op je cv, en zijn tevens het bewijs dat je ook door hard te werken in het bedrijfsleven stinkend rijk kunt worden!


Hoeveel verdient Chris Woerts per maand?

Het salaris van Chris Woerts is nooit publiekelijk bekend gemaakt. Het gemiddelde salaris van een International Sponsorship Manager ligt in veel landen al gauw op een ton per jaar, maar bij gigantische bedrijven als Coca-Cola zal dit bedrag nog vele malen hoger liggen.

We schatten op basis van online-informatie dat je uit kunt gaan van 150-300 duizend euro per jaar, maar dit bedrag is nooit bevestigd.


FAQ

Wat was het geschatte vermogen van Chris Woerts?

Het vermogen van Chris Woerts wordt geschat op €6 miljoen. 

Wat was het salaris van Chris Woerts?

Ook het salaris van Chris Woerts is helaas onbekend. 

Is Chris Woerts miljonair?

Ja, met een geschat salaris van €6 miljoen is Chris Woerts zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>