Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Cherry-Ann Person? Cherry-Ann Person is bekend geworden bij het grote publiek door haar deelname aan de serie The Real Housewives of Amsterdam, die wordt uitgezonden op Videoland. 

Uit deze serie blijkt in ieder geval één ding: Cherry-Ann Person is allesbehalve een reguliere huisvrouw, als ze al een huisvrouw is.

Op deze pagina lees je niet alleen wie Cherry-Ann Person is, maar met name ook wat het vermogen van deze dame is en hoe zij dit vermogen heeft vergaard.

Benieuwd naar het Vermogen van Sherry-Ann Person? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Leuke weetjes over Cherry-Ann Person

  • Cherry-Ann is door Spot On, een Nederland YouTube-kanaal, geïnterviewd over haar vastgoedinvesteringen 
  • Cherry-Ann Person is een van de deelneemsters in The Real Housewives of Amsterdam

Wie is Cherry-Ann Person?

 Cherry-Ann Person is een afgestudeerde juriste, ze is meester in de rechten. Naast haar werkzaamheden als jurist, investeert zij ook in vastgoed. Dit doet zij samen met haar broer.

Ze heeft een relatie met Roland Kahn, de ondernemer welke onder meer bekend is van voormalig modewinkel CoolCat.

Roland Kahn is 35 jaar ouder dan Cherry-Ann Person, maar dat heeft het stel niet belemmerd om hun kinderwens in vervulling te laten komen. In 2022 is Cherry-Ann Person bevallen van haar eerste kind.

Roland Kahn staat in de Quote 500 op plek 416 en heeft een geschat vermogen van 130 miljoen euro.

Volgens Roland Kahn komt het door de Belastingdienst dat hij geen miljardair is geworden: hij claimt dat hij in zijn leven meer dan een miljard euro aan belastingen heeft moeten betalen!

Echt bekend is Cherry-Ann Person geworden met haar deelname aan de serie The Real Housewives of Amsterdam. In deze serie, waarin zij hoogzwanger te zien is, worden zeven dames uit de Amsterdamse high society gevolgd.


Waar heeft Cherry-Ann Person haar vermogen aan verdiend?

 Cherry-Ann person heeft verschillende bronnen van inkomsten. Zo heeft ze geld verdiend met haar deelname aan The Real Housewives of Amsterdam en als juriste.

Het grootste deel van haar vermogen heeft zij echter opgebouwd als vastgoedinvesteerder. 

Dit heeft zij gedaan middels een gedegen strategie en hard werken, waarbij zij haar vastgoedportefeuille stap voor stap heeft uitgebreid.


Hoeveel verdient Cherry-Ann Person per maand?

 Cherry-Ann Person haar salaris is niet bekend. Ook is niet bekend wat de opbrengsten per maand zijn van haar vastgoedportefeuille, of welke vergoeding zij heeft gekregen voor haar deelname aan The Real Housewives of Amsterdam. 

Ook van haar partner Roland Kahn is niet bekend wat zijn maandelijkse inkomsten zijn. Doordat hij zijn geld verdient als ondernemer, is het aannemelijk dat zijn maandelijkse inkomsten sterk schommelen.


Wat is het vermogen van Cherry-Ann Person?

Het vermogen van Cherry-Ann Person wordt geschat op ongeveer 3 miljoen euro.

Hiermee heeft zij het grootste vermogen van alle deelnemers aan de serie The Real Housewives of Amsterdam. Dit vermogen bestaat voornamelijk uit vastgoed. Ze heeft acht panden op haar naam staan

Naam

Cherry-Ann Person

Geschat vermogen

€3 miljoen

Geboortedatum

13-04-1978

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Juriste / televisiepersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Jurist / vastgoed


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Cherry-Ann Person?

Het totale vermogen van Cherry-Ann Person wordt geschat op €3 miljoen.

Wat is het salaris van Cherry-Ann Person?

Het salaris van Cherry-Ann Person is helaas onbekend.

Is Cherry-Ann Person miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €3 miljoen is Cherry-Ann Person zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>