Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Chantal Janzen? Chantal Janzen is een van de bekendste presentatrices en actrices van Nederland.

In dit artikel gaan we in op haar vermogen, wie ze precies is, waar ze haar geld mee heeft verdiend en hoeveel ze per maand verdient.

Naam

Chantal Janzen

Geschat vermogen

€14 miljoen

Geboortedatum

15-02-1979

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Televisiepersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Media


Wat is het vermogen van Chantal Janzen?

Volgens Quote bedraagt het vermogen van Chantal Janzen in 2022 zo'n 14 miljoen euro. Dit vermogen heeft ze voornamelijk verdiend met haar werk in de entertainmentindustrie.

Leuke weetjes over Chantal Janzen

  • Janzen heeft een eigen tijdschrift dat &C heet
  • Chantal Janzen staat onder contract bij RTL

Wie is Chantal Janzen?

Chantal Janzen is geboren op 15 februari 1979 in het Limburgse Tegelen. Ze begon haar carrière in de entertainmentindustrie als danseres en actrice.

Later ging ze ook als presentatrice aan de slag, waarbij ze onder meer programma's presenteerde als 'So You Think You Can Dance' en 'The Voice of Holland'.

Ook is ze regelmatig te zien in films en tv-series. Ook in Duitsland is de Nederlandse regelmatig op tv te zien geweest als presentatrice. Naast haar werk op televisie, kennen sommige Chantal Janzen misschien ook uit musicals.

Daar is de loopbaan van de Limburgse namelijk begonnen. Janzen studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten aan de opleiding Jazz- en Musicaldans. Ze speelde in musicals als Crazy for You, Petticoat, Wicked en Hij Gelooft in Mij.

Janzen won voor haar optredens in de entertainment meerdere prijzen. Zo won ze verschillende keren de Zilveren Televizier-ster voor beste tv-presentatrice en won ze ook meerdere musical-prijzen.

Naast haar werk in de entertainmentindustrie zet Janzen zich ook in voor verschillende goede doelen, zoals Stichting Het Vergeten Kind en Make-A-Wish Nederland.

Chantal Janzen is al jaren getrouwd met haar man Marco Geeratz. Samen met hem heeft Janzen twee kinderen: James en Bobby. Het gezin bestaat overigens uit meerdere kinderen. 

Haar man heeft namelijk nog drie kinderen uit een eerdere relatie: Esmee, Isaa en Zion. Op Instagram deelt Janzen regelmatig leuke familiekiekjes. Voordat Chantal Janzen Marco ontmoette was ze samen met Johnny de Mol

Chantal Janzen en haar man wonen tegenwoordig in Amsterdam. Daar kocht het stel een prachtig huis voor een slordige 3,7 miljoen euro.

Het pand heeft een woonoppervlakte van liefst 302m2. Ruimte genoeg dus voor het hele gezin. Het echtpaar heeft de oude woning overigens nog niet verkocht.

Die gebeurt waarschijnlijk binnenkort. Daar zal een prijskaartje aanhangen van zo'n 3 miljoen euro. Het gaat hier om een vrijstaande villa in het Gooi dat beschikt over onder meer een ruime tuin, een zwembad en een poolhouse.


Waar heeft Chantal Janzen haar vermogen mee verdiend?

Chantal Janzen heeft haar vermogen voornamelijk verdiend met haar werk in de entertainmentindustrie.

Zo heeft ze in diverse musicals gespeeld en heeft haar eigen theatervoorstellingen gemaakt. Daarnaast is ze regelmatig te zien als presentatrice in televisieprogramma's en heeft ze in verschillende films en tv-series gespeeld.

Janzen heeft daarnaast ook diverse commerciële deals gesloten, bijvoorbeeld als het gezicht van merken als L'Oréal Paris en Jumbo Supermarkten. Ook daarmee pakt de Limburgse een heel aardig zakcentje mee.


Hoeveel verdient Chantal Janzen per maand?

Het is niet bekend hoeveel Chantal Janzen precies per maand verdient. Wel is duidelijk dat ze een van de best betaalde presentatrices van Nederland is en dat ze met haar werk in de entertainmentindustrie een zeer goed inkomen heeft weten te vergaren.

Chantal Janzen haar salaris is variabel. Ze heeft een contract bij RTL, maar verdient daarnaast ook nog bij met films, commercials en ga zo maar door.

Dat we geen medelijden hoeven te hebben met de blondine lijkt wel duidelijk.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Chantal Janzen?

Het vermogen van Chantal Janzen wordt geschat op €14 miljoen.

Wat is het salaris van Chantal Janzen?

Het salaris van Chantal Janzen is helaas onbekend.

Is Chantal Janzen miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €14 miljoen is Chantal Janzen zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>