Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Chantal Bles is een figuur die met enige regelmaat in de media te zien is. Zelf is ze styliste van talloze bekende Nederlanders, en ze werd vooral bekend als vriendin (en nu vrouw) van Robert Doornbos, een bekende Nederlandse autocoureur die tussen 2004 en 2007 in de Formule 1 reed.

 Hoeveel heeft Chantal Bles verdiend met haar werkzaamheden als interieurstyliste, en heeft het succes van haar man nog gezorgd voor geld in het laatje? Dat zochten we uit!

Naam

Chantal Bles

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Interieurdesignster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Interieurstylist / F1


Wat is het vermogen van Chantal Bles?

Helaas weten we maar weinig over het precieze vermogen van Chantal Bles. Haar man heeft zeker weten niks te klagen, omdat hij met autoracen zichzelf vast en zeker financieel onafhankelijk heeft gespeeld. Daardoor kun je aannemen dat ook Chantal er warmpjes bijzit.

Leuke weetjes over Chantal Bles 

  • Chantal Bles is ambassadeur van het Prinses Maxima Centrum, een instantie die zich inzet om kinderkanker te bestrijden

Wie is Chantal Bles?

Chantal Bles is een Nederlandse fashion styliste, die zich in Nederland - maar ook internationaal - bezighoudt met het zo mooi mogelijk maken van allerlei celebrities. Zo heeft ze voor een hele hoop BN’ers de styling gedaan voor ze naar de rode loper gingen, bijvoorbeeld bij het Televisierring-gala.

Als vrouw van een bekende autocoureur kom je in de media moeilijk om haar heen, wat haar carrière zeker weten geholpen heeft. Chantal heeft ook een hoop tegenslagen gehad in haar leven. Zo werd in 2013 bekend gemaakt dat haar ongeboren kindje zoveel afwijkingen had, dat het verstandiger was om de zwangerschap af te breken.

Haar andere dochter, Jada, kreeg op jonge leeftijd kanker, wat natuurlijk een enorm zware tijd is voor zowel het kind als de ouders. Gelukkig heeft Jada de ziekte overleefd, en kan Chantal met haar gezin een fijne toekomst tegemoet gaan. In ieder geval heeft ze op financieel gebied geen enkele zorgen!


Waar heeft Chantal Bles haar vermogen aan verdiend?

Het vermogen van Chantal Bles komt voort uit haar werk als styliste, evenals de succesvolle coureurscarrière van haar man, Robert Doornbos. De twee hebben samen een flinke som geld bij elkaar verzameld en werken nog altijd door, dus we denken dat ze er de komende winters warmpjes kunnen bijzitten met z’n tweeën.


Hoeveel verdiende Chantal Bles per maand?

Het salaris van Chantal Bles is helaas nooit publiekelijk bekend gemaakt. Haar werk als styliste betaalt op normaal niveau vaak tussen de 2000 en 3600 euro, maar we denken dat Chantal door haar status wel wat meer knaken kan vragen voor het werk dat ze levert.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Chantal Bles?

Het vermogen van Chantal Bles is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Chantal Bles?

Het exacte salaris van Chantal Bles is helaas onbekend.

Is Chantal Bles miljonair?

Het is onduidelijk of Chantal Bles miljonair is.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>