Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Chahid Charrak, beter bekend als DutchPerformante, is de afgelopen jaren steeds meer in beeld als één van de meest succesvolle ondernemers in het Nederlandse YouTube-landschap.

Zijn dikke auto’s en gigantische villa bewijzen dat Chahid meer dan genoeg geld tot zijn beschikking heeft. Maar hoeveel precies, en hoe komt Chahid Charrak aan zijn vermogen? Dat zoeken we uit!

Naam

Chahid Charrak

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

07-05-1990

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer / influencer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Tegelindustrie


Wat is het vermogen van Chahid Charrak?

Het precieze vermogen van Chahid Charrak is helaas niet bekend, maar als je gaat kijken naar het vastgoed en dure auto’s hij bezit, zal dit ruim boven de miljoen euro liggen.

Volgens online bronnen verdiende hij in 2019 een dikke 21 miljoen euro met zijn grootste onderneming, Tegeldepot. Maar ook met miljoenen YouTube-views komt er geld in het laatje.

Leuke weetjes over Chahid Charrak

  • Chahid zette een wereldrecord in het Guiness Book of World Records door een bak van 173 kuub te vullen met popcorn, waarbij hij het geld doneerde aan het Wilhelmina Kinderziekenhuizenfonds 
  • Chahid werd in een klap miljonair toen hij het tegelmiljoenenbedrijf overnam van zijn vader

Wie is Chahid Charrak?

Chahid Charrak is een relatief nieuw personage in het medialandschap van Nederland. Hij is pas een paar jaar geleden gestart met het maken van YouTube video’s. In deze video’s toont hij onder andere zijn luxe leven, met z’n dure Lamborghini en riante villa’s waar veel van ons alleen van kunnen dromen. 

Al op jonge leeftijd begon Chahid met ondernemen. Toen hij 18 jaar oud was, had één van zijn familieleden flink geïnvesteerd in… Tegels. Chahid zelf had een hoop geld gespaard, en daarvan kocht hij voor een relatief lage prijs een hoop tegels in.

Zo startte dan ook zijn eerste bedrijf, Tegeldepot. Door tegels in megahoeveelheden in te kopen en door te verkopen aan kleinere kopers, kon hij besparen op de kosten en dus een vette winstmarge pakken. 

Na zijn zakelijke successen heeft Chahid Charrak besloten om de faam op te zoeken op social media. Door zijn succes te laten zien en te vloggen met luxe auto’s, is het Chahid Charrak in no-time gelukt om honderden duizenden volgers op Instagram en YouTube te krijgen.

Mede dankzij zijn luxe levensstijl, die mensen graag zien, en zijn dikke gouden Lamborghini, die net zo goed in de smaak valt bij het publiek.


Waar heeft Chahid Charrak zijn vermogen aan verdiend?

Chahid Charrak is miljonair geworden mede dankzij zijn bedrijf Tegeldepot. Hiermee kocht hij grote hoeveelheden tegels in om de kosten zo laag mogelijk te houden, om vervolgens voor hogere prijzen alles door te verkopen aan klanten.

Die formule bleek zo succesvol dat Chahid Charrak jaren later nog altijd één van de meest succesvolle ondernemers van Nederland is.


Hoeveel verdient Chahid Charrak per maand?

Chahid Charrak oftewel DutchPerformante spreekt niet publiekelijk over zijn precieze maandinkomen.

De kans is ook groot dat dit verschilt per maand, bijvoorbeeld hoeveel tegels er verkocht worden bij Tegeldepot en hoeveel views hij pakt op social media. Daarom weten we niet hoeveel Chahid Charrak per maand verdient.


FAQ

Wat was het geschatte vermogen van Chahid Charrak?

Het vermogen van Chahid Charrak is helaas onbekend. 

Wat was het salaris van Chahid Charrak?

Ook het salaris van Chahid Charrak is helaas onbekend.

Is Chahid Charrak miljonair?

Het is onbekend of Chahid Charrak daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>