Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Dit artikel gaat over het geschatte Caroline van der Plas vermogen, een Nederlandse politicus en voormalig journalist. Van der Plas is vooral bekend als de oprichter en partijleider van de BoerBurgerBeweging (BBB), een politieke partij die opkomt voor de belangen van boeren en burgers in Nederland.

In dit artikel zullen we kijken naar de verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op het vermogen van Van der Plas, en proberen een inschatting te maken van Caroline van der Plas salaris.

Naam

Caroline van der Plas

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

06-06-1967

Jaarlijks inkomen / salaris

€118.000

Beroep

Lijsttrekker BBB

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft ze haar geld verdiend?

Politiek / landbouw


Wat is het vermogen van Caroline van der Plas?

Het vermogen van Caroline van der Plas is onbekend, aangezien er geen officiële bronnen zijn die haar netto waarde bekendmaken.

Als Tweede Kamerlid verdient Van der Plas echter een bruto jaarsalaris van ongeveer €118.000, wat haar een bovengemiddeld inkomen oplevert. Daarnaast is ze mede-eigenaar van een melkveebedrijf in Overijssel, wat een mogelijke bron van inkomsten kan zijn. 

Het is echter moeilijk om precies te bepalen hoeveel haar aandeel in het bedrijf waard is en hoeveel inkomsten ze hieruit ontvangt. Er zijn geen openbare gegevens beschikbaar over haar vermogen.

Leuke weetjes over Caroline van der Plas

  • Van der Plas heeft een boek geschreven, genaamd Gewoon gezond verstand.
  • Van der Plas was jarenlang politiek actief bij het CDA voordat ze de BBB oprichtte.

Wie is Caroline van der Plas?

Hoewel Van der Plas pas sinds 2021 in de Tweede Kamer zit, heeft ze in korte tijd veel bekendheid verworven met haar uitgesproken standpunten en haar onconventionele manier van politiek bedrijven. Haar vermogen is echter niet zo bekend en er zijn weinig bronnen die een nauwkeurige schatting van haar vermogen geven.

Het vermogen van Caroline van der Plas is onbekend, aangezien er geen officiële bronnen zijn die haar netto waarde bekendmaken.

Als Tweede Kamerlid verdient Van der Plas echter een bruto jaarsalaris van ongeveer €118.000, wat haar een bovengemiddeld inkomen oplevert. Daarnaast is ze mede-eigenaar van een melkveebedrijf in Overijssel, wat een mogelijke bron van inkomsten kan zijn. 

Het is echter moeilijk om precies te bepalen hoeveel haar aandeel in het bedrijf waard is en hoeveel inkomsten ze hieruit ontvangt. Er zijn geen openbare gegevens beschikbaar over haar vermogen.


Waar heeft Caroline van der Plas haar vermogen mee verdiend?

Caroline van der Plas heeft haar vermogen niet publiekelijk bekendgemaakt en er zijn weinig bronnen die een nauwkeurige schatting geven van haar netto waarde. Als Tweede Kamerlid verdient Van der Plas echter een bruto jaarsalaris van ongeveer €118.000. Dit salaris is gebaseerd op het salaris van alle Tweede Kamerleden en is vastgesteld door de overheid.

Naast haar werk als politicus is Van der Plas ook mede-eigenaar van een melkveebedrijf in Overijssel. Het is echter onbekend hoeveel haar aandeel in het bedrijf waard is en hoeveel inkomsten ze hieruit ontvangt. Het is mogelijk dat ze ook andere bronnen van inkomsten heeft, zoals vastgoed of investeringen, maar hier is geen informatie over beschikbaar.

Voordat ze de politiek inging, was Van der Plas actief als journalist en presentator bij diverse media, waaronder Omroep Gelderland en RTV Oost. Het is niet bekend hoeveel ze tijdens haar journalistieke carrière heeft verdiend en in hoeverre dit heeft bijgedragen aan haar vermogen.

Kortom, er is weinig bekend over de precieze bronnen van het vermogen van Caroline van der Plas. Het is echter wel bekend dat ze als Tweede Kamerlid en mede-eigenaar van een melkveebedrijf inkomsten genereert.


Hoeveel verdient Caroline van der Plas per maand?

Caroline van der Plas verdient als Tweede Kamerlid een bruto jaarsalaris van ongeveer €118.000. Dit komt neer op een maandelijks bruto salaris van ruim €9.800. Het netto maandsalaris van Van der Plas is echter lager, omdat er loonbelasting en premies worden ingehouden op haar bruto salaris.

Het precieze netto salaris hangt af van verschillende factoren, zoals eventuele aftrekposten en de hoogte van haar pensioenpremie. Aangezien het vermogen van Van der Plas niet bekend is, is het moeilijk om te zeggen in hoeverre haar salaris als Tweede Kamerlid bijdraagt aan haar totale vermogen.


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Caroline van der Plas?

Het vermogen van Caroline van der Plas is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Caroline van der Plas?

Het salaris van Caroline van der Plas wordt geschat op €9.800 per maand.

Is Caroline van der Plas miljonair?

Het is onbekend of Caroline van der Plas miljonair is.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>