Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Gemiddeld gezien zijn Nederlanders een behoorlijk rijk volk. Zeker wanneer je een bekend gezicht op social media of de traditionele media bent, kan de kassa snel gaan rinkelen.

Het is daarom geen verrassing dat vele bekende Nederlanders een hoop verdienen en hierdoor een hoop vermogen hebben. Bekende Nederlanders kunnen vaak goed acteren, presenteren of zingen, maar sommige Nederlanders kunnen dit allemaal.

Buddy Vedder is hier een goed voorbeeld van.

Deze talentvolle Amsterdammer is voor de meeste mensen bekend door zijn deelname of presentatie aan verschillende programma’s op tv.

Zouden deze klussen een hoop geld opleveren? In dit artikel kun je ontdekken wie Buddy Vedder precies is en waar zijn vermogen op geschat wordt!

Naam

Buddy Vedder

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

26-08-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Acteerwerk


Wat is het vermogen van Buddy Vedder?

Het totale vermogen van Vedder wordt geschat op zo’n €2 miljoen.

De multi getalenteerde Buddy Vedder verdiend op verschillende manieren zijn geld, waardoor hij meerdere inkomstenbronnen heeft. Deze inkomsten heeft hij onder andere besteed aan zijn woning. 

In 2015 verruilde Buddy Vedder zijn kamer in Amsterdam voor een appartement in dezelfde stad. In Amsterdam Oud-West werd voor ongeveer 200.000 euro een tweekamerappartement aangeschaft.

Dit is inmiddels een behoorlijke tijd geleden en de woningmarkt heeft in de tussentijd niet stilgezeten. Dankzij de lage rente, hoge inflatie en grote vraag naar woonruimte is de waarde van Vedder zijn woning behoorlijk gestegen.

De huidige waarde van de woning is meer dan verdubbeld en wordt geschat op ruim 450.000 euro. Hierdoor heeft de woning van Vedder een behoorlijk aandeel in het totaal opgebouwde vermogen van de acteur en presentator.

Leuke weetjes over Buddy Vedder

  • Buddy Vedder heeft tot en met 2022 zo'n 14 films ingesproken
  • Buddy's zus, Eva Vedder, is professioneel tennisser.

Wie is Buddy Vedder?

Buddy Vedder is een Nederlandse acteur en presentator die bekend is geworden door zijn rol in de populaire Nederlandse televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij speelde de rol van Rover Dekker tussen 2015 en 2017.

Vedder werd geboren op 26 augustus 1994 in Utrecht. Naast zijn werk als acteur is Vedder ook actief als presentator. Hij presenteerde onder andere het populaire televisieprogramma 'Kid's Top 20' en het muziekprogramma 'Junior Songfestival'.


Waar heeft Buddy Vedder zijn vermogen aan verdiend?

Natuurlijk hebben de werkzaamheden voor televisieprogramma's en films een hoop geld opgeleverd, wat een goede basis is om vermogen mee op te bouwen.

Naast zijn riante salaris bij RTL verdient Vedder ook een hoop extra doordat hij te boeken is voor verschillende evenementen. Daarnaast won hij in 2020 het programma ‘Wie is de mol?’ en won hiermee 13.000 euro.

Ook is zijn vermogen ook enorm gestegen dankzij de huizenmarkt. Deze markt heeft ervoor gezorgd dat de waarde van zijn huis meer dan verdubbeld is. Een zeer eenvoudige manier om je vermogen uit te kunnen bouwen!


Hoeveel verdient Buddy Vedder per maand?

Aangezien Buddy Vedder op verschillende manieren geld weet te verdienen, is het helaas niet helemaal bekend hoeveel Buddy Vedder nu precies per maand verdient.

Voor mensen als Buddy is het salaris echter een stuk minder belangrijk, want hij heeft uit al zijn inkomsten al een riant vermogen van €2 miljoen weten op te bouwen. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Buddy Vedder?

Het vermogen van Buddy Vedder wordt geschat op €2 miljoen. 

Wat is het salaris van Buddy Vedder?

Het salaris van Buddy Vedder is helaas onbekend.

Is Buddy Vedder miljonair?

Met een geschat vermogen van €2 miljoen is Buddy Vedder zeker weten miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>