Benieuwd naar het vermogen van Britt Dekker, ‘s lands favoriete paardenmeisje die op televisie altijd zo heerlijk zichzelf is?

Ze oogt misschien niet altijd even slim, maar daardoor hoef je niet te denken dat Britt haar financiën niet goed voor elkaar heeft. In dit artikel vertellen we je alles over het vermogen van Britt Dekker en het riante salaris dat ze verdient als presentatrice.

Naam

Britt Dekker

Geschat vermogen

700.000 euro

Geboortedatum

24-02-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

70.000 euro

Beroep

Presentatrice / onderneemster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisie / ondernemen


Wat is het vermogen van Britt Dekker?

Britt Dekker heeft volgens Pure Luxe een geschat vermogen van zo’n 700.000,-. Niet verkeerd voor zo’n jong meisje! Het grootste deel hiervan verdiende ze als televisiepresentator. Zo won ze ooit 30.000,- met haar deelname (en winst) van Echte Meisjes in de Jungle. Veel van haar inkomsten doneert ze allemaal aan het goede doel, wat waarschijnlijk de voornaamste reden is dat ze zichzelf (nog) geen miljonair mag noemen!

Leuke weetjes over Britt Dekker

  • Britt Dekker heeft twee films over paarden geproduceerd, namelijk Whitestar en Silverstar.
  • Op het Youtube-kanaal Paardenpraattv heeft Britt Dekker zo'n 120 miljoen views bij elkaar geharkt. 

Wie is Britt Dekker?

Britt Dekker vergaarde haar eerste bekendheid in het RTL5 programma Date Me Out, een echte klassieker, overigens al op 17-jarige leeftijd. Haar vrolijke voorkomen en uitbundige persoonlijkheid leidden tot een uitnodiging voor Echte meisjes in de Jungle, een ander programma van RTL waarbij een aantal typische meiden moeten zien te overleven in het midden van de rimboe.

Na haar deelname in deze tv-programma’s is ze nog in verschillende rollen op tv te zien geweest. In De Zomer van Britt & Ymke gingen zij en Ymke Wieringa een aantal zomerse evenementen bijlangs, met plezier en gelach als resultaat.

Ook kwam ze bekend te staan om haar eindeloze liefde voor paarden - in ruil voor een televisiedeal kreeg ze een paard van niemand minder dan John de Mol, genaamd George. Ze maakt nog regelmatig donaties aan goede doelen, waaronder voor paarden. Zo stelde ze een keer dat ze een ‘maandsalaris’ had gedoneerd, maar liefst 70.000 euro! Dan moet je wel een echte liefhebber zijn.


Waar heeft Britt Dekker haar vermogen aan verdiend?

Britt Dekker begon haar inmiddels glansrijke televisiecarrière dus bij Date Me Out. Dit programma had nog geen financiële stimulans voor haar te bieden. Gelukkig voor Britt werd ze in dit programma zo gewaardeerd dat ze in no-time uitgroeide tot een tv-persoonlijkheid.

Met programma’s als Te leuk om waar te zijn, Zapplive Awards, We Want More en zelfs Shownieuws heeft ze alle kanten van het medialandschap ontdekt - op die manier verdiende ze haar vermogen van zo’n 700.000,-, wat ze overigens riant uitgeeft aan goede doelen, paarden en haar roze Ford Ka.


Hoeveel verdient Britt Dekker per maand?

Britt Dekker heeft er ooit uitgefloept wat ze per maand ongeveer verdient: ze zei dat ze een maandsalaris gedoneerd had, namelijk 70.000,-, aan een goed doel. Een leuke manier om je salaris met de wereld te delen, dat is zeker! Er zijn waarschijnlijk maar weinig mensen in Nederland die het Britt Dekker niet gunnen - zeker omdat ze er zoveel goede dingen mee doet.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Britt Dekker?

Het geschatte vermogen van Britt Dekker wordt geschat op zo'n 700.000 euro.

Wat is het salaris van Britt Dekker?

Het salaris van Britt Dekker komt neer op zo'n 70.000 per maand.

Is Britt Dekker miljonair?

Met een geschat vermogen van 700.000 is Britt Dekker nog nét geen miljonair - maar dat zal in de komende jaren heus wel veranderen!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>