• Home
  • /
  • Vermogens
  • /
  • Het vermogen van Bridget Maasland [2024 update]
 Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

In dit artikel gaan we een kijkje nemen bij Bridget Maasland. Zo gaan we bijvoorbeeld kijken waar haar vermogen momenteel op geschat wordt, maar kijken we ook naar hoe zij woont, waar Bridget Maasland haar vermogen mee heeft verdiend en natuurlijk wat het maandelijkse salaris van deze BN'er ongeveer is.

Naam

Bridget Maasland

Geschat vermogen

€1 miljoen

Geboortedatum

09-11-1974

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Televisiepersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Bridget Maasland?

Een exact bedrag is niet bekend qua het vermogen van Bridget Maasland. Wel zijn er een aantal verschillende media die aangeven dat dit boven een miljoen ligt.

 Zo heeft de presentatrice een woning eerder aangeschaft voor 1.025.000 euro. 

Deze moet inmiddels meer waard zijn. Ook heeft de presentatrice een lening aan haar ouders gedaan van 180.000 euro waardoor de media uitkomt op een bedrag boven een miljoen.

Leuke weetjes over Bridget Maasland

  • Bridget Maasland is samen met een aantal andere familieleden de eigenaar van de Melting Pot Amsterdam, een interieurwinkel in de Amsterdamse wijk De Pijp
  • Voor maar liefst €50 kan je een shoutoutfilmpje van Bridget Maasland kopen

Wie is Bridget Maasland?

Iedereen die de tv wel eens aanzet, heeft Bridget Maasland wel eens voorbij zien komen. Deze dame is vooral bekend als presentatrice van verschillende programma's.

Dit doet ze ook al best lang. In 2019 heeft de presentatrice kortstondig een relatie gehad met André Hazes. Hier is veel over te doen geweest in de media. 

Bridget woont in Amsterdam in het huis waar we het eerder over gehad hebben. Dit betreft een riante woning in de wijk Amsterdam-Zuid. Het huis is ongeveer 163 vierkante meter en heeft drie slaapkamers en twee badkamers, maar waar heeft Bridget Maasland haar vermogen eigenlijk mee verdiend?


Waar heeft Bridget Maasland haar vermogen aan verdiend?

Bridget Maasland is ooit begonnen met modellenwerk en deed dit werk tot ongeveer 1995. Hierna is zij namelijk aan de slag gegaan als VJ bij TMF.

Daar presenteerde zij verschillende programma's.

In 2000 zette zij de stap om te gaan presenteren voor BNN. Hierdoor werd Bridget bekend bij het grote publiek. Zij presenteerde hier bijvoorbeeld de Nationale IQ-test. Bridget heeft sindsdien verschillende stappen gemaakt in de tv-wereld.

Zo is zij in 2007 aan de slag gegaan voor RTL-programma's zoals RTL Boulevard, is zij kortstondig presentatrice geweest bij SBS om uiteindelijk weer terug te keren naar RTL waar zij eigen programma's kreeg zoals Hotter than my Daughter en De zwakste schakel.

Op dit moment verdient Bridget haar geld als presentatrice van RTL Boulevard. 

Daarnaast heeft Bridget ook haar eigen stichting, namelijk: Dutchpuppy. Deze stichting heeft zij opgericht om honden over de hele wereld te helpen.


Hoeveel verdient Bridget Maasland per maand?

Helaas is er maar weinig bekend over Bridget Maasland haar salaris. Op dit moment is zij meerdere keren per week te zien als presentatrice bij RTL Boulevard.

Het is niet bekend of Bridget Maasland betaald krijgt per optreden wat zij doet voor het programma of dat zij een vast maandelijks salaris krijgt voor de hoeveelheid dat zij op tv verschijnt.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Bridget Maasland?

Het totale vermogen van Bridget Maasland wordt net boven de €1 miljoen geschat.

Wat is het salaris van Bridget Maasland?

Het salaris van Bridget Maasland is helaas onbekend.

Is Bridget Maasland miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van net boven de miljoen is ze nipt miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>