Breghje: je kent haar of je kent haar niet. Haar vermogen is iets waar menig Nederlander razend nieuwsgierig naar is. En wij toevallig ook. In dit artikel vertellen wij je dan ook over het Breghje Kommers vermogen. 

Daarnaast gaan we niet alleen in op het vermogen, maar ook op wie deze mevrouw precies is en hoe ze aan dit vermogen komt. Meer weten? Je leest het hieronder!

Naam

Breghje Kommers

Geschat vermogen

€1,5 miljoen

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zakenvrouw

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij haar geld verdiend?

Muziekindustrie


Wat is het vermogen van Breghje Kommers?

Laten we beginnen met het interessantste onderdeel van dit artikel: het Breghje Kommers vermogen. Om hoeveel geld gaat dit dan precies? Ze heeft natuurlijk een erg succesvol bedrijf.

De Breghje kommers net worth wordt geschat op 1,5 tot 2 miljoen euro. Ze is dus een echte business woman. Verder is ze ook nog in het bezit van een prachtige optrekje in Almere en heeft ze een eigen kantoorpand. De waarde hiervan wordt geschat op minstens een miljoen!


Wie is Breghje Kommers?

Breghje Kommers…. wie is dat nu eigenlijk? Breghje staat voornamelijk bekend als de vrouw van rapper Ali B. Maar er zit meer achter deze dame dan alleen dit. Zo is ze de oprichter van SPEC. Dit is een managementbureau dat begon in 2000 met het organiseren van hiphop-feesten en festivals.

Tegenwoordig focust ze zich met haar bedrijf op de professionele begeleiding van artiesten. Ze noemt zichzelf dan ook ‘talent’ manager. Het bedrijf loopt overigens tegenwoordig enorm goed! Zo staan bekende namen als Najib Amhali, Sophie Milzink en Ronnie Flex ook onder contract bij SPEC.

Verder is ze in haar privéleven ook nog de moeder van maar liefst drie zonen. Veel over haar leven laat ze niet kwijt, omdat ze zelf ook niet graag in de spotlights staat. Dit laat ze liever over aan de talenten waar ze manager van is.


Waar heeft Breghje Kommers haar vermogen aan verdiend?

Het grootste gedeelte van haar vermogen heeft ze te danken aan haar bedrijf. Het managen van artiesten was in 2000 een gat in de markt. Zo krijgt zij een commissie over de verdiensten van alle sterren die bij haar onder contract staan.

Dat heeft ze slim aangepakt. Verder is ze dus ook getrouwd met Ali B. En deze rapper heeft ook aardig wat geld. Omdat ze getrouwd zijn mag ze dit geld ook bij haar eigen vermogen optellen. De twee zijn samen dus een erg welvarend koppel.


Hoeveel verdient Breghje Kommers per maand?

Zo’n riant vermogen, daar moet toch een goed salaris bij horen. Hoeveel verdient deze powerwoman dan precies per maand met haar eigen bedrijf? We moeten je helaas teleurstellen, want het exacte bedrag is niet bekend. Wat we wél hebben gevonden is dat dit moet gaan om duizenden euro’s per maand. Dat doet ze toch best goed!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Breghje Kommers?

Het geschatte vermogen van Breghje Kommers is €1,5 tot €2 miljoen.

Wat is het salaris van Breghje Kommers?

Het salaris van Breghje Kommers is helaas onbekend.

Is Breghje Kommers miljonair?

Met een geschat vermogen van €1,5 tot €2 miljoen is Breghje Kommers absoluut miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>