Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Heb je ooit Storage Wars gezien? Dan komt de naam Brandi Passante je waarschijnlijk wel bekend voor. Hoeveel is het vermogen dan van Brandi Passante? Wij hebben het speciaal voor je uitgezocht. In dit artikel kom jij alles te weten over het Brandi Passante vermogen en hoe ze hieraan is gekomen.

Naam

Brandi Passante

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

16-03-1980

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Voormalig politicus

Geslacht 

Man

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Politiek en als TV persoonlijkheid


Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


Wat is het vermogen van Brandi Passante?

Let’s talk money. Die Brandi Passante net worth, om hoeveel dollar gaat dat precies? Haar vermogen wordt door meerdere bronnen geschat op zo’n 2 miljoen euro. Dat is zeker niet verkeerd! Hoe ze aan dit vermogen is gekomen vertellen we je later in dit artikel.

Leuke weetjes over Brandi Passante

  • Voor elke aflevering van Storage Wars verdiende Brandi Passante zo'n €15.000.
  • Passante heeft samen met haar vriend Jarrod Schultz in Amerika een kringloopwinkel.

Wie is Brandi Passante?

Laten we beginnen bij wie Brandi Passante nou eigenlijk precies is. Brandi is bekend van het programma Storage Wars, dat begon in 2010. Hier deed ze aan mee samen met haar vriend Jarrod Schulz. Voordat ze meededen aan het programma hadden ze al een eigen thrift shop.

In het programma boden ze tegen concurrenten. Dit ging dan over opslagruimten die door de eigenaar nooit zijn leeggehaald. Het programma werd immens populair in Amerika en wordt tegenwoordig nog steeds uitgezonden in Nederland. Doordat ze meededen aan het programma werden ze ook een stuk populairder.

Dit heeft er zelfs tot geleid dat ze een tweede winkel konden openen. En dat niet alleen: ze kregen ook een eigen reality-tv programma. Het programma ‘Brandi & Jarrod: Married to the Job’ ging over het gezinsleven van de twee. Helaas werd dit niet goed bekend en al vrij gauw stopten de opnames.

Samen hebben ze ook twee kinderen. Ze hebben na 15 jaar besloten uit elkaar te gaan omdat ze eigenlijk geen oog meer voor elkaar hadden. Eigenlijk waren ze letterlijk getrouwd met hun baan. Nadat ze waren gescheiden deden ze in 2019 beide weer mee met het programma. En dat zorgde voor de nodige drama.

Ze heeft het dan ook erg zwaar gehad. Maar ze liet het er niet bij zitten. Tegenwoordig maakt ze bijvoorbeeld haar eigen podcast en heeft ze een eigen YouTube kanaal. Daarnaast draagt ze ook voor een groot deel de zorg voor haar kinderen.


Waar heeft Brandi Passante zijn vermogen aan verdiend?

Brandi is dus miljonair. En hoe ze aan dat Brandi Passante vermogen komt? Grotendeels het programma. Iedereen die meedeed aan het programma kreeg namelijk betaald. En dat niet alleen. Het verkopen van de spullen die ze vond in de garageboxen leverde ook aardig wat op. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een baantje: koop eens een garagebox met inhoud!


Hoeveel verdient Brandi Passante per maand?

Tegenwoordig is ze dus niet meer te zien op de buis. Ze heeft wel een eigen podcast en is ook erg actief op social media. Hoeveel haar salaris per maand is weten we helaas niet. Wat we wel weten is dat ze nog steeds geld ontvangt voor het programma. Dit omdat het nog steeds wordt uitgezonden.

Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Brandi Passante?

Het vermogen van Brandi Passante wordt geschat op €2 miljoen. 

Wat is het salaris van Brandi Passante?

Het is niet bekend hoeveel Brandi Passante nu precies per jaar verdient. Wel is bekend dat Brandi per aflevering van Storage Wars zo'n €15.000 verdiende.

Is Brandi Passante miljonair?

Met een geschat vermogen van €2 miljoen is Brandi Passante absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>