Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

In dit artikel gaan we het hebben over het vermogen van Bram Moszkowicz. Bram Moszkowicz is een bekende Nederlandse advocaat en voormalig televisiepersoonlijkheid.

Hier lees je alles over Bram Moszkowicz salaris.

Naam

Bram Moszkowicz

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

26-06-1960

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Televisiepersoonlijkheid

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Advocatuur / televisie


Wat is het vermogen van Bram Moszkowicz?

Hoewel Bram Moszkowicz bekend staat als een succesvolle advocaat en televisiepersoonlijkheid, blijft zijn vermogen grotendeels een mysterie.

Er zijn geen officiële bronnen die informatie verstrekken over zijn financiële situatie. Dit maakt het erg moeilijk om het vermogen van Bram Moszkowicz nauwkeurig te schatten.

Het is zeker mogelijk dat hij zijn inkomsten heeft geïnvesteerd in andere ondernemingen, of deze heeft gebruikt om te investeren in onroerend goed of andere activa.

Het is ook mogelijk dat hij een zeer eenvoudige en bescheiden levensstijl heeft en het grootste deel van zijn inkomsten heeft gespaard of aan goede doelen heeft geschonken.

Kortom, hoewel Bram Moszkowicz ongetwijfeld een succesvolle advocaat en mediapersoonlijkheid is, blijft zijn vermogen een mysterie en kunnen we alleen maar speculeren over zijn financiële situatie.

Leuke weetjes over Bram Moszkowicz

  • In 2015 werd Bram gepresenteerd als lijsttrekker van de politieke partij VNL, maar hij werd al na 9 maanden uit de partij gezet
  • Inmiddels is Moszkowicz niet meer actief in de advocatuur

Wie is Bram Moszkowicz?

Bram Moszkowicz is een voormalig Nederlands advocaat en televisiepersoonlijkheid. Hij is geboren op 26 juni 1960 in Maastricht als zoon van Max Moszkowicz, een bekende strafpleiter uit Nederland.

 Bram Moszkowicz studeerde rechten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en volgde daarna de beroepsopleiding advocatuur bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Na zijn afstuderen begon hij zijn carrière als advocaat en werd al snel een bekend gezicht in de Nederlandse rechtbanken.

Bram Moszkowicz staat bekend om zijn werk als strafpleiter en heeft vele geruchtmakende zaken behandeld. Zo was hij onder andere de advocaat van Willem Holleeder, één van de meest beruchte criminelen van Nederland. In deze zaak wist hij Holleeder in eerste instantie vrij te pleiten, maar later werd Holleeder alsnog veroordeeld voor verschillende misdrijven.

In 2005 begon Bram Moszkowicz ook met het presenteren van zijn eigen televisieprogramma: "Bram Moszkowicz: In de rechtbank". In dit programma interviewde hij bekende Nederlanders en besprak hij juridische kwesties. Het programma was populair en werd goed bekeken door het Nederlandse publiek.

Naast zijn werk als advocaat en televisiepersoonlijkheid was Bram Moszkowicz ook politiek actief. Hij was lid van de politieke partij VVD en heeft zelfs meegedaan aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2006. Hij stond toen op de derde plek van de kandidatenlijst, maar werd uiteindelijk niet gekozen.

In 2013 raakte Bram Moszkowicz in opspraak vanwege financiële misstanden en zijn handelwijze als advocaat. Hij werd door de Nederlandse Orde van Advocaten geschrapt van het tableau en mocht daardoor niet meer als advocaat werken. Sindsdien heeft hij zich beziggehouden met verschillende projecten, waaronder het schrijven van boeken en het geven van lezingen.


Waar heeft Bram Moszkowicz zijn vermogen mee verdiend?

Bram Moszkowicz heeft zijn vermogen voornamelijk verdiend als advocaat. Hij heeft in de loop der jaren vele spraakmakende zaken behandeld en stond bekend als een van de duurste advocaten van Nederland.

Na zijn schorsing in 2013 vanwege het niet naleven van regels van de Orde van Advocaten, heeft hij zijn werkzaamheden als advocaat neergelegd.


Hoeveel verdient Bram Moszkowicz per maand?

Aangezien het vermogen van Bram Moszkowicz niet bekend is, is het ook niet bekend hoeveel hij per maand verdient.

Na zijn schorsing als advocaat heeft hij enige tijd als televisiepersoonlijkheid gewerkt en heeft hij ook diverse boeken geschreven. Het is niet bekend hoeveel hij hiermee heeft verdiend.


FAQ

Wat was het geschatte vermogen van Bram Moszkowicz?

Het vermogen van Bram Moszkowicz is helaas onbekend.

Wat was het salaris van Bram Moszkowicz?

Ook het salaris van Bram Moszkowicz is helaas onbekend.

Is Bram Moszkowicz miljonair?

Het is helaas onbekend of Bram Moszkowicz een miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>