Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Bram Krikke? Bram Krikke, is een populaire radiomaker, televisiepresentator en YouTuber. Lees in dit artikel meer over Bram Krikke.

Hoe is zijn carrière verlopen en hoeveel geld heeft hij hiermee heeft verdiend. Waar woont Bram Krikke en heeft hij een vriendin? 

Naam

Bram Krikke

Geschat vermogen

€200.000

Geboortedatum

12-09-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presentator / DJ

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Social Media


Wat is het vermogen van Bram Krikke?

Volgens de laatste informatie wordt het vermogen van Bram Krikke geschat op zo'n €200.000. Inmiddels is de kans vanwege de populariteit van Bram Krikke groot dat zijn vermogen een stuk hoger ligt. 

Leuke weetjes over Bram Krikke

  • Krikke verdiende zo'n 6 prijzen voor zijn werk in de radio en social media
  • Bram Krikke heeft een eigen chipsmerk, genaamt Krikkies

Wie is Bram Krikke?

Bram Leonard Louis Krikke is geboren in 1994 in Weesp. Zijn jeugd heeft hij doorgebracht in Hollandse Rading. Hij studeerde journalistiek en geschiedenis, maar heeft beide studies niet afgemaakt.

In 2016 begon hij onder de namen ‘Bram In De Buurt’, 'Bramos' en 'de Knieperts' een eigen YouTubekanaal.  

In 2017 wordt hij dj bij het radiostation Slam. In 2020 stapt hij over naar Qmusic. In 2109 is hij te zien als deelnemer bij het televisieprogramma 'De slimste mens" en werkt hij mee aan de televisieserie Onrecht!, uitgezonden door PowNed.

Hij is te zien op StukTV bij het programma Het Jachtseizoen en is in 2020 deelnemer aan het televisieprogramma Maestro. In hetzelfde jaar start hij een eigen kledingmerk onder de naam De Boekenclub.

In 2019 wint hij de Marconi award voor Aanstormend Talent en de Zilveren Radioster voor Beste Presentator. Ook wint hij The Best Social Award als Beste Personality.

In 2020 is Bram Krikke in het bezit van het nationale record meest gelikete foto op Instagram. Bram heeft twee stiefzussen, met wie hij een prima relatie heeft. Van 2018 tot eind 2021 had Bram Krikke een relatie had met Didi Shanna.

Momenteel is zijn vriendin de Nederlandse model Robin Marjolein Holzken, die onder meer poseerde voor Victoria Secret. Robin woonde op dat moment in New York, maar is voor de liefde naar Bram verhuist. Momenteel heeft het stel een woning in Bilthoven


Waar heeft Bram Krikke zijn vermogen mee verdiend?

Bram Krikke is een multitalent die op verschillende manieren zijn vermogen verdiend. Zijn YouTubekanaal is ruim 20 miljoen keer bekeken, wat goed is voor een bedrag rond de 50.000 euro. Voor zijn presentaties op Qmusic ontvangt hij jaarlijks ongeveer hetzelfde bedrag.

Zijn kledingmerk levert geld op, wat ook het geval is voor zijn eigen snacks, de Krikkies, een kaasballetje op basis van mais. Dit merk is exclusief bij supermarktketen Jumbo verkrijgbaar.

Op muzikaal gebied ontvangt hij geld via enkele uitgebrachte singels, waarvan het nummer ‘Frikandel speciaal’ een bescheiden hit was. 


Hoeveel verdient Bram Krikke per maand?

Ontvangt Bram Krikke salaris? Dat is het geval bij music. De rest van zijn vermogen verdient hij via creatieve content op YouTube en als ondernemer op het gebied van kleding en een hartige snack.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Bram Krikke?

Het vermogen van Bram Krikke wordt geschat op €200.000. 

Wat is het salaris van Bram Krikke?

Het salaris van Bram Krikke is helaas onbekend.

Is Bram Krikke miljonair?

Nee met een geschat vermogen van €200.000 is Bram Krikke geen miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>