Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

We hebben wel eens eerder geschreven over gasten die de wereld doen geloven dat ze makkelijk rijk kunnen worden met hun geniale businessmethodes, die ze dan - in ruil voor belachelijk hoge bedragen - aan je willen uitleggen in een lessenpakket.

Boyd Hoek is zo’n gast - de hoofdrolspeler van Videoland-serie Snelle Jongens, en tevens rijk geworden met dit soort verkooppraatjes. Wat verdient Boyd Hoek zelf dan met zijn business, en weet hij eigenlijk wel waar hij het over heeft?

Naam

Boyd Hoek

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Online-marketing


Wat is het vermogen van Boyd Hoek?

Hoewel Boyd Hoek constant blijft praten over zijn vermogen en hoeveel ‘six-figure bedrijven’ hij wel niet op heeft gezet, kunnen we nergens vinden wat hij precies verdient. Wel kon de Quote uitvogelen dat hij woont in een kast van een vrijstaand huis in Bloemendaal, met een WOZ-waarde van dik 2 miljoen euro. Waar komt dat geld dan vandaan? Het huis staat toegeschreven aan Marga Hoek, een familielid (misschien moeder). Zeker geen teken van eigen succes dus.

Leuke weetjes over Boyd Hoek

  • Boyd Hoek is officieel eigenaar van een bedrijf, Hoek Consulting, waarbij hij voor een 1-op-1-sessie zo'n €50.000 vraagt
  • Boyd Hoeks andere bedrijf, Digital Presence, is in 2022 failliet verklaard

Wie is Boyd Hoek?

Boys is begonnen als straatverkoper bij field marketing bedrijf Pepperminds. Echter presteerde hij hier niet goed genoeg, en werd hij ontslagen. Bij SQPeople probeerde hij het nog een keer - dit keer huis-aan-huis verkoop - maar ook hier mislukte het door een gebrek aan motivatie, weet Het NLP-College te melden.

Na een tijdje zonder werk te zitten, werd hem door een adviseur duidelijk gemaakt dat hij een betere werkethiek nodig had, en uiteindelijk is het Boyd gelukt om hier gehoor aan te geven.

Door een paar cursussen socialmediamarketing kon hij zijn eerste bedrijf, Digital Presence, oprichten. Hiervoor regelde hij de onlineaanwezigheid van bedrijven en legde hij een aantal, vooral sportgerelateerde bedrijven veel beter in de markt.

We weten dat hij een bepaalde aanpak heeft, en de geheimen van die aanpak verkoopt hij maar al te graag aan iedereen die er benieuwd naar is. Daar verdient hij momenteel verreweg het meeste mee, en dat is misschien wel de slimste zet die Boyd tot nu toe gedaan heeft.


Waar heeft Boyd Hoek zijn vermogen mee verdiend?

Boyd Hoek heeft het merendeel van zijn vermogen verdiend met het verkopen van zijn verkoopstrategieën en socialmediamarketing kennis. Hij is een slimme ondernemer die voor astronomische bedragen bedrijven helpt met hun onlineaanwezigheid, maar vooral die kennis verkoopt in ‘masterclasses’ die dus het grootste gedeelte van zijn inkomsten bedragen.


Hoeveel verdiende Boyd Hoek per maand?

Sommige cursussen van Boyd Hoek kosten meer dan duizend euro, dus we kunnen het ons goed voorstellen dat hij in een maand een omzet draait van in de tienduizenden - maar helaas is er geen informatie bekend over zijn verkoopcijfers en kunnen we je dus niet precies vertellen wat zijn maandinkomen is in 2023.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Boyd Hoek?

Het vermogen van Boyd Hoek is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Boyd Hoek?

Het salaris van Boyd Hoek is helaas onbekend.

Is Boyd Hoek miljonair?

Het is helaas onbekend of Boyd Hoek daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>