Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Wat is het vermogen van Boris Bayer? Boris Bayer is de eigenaar van de Bayer vastgoed groep, en zoals altijd bij vastgoedondernemers is dat behoorlijk lucratief. 

Met het kopen en verhuren van commercieel vastgoed en woningen in Leiden, Wassenaar en Den Haag verdient Bayer enorm veel geld, maar wat is zijn precieze vermogen? En hoeveel verdient Boris Bayer per maand?

Naam

Boris Bayer

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Investeerder

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Vastgoed


Wat is het vermogen van Boris Bayer?

Het exacte vermogen van vastgoedondernemer Boris Bayer is niet publiekelijk bekend gemaakt. Zijn vastgoedbedrijf heeft echter enkele honderden prominente gebouwen in handen, wat over het algemeen betekent dat Boris Bayer miljonair is.

Leuke weetjes over Boris Bayer

  • Het vastgoedbedrijf van Boris Bayer, Bayer Vastgoed, is al sinds 1975 actief
  • De vastgoedinvesteringen van Boris Bayer zitten voornamelijk in Het Gooi

Wie is Boris Bayer?

Boris Bayer is één van de grootste vastgoedmagnaten van Nederland. Zijn bedrijf, die de ‘Bayer Vastgoed Groep’ heet, is al sinds 1975 actief op de markt. Ze houden zich vooral bezig met het inkopen van panden die ze een waardige toevoeging vinden aan het portefeuille, anders dan de meeste vastgoedeigenaren die willekeurige pandjes kopen om door te kunnen verhuren. Een gerichte strategie is wat de Bayer Groep onderscheidt van de concurrentie.

Één van de grootste prioriteiten van Boris Bayer is het opknappen en upgraden van Nederlandse winkelstraten. Dit doet hij door vaak leegstaande panden te kopen, een flinke opknapbeurt te geven en vervolgens een nieuw winkelconcept erin te installeren. Deze visie heeft Boris Bayer veel opgeleverd, want in Zuid-Holland is hij nu één van de grootste eigenaren van commercieel vastgoed in iedere stad.


Waar heeft Boris Bayer zijn vermogen aan verdiend?

Het vermogen van Boris Bayer komt vooral door zijn onderhandelingsskills. Met een klein startersbudget investeert Bayer in zaken waar hij potentie in ziet. Deze tovert hij met een groot team om tot succesvolle locaties waar veel vraag naar is, wat uiteraard weer veel winst oplevert.


Hoeveel verdient Boris Bayer per maand?

Helaas is het precieze inkomen van Boris Bayer per maand niet te vinden. Waarschijnlijk is een vast maandsalaris ook geen onderdeel van het leven van Bayer. We denken dat hij zoveel geld op de bank heeft, dat een maandsalaris overbodig lijkt. Enkele miljoenen, is de schatting - in ieder geval genoeg om nog meerdere keren per jaar een flinke investering te doen!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Boris Bayer?

Het geschatte vermogen van Boris Bayer is helaas onbekend, maar vanwege zijn enorme hoeveelheid aan vastgoed is de kans aannemelijk dat hij wel miljonair is. 

Wat is het salaris van Boris Bayer?

Het exacte salaris van Boris Bayer is helaas onbekend.

Is Boris Bayer Miljonair?

Vanwege de grote hoeveelheid aan vastgoedinvesteringen is het aannemelijk dat Boris Bayer miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>