Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

In dit artikel gaan we een kijkje nemen bij het vermogen van Boef.

Zo gaan we bijvoorbeeld kijken naar wat het geschatte vermogen van deze rapper is, maar ook waar we deze persoon van zouden moeten kennen en waar hij maandelijks zijn salaris mee verdient.

Naam

Boef

Geschat vermogen

€2.5 miljoen

Geboortedatum

28-02-1993

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Rapper

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld / investeren


Wat is het vermogen van Boef?

Volgens verschillende bronnen op het internet wordt het vermogen van Boef geschat op ongeveer 2,5 miljoen euro. 

Deze gegevens zijn bijvoorbeeld gevonden via de Kamer van Koophandel, maar ook omdat de rapper eerder een informeel bod heeft gedaan op een bekende voetbalclub. Hij wilde deze namelijk kopen. 

Leuke weetjes over Boef

  • Boef werd geboren in Aubervilliers, een Franks gebied in Algerije
  • Boef heeft al meer dan 40 singles gereleased

Wie is Boef?

Boef draait inmiddels al heel wat jaren mee in de Nederlandse muziekwereld. Toch is dat niet waar hij zijn bekendheid mee begonnen is. De Alkmaarse rapper is namelijk eerst begonnen als vlogger op Youtube.

Wellicht dat de naam "treitervlogger" je iets meer zegt. Boef is namelijk meerdere malen negatief in het nieuws geweest met deze video's.

Inmiddels heeft de rapper een draai gemaakt en op andere manieren zijn geld en bekendheid vergaard. In 2019 heeft hij zijn droomhuis in Almere kunnen kopen.

Namelijk een villa met een prijskaartje destijds van ongeveer 1,4 miljoen euro. De woning heeft ongeveer 312 vierkante meter aan oppervlak en bezit zes slaapkamers en twee badkamers. 


Waar heeft Boef zijn geld mee verdiend?

We gaven al even aan dat Boef zijn carrière begonnen is als vlogger, maar dat is niet waar hij uiteindelijk zijn vermogen aan heeft verdiend.

In 2015 bracht hij namelijk zijn eerste debuut-ep uit genaamd Gewoon Boef.

Op deze EP rapt hij en dit is ook waar hij zijn bekendheid door vergaard heeft. In 2017 start hij daarnaast zijn eigen platenlabel Boefmusic.

Onder dit label brengt hij ook in 2017 zijn debuutalbum uit. De single Habiba, afkomstig van dit album, wordt in ditzelfde jaar ook nog eens de grootste Nederlandstalige hit van het jaar. In het najaar van 2017 laat Boef dan ook weten dat hij miljonair is geworden.

Dit deed hij door een foto van zichzelf op Instagram te plaatsen met daarbij de tekst: Miljonair. Naast het geld wat de rapper verdient met muziek, heeft hij inmiddels ook geïnvesteerd in vastgoed en in aandelen.


Hoeveel verdient Boef per maand?

Wat boef als salaris binnen krijgt per maand is niet heel duidelijk.

Wel heeft hij in 2017 aan de Quote laten weten dat hij zo'n 80.000 euro per maand verdiende.

Hoeveel dat op dit moment is, is niet duidelijk. De rapper heeft verschillende bronnen waar zijn inkomsten vandaan komen.

Dit maakt het lastig om een schatting te maken over wat de rapper maandelijks verdient. Wel weten we dat hij er warmpjes bij zit door het vermogen wat hij inmiddels heeft opgebouwd.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Boef?

Het geschatte vermogen van Boef is €2.5 miljoen.

Wat is het salaris van Boef?

Het salaris van Boef is onbekend, maar in 2017 verdiende hij zo'n €80.000 per maand.

Is Boef miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €2.5 miljoen is Boef zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>