Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Ken je het programma Echte Gooische Moeders op Videoland? Daarin worden vijf moeders, Pauline, Kimberly, Florine, Leslie en natuurlijk Bo Wilkes gevolgd in hun natuurlijke omgeving: Zuid-Frankrijk.

De Côte d’Azur. Luxe villa’s, dure auto’s en zwembaden in de Franse zon - maar wat is het vermogen van Bo Wilkes nou echt?

Naam

Bo Wilkes

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Mediapersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Social media


Wat is het vermogen van Bo Wilkes?

Bo Wilkes zelf heeft nooit uitspraken gedaan over haar precieze vermogen. Voor exacte bedragen kunnen we je niet verder helpen.

Wel weten we veel over de lifestyle van Bo Wilkes en haar man, Paul Hinfelaar, die een eigen bedrijf heeft in de elektrotechniek. Samen hebben ze het prima voor elkaar, dat weten we in ieder geval wel!

Leuke weetjes over Bo Wilkes

  • Bo Wilkes wordt gemanaged door het bedrijf SocialReblz
  • Bo Wilkes verdient inmiddels extra geld door merken te promoten via haar instagram

Wie is Bo Wilkes?

Bo Wilkes is een bekende Nederlander die een groot deel van haar tijd in het buitenland vertoeft. In het Videoland-programma Echte Gooische Moeders wordt ze samen met vier vriendinnen gevolgd in het luxe leventje dat ze in Zuid-Frankrijk lijden.

Ze was pas 22 jaar oud toen de opnames begonnen, en heeft mede hierdoor een grote volgersbasis opgebouwd op social media.

Het grootste gedeelte van haar welvaart en financiële succes heeft ze te danken aan haar man. Zelf heeft ze na haar studie een tijdje gewerkt als recruiter en HR-medewerkster, totdat ze haar man Paul ontmoette.

Als CEO van een groot elektrotechnisch bedrijf had hij meer dan genoeg inkomsten om voor het hele gezin te voorzien, en naar Frankrijk te verhuizen. Daar geniet Bo samen met haar vriendinnen van de zon en natuurlijk van hun kinderen.

Sindsdien woont Bo Wilkes alweer vijf jaar in Laren, de stad waar ze groot is geworden. Ze is inmiddels 33 en in verwachting van haar derde kindje samen met Paul. Daarnaast is ze slim bezig op social media met het promoten van bedrijven, waar ze nog wat extra’s mee verdient.


Waar heeft Bo Wilkes haar vermogen aan verdiend?

Bo Wilkes is opgegroeid als dochter van een zeer welvarende man. Echte geldproblemen heeft ze dus nooit gehad. Tegenwoordig is ze getrouwd met een succesvolle CEO, Paul Hinfelaar, en is ze full-time moeder voor haar twee (binnenkort drie) kids.

Het meeste van haar huidige inkomen komt naar schatting van haar social media - met 120 duizend volgers pakt ze genoeg inkomsten met promoties.


Hoeveel verdient Bo Wilkes per maand?

Bo Wilkes heeft geen vaste baan, en verdient daardoor geen vast maandsalaris. Wel doet ze dus zo af en toe een promotie voor merken op haar Instagram-account. Zo is ze toch nog financieel onafhankelijk en draagt ze genoeg bij aan het opvoeden van en voorzien voor haar kinderen.


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Bo Wilkes?

Het totale vermogen van Bo Wilkes is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Bo Wilkes?

Ook het salaris van Bo Wilkes is helaas onbekend.

Is Bo Wilkes miljonair?

Het is helaas onbekend of Bo Wilkes miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>