Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Benieuwd naar het vermogen van Bizzey? De Nederlandse artiest, bekend van hits als Traag, Ja, en Drama is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hip-hop scene. Maar hoeveel verdient hij daarmee, en wat is het totale vermogen van Bizzey in 2023? Dit zochten we voor je uit.

Naam

Bizzey

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

11-05-1985

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Muzikant

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziek


Wat is het vermogen van Bizzey?

Het vermogen van Bizzey is momenteel niet bekend. Wel kunnen we uit zijn interviews en songteksten wel zeker weten dat hij ruimschoots miljonair is.

Voor één avondje optreden vraagt hij al 4000,-, dus dat is geen verrassing. Met investeringen als een nieuwe Audi SQ8 en talloze dure sieraden weten we zeker dat hij goed zit.

Leuke weetjes over Bizzey

  • Bizzey was oorspronkelijk deelnemer van de rapgroep Yellow Claw, waarbij hij onder andere samenwerkte met de Party Squad en Frenna
  • Bizzey won in 2021 bij de Best Social Awards de prijs voor beste artiest.

Wie is Bizzey?

Bizzey is in 1985 geboren in Amersfoort. Zijn echte naam is Leendert “Leo” Roelandschap. Waar zijn passie voor muziek vandaan komt is makkelijk te raden: zijn vader had een platenwinkel in Amersfoort, genaamd Radio Roelandschap.

In 2010 vormde Bizzey samen met Jim Aasgier (Jim Taihuttu) en Niels Rondhuis (Nizzle) de EDM-groep Yellow Claw. Vooral in de Amsterdamse club Jimmy Woo werden ze al gauw de koning van de club genoemd. In 2016 verliet Bizzey Yellow Claw en ging hij voor zichzelf verder.

Met de hit ‘Traag’, die zelfs in Turkije miljoenen views verzamelde, haalde hij 327 miljoen views, wat het record was voor best bekeken Nederlandse YouTube-clip aller tijden. Nog vele hits volgden, en ieder zelfrespecterend festival of nachtclub heeft deze legende inmiddels wel eens over de vloer gehad - de bijnaam ‘Koning van elke club’ is dan ook passend.


Waar heeft Bizzey zijn vermogen aan verdiend?

Het is geen geheim waar Bizzey’s gigantische vermogen vandaan komt. Per optreden vraagt hij een riant maandsalaris (ongeveer 5.000,-), en hij doet er uiteraard meerdere per week. Al 12 jaar lang inmiddels. Dit is dus hoe Bizzey miljonair is geworden!


Hoeveel verdient Bizzey per maand?

Het maandsalaris van Bizzey wisselt, afhankelijk van hoeveel optredens hij in een maand doet. Als hij iedere week 5 shows geeft ligt het maandsalaris van MC Bizzey ongeveer op 100.000,-. Hij krijgt namelijk 5000,- euro per optreden!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Bizzey?

Het geschatte vermogen van Bizzey is niet helemaal bekend, maar uit de prijzen die hij in rekening brengt voor een optreden kan worden afgeleid dat hij ruimschoots miljonair is.

Wat is het salaris van Bizzey?

Het salaris van Bizzey is variabel, omdat hij per optreden geld verdiend. Het salaris is daarom niet bekend. Wel weten we dat hij zo'n €5.000 per optreden rekent.

Is Bizzey Miljonair?

Hoewel het onbekend is of Bizzey miljonair is, is de kans groot dat hij met zijn vraagprijs wel degelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>