Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Billy Dans? Van je passie je beroep maken. Geld verdienen met datgene wat je echt leuk vindt. Soms lijkt dit een idyllisch beeld.

Toch zijn er veel personen die aantonen dat er meer mogelijk is dan je zelf denkt. Eén van de personen die van zijn passie werk heeft gemaakt, is Billy Dans.

Hieronder lees je meer over wie Billy Dans is. Waar zou je hem van kunnen kennen? Waar staat Billy bekend om? Ook lees je waar Billy zijn geld mee verdiend. 

Naam

Billy Dans

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

14-02-1991

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Tekstschrijver

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Billy Dans?

Billy Dans is van verschillende creatieve markten thuis. Het is niet gek als je je afvraagt wat Billy Dans zijn vermogen is. Helaas is het niet bekend hoeveel hij precies verdient.

Gelukkig kun je wel meer lezen over wie Billy is en waar hij geld mee verdiend. Zo kun jij een blik werpen in zijn succesvolle carrière.

Leuke weetjes over Billy Dans 

  • Billy Dans wordt gemanaged door Rocket.nl
  • Dans heeft als schrijver al meerdere platina-platen op zijn naam staan, waaronder Bieber van de kroeg van Mart Hoogkamer en Donnie

Wie is Billy Dans?

Nu je de naam ‘Billy Dans’ al vaker hebt gelezen, vraag je je misschien af wie Billy is. Daarom lees je hieronder meer over Billy.

Billy Dans is op 14 februari 1991 geboren in Amsterdam. Hij is nu 32 jaar oud. Billy Dans staat bekend om zijn raptalent en zijn talent om muzieknummers te schrijven.

Billy is geboren in de Jordaan, waardoor hij is grootgebracht met nummers van Johnny Jordaan, Tante Leen, Willy Alberti en André Hazes. Hoewel hij hen zeker als inspiratiebronnen gebruikt, ontwikkelt Billy geheel zijn eigen stijl binnen de muziekwereld.

Toen Billy Dans eenmaal in aanraking kwam met Nederlandse rapmuziek, was hij verkocht. Nederlandse rap interesseerde Billy zoveel dat hij zelf begon met rappen.

En met succes! Samen met zijn beste vriend Lyon scoorden ze een hit op YouTube in 2009 met het nummer: ‘Voorbij’.

Billy Dans heeft zich steeds verder doorontwikkeld in het rappen en het schrijven van teksten. Billy staat nu bekend om zijn talent voor het schrijven van pakkende Nederlandse teksten.

Sterker nog, Billy is momenteel een van de succesvolste componisten en tekstschrijvers. De muziekstijl van Billy Dans is inmiddels verbreed.

Zo wordt Billy's huidige muziekstijl gekenmerkt door een combinatie van genres. Hierbij valt te denken aan hiphop, pop en dance. Billy heeft verscheidene tracks met veel succes geschreven. Hier zou je Billy ook van kunnen kennen.

Denk aan de hit ‘Frans Duits’ van Frans Duits en Donnie, die uitkwam in 2021. Of ‘Paranoia’ van Bilal Wahib in 2022. Behalve dat hij meewerkt aan het schrijven van teksten voor andere artiesten, werkt Billy ook hard aan zijn eigen muzikale carrière als artiest. 

Billy heeft zelf ook al verscheidene singles uitgebracht, zoals ‘Svetlana’, ‘Beach Vibe’ en ‘Ontspanje'.


Waar heeft Billy Dans zijn vermogen mee verdiend?

Het is duidelijk dat Billy zich met verschillende dingen bezighoudt. Dit maakt ook dat hij verschillende inkomstenbronnen heeft.

Billy Dans zijn salaris bestaat voornamelijk uit het rappen en het schrijven van liedjes. Daarnaast werkt hij samen met bekende artiesten, zoals André Hazes en Snelle.


Hoeveel verdient Billy Dans per maand?

Jammer genoeg is het niet bekend hoeveel Billy Dans per maand verdiend. Wel kun je stellen dat Danny erg succesvol is in de muziekwereld.

Hij zet zijn talenten in om met artiesten samen te werken, zelf nummers te schrijven en mensen te inspireren. Zo maakt Danny van zijn passie zijn beroep.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Billy Dans?

Het vermogen van Billy Dans is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Billy Dans?

Ook het salaris van Billy Dans is helaas onbekend. 

Is Billy Dans miljonair?

Het is helaas onbekend of Billy Dans miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>