Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Heb je altijd al willen weten wat het vermogen van Beau van Erven Dorens is? Waar hij zijn vermogen aan heeft verdiend? En wat het Beau van Erven Dorens salaris is? Lees dan verder in dit artikel en kom daar alles over te weten. We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.

Naam

Beau van Erven Dorens

Geschat vermogen

€5.5 miljoen

Geboortedatum

24-12-1970

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Beau van Erven Dorens?

Het vermogen van Beau van Erven Dorens is niet helemaal bekend, omdat hij verschillende inkomensbronnen heeft. Hij bezit namelijk een bv., Port Donnant.

Het gaat om zijn bedrijven met een waarde van ruim €1 miljoen euro, een grachtenpand in bezit ter waarde van €1.9 miljoen en een vakantiewoning van €210.000. Daarnaast is zijn contract meer dan €3.5 miljoen euro waard.

Samen zou het vermogen van Beau van Erven Dorens neerkomen op een bedrag van zo'n €5.5 miljoen. Dat heeft hij natuurlijk niet allemaal op een spaarrekening staan, maar toch heeft hij genoeg achter de hand. 

Leuke weetjes over Beau van Erven Dorens


Wie is Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens is een bekende Nederlandse presentator. Je kent hem vast en zeker van programma's zoals zijn eigen praatprogramma BEAU, RTL Boulevard, Deal or No Deal en RTL Boulevard. Dit diverse scala aan programma's, maakt de presentator ook erg gewild onder bedrijven zoals Talpa en RTL4.

Dat Beau van Erven Dorens ook succesvol is in zijn privé-leven, blijkt uit zijn relatie. De presentator is 22 jaar getrouwd met zijn vrouw Selly Vermeijen en hebben in totaal vier zoons. Selly zette Bram, Tijn, Bobbie en Jan Arie op de wereld.

De presentator woont in een riant grachtenpand in de hoofdstad van het land en heeft de woning in 2008 gekocht voor een bedrag van €1.910.000.


Waar heeft Beau van Erven Dorens zijn vermogen aan verdiend?

Beau van Erven Dorens heeft zij vermogen voor het grootste deel te danken aan de televisiewereld. Hij heeft verschillende bekende programma's gepresenteerd, verscheen als spreker op televisie en heeft een bv’s op zijn naam staan, Port Donnant. 

Daarnaast schreef hij in de loop van zijn carrière meerdere boeken. In het jaar 1996 startte hij voor het eerst zijn carrière als redacteur en presentator bij Talk Radio 1395 AM.


Hoeveel verdient Beau van Erven Dorens per maand?

Wat Beau van Erven Dorens per maand per maand precies verdient, is niet duidelijk. Wel is het duidelijk dat hij een royaal salaris verdient in de televisiewereld en daarnaast ook inkomsten genereert uit onder meer zijn boeken en beide bv's.

En dat zijn carrière voorlopig niet op gaat houden, blijkt aan de nieuwsberichten dat hij keer op keer weer een nieuw programma gaat presenteren voor de Nederlandse televisie.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Beau van Erven Dorens?

Het vermogen van Beau van Erven Dorens wordt geschat op €2 miljoen. 

Wat is het salaris van Beau van Erven Dorens?

Het salaris van Beau van Erven Dorens is helaas onbekend.

Is Beau van Erven Dorens miljonair?

Met een geschat vermogen van €5.5 miljoen is Beau van Erven Dorens absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>