Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Ooit gehoord van Bas van Veggel? Waarschijnlijk wel. In dit artikel bespreken wij het Bas van Veggel vermogen. Daarnaast gaan we ook in op zijn achtergrond en privéleven. En wij kunnen alvast verklappen dat dit behoorlijk interessant gaat worden. Meer weten? Scroll dan snel verder.

Naam

Bas van Veggel

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Vastgoedinvesteerder

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Vastgoedinvesteringen


Wat is het vermogen van Bas van Veggel?

Het Bas van Veggel vermogen, hoeveel geld is dat precies? Helaas kunnen wij dit niet zeggen. Wat wel opvallend is dat bas in 2019 failliet werd verklaard. En dat terwijl hij een enorm rijke vader en vrouw heeft. Daarover later meer.

Leuke weetjes over Bas van Veggel

  • De vader van Bas, Hans van Veggel, is een zakenman met een vermogen van zo'n €300 miljoen
  • Bas van Veggel is getrouwd met Lieke van Lexmond

Wie is Bas van Veggel?

Bas van Veggel is voornamelijk bekend als de man van de bekende Lieke van Lexmond. Of als de zoon van succesvolle ondernemer Hans van Veggel. Het vermogen van Hans wordt geschat op zo’n 300 miljoen.

Maar goed, genoeg over zijn familie. Wie is Bas van Veggel? In zijn jonge jaren studeerde hij aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hier heeft hij Business gestudeerd. OOk heeft hij nog een master gevolgd in Real Estate. Erg toepasselijk dus. Bas werkte jarenlang in het vastgoedbedrijf van zijn vader. Echter stopte hij hiermee nadat zijn vader behoorlijk negatief in het nieuws terecht kwam.

Hij is gelukkig getrouwd met Lieke van Lexmond en ze wonen ook samen in een prachtig huis. Tegenwoordig is hij eigenaar van een eigen onderneming: B. Amsterdam. Ook dit is een vastgoedbedrijf. Daarnaast werkt hij als Managing Partner bij Timeless events. Een drukke zakenman dus!


Waar heeft Bas van Veggel zijn vermogen aan verdiend?

Het Bas van Veggel vermogen heeft een behoorlijke deuk gehad. In 2019 werd hij zelfs failliet verklaard. Hoeveel vermogen heeft hij dan nu? Helaas is daarover niks bekend. Bas is sowieso een erg gesloten persoon en vertelt niet graag over zijn privéleven. Voor nu blijft dit dus nog een geheim!


Hoeveel verdient Bas van Veggel per maand?

En zijn salaris per maand dan? Ook daarover kunnen wij niks zeggen. Hij is eigenaar van een eigen vastgoedbedrijf en is managing partner bij het bedrijf Timeless Events. Hoeveel hij hiermee verdient is moeilijk te zeggen. Of de Bas van Veggel net worth zal gaan toenemen is ook niet bekend.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Bas van Veggel?

Het vermogen van Bas van Veggel is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Bas van Veggel?

Het is helaas onbekend hoe hoog het salaris van Bas van Veggel is.

Is Bas van Veggel miljonair?

Het is helaas onbekend of Bas van Veggel miljonair is. Wel is bekend dat hij getrouwd is met succesvolle actrice Lieke van Lexmond en dat hij de zoon is van de succesvolle zakenman Hans van Veggel, die een vermogen van €300 miljoen in bezit heeft.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>