In dit artikel vertellen wij je alles over het Bas Smit vermogen. Want wat is zijn vermogen precies? En nog belangrijker: wie is Bas Smit en hoe komt deze man aan dit vermogen? Wij gaan je in dit artikel alles vertellen hierover. Zo weet jij precies het Bas Smit vermogen aan het eind van dit artikel.

Naam

Bas Smit

Geschat vermogen

€ 6 miljoen

Geboortedatum

26 april 1981

Jaarlijks inkomen / salaris

€ 960.000

Beroep

Ondernemer, influencer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Vastgoed, ondernemen


Wat is het vermogen van Bas Smit?

Goed, laten we dit artikel starten met het Bas Smit vermogen. Want wat is zijn vermogen nou precies? In 2019 zat het vermogen van Bas Smit op ongeveer 6 miljoen. 

Hoeveel dit nu is weten we niet exact, maar het gaat sowieso om een bedrag van meer dan 6 miljoen waarschijnlijk. Dat is toch zeker niet verkeerd, al zeggen we het zelf. 

Leuke weetjes over Bas Smit

  • Bas Smit heeft aandelen weten te bemachtigen in zo’n 20 tot 30 verschillende bedrijven
  • Bas Smit is betrokken bij bedrijven als Brasserie Van Dam, Gamechangers B.V., The Healthy Snackbox, Vidley Videowenskaarten en Innovendo Holding BV.
  • Voor een gesponsorde posts op Instagram vraagt Bas Smit overigens minstens 25.000 euro per post

Wie is Bas Smit? 

Misschien vraag je je wel af wie Bas Smit nou precies is. Dat begrijpen we, omdat deze man niet zo extreem veel in de spotlight staat. Bas staat ook wel bekend als ‘de man van Nicolette van Dam’. Nicolette is regelmatig te zien op de tv-buis. Ze wonen samen in Amsterdam-Zuid samen met hun twee kinderen. 

Bas komt van origine uit Gouda en heeft eerste Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna heeft hij ook nog een tijdje gewerkt in de vastgoedwereld. Sinds 2017 houdt hij zich eigenlijk alleen nog bezig met ondernemen, vaak samen met zijn vrouw Nicolette.


Waar heeft Bas Smit zijn vermogen aan verdiend?

Goed, hoe is dit Bas Smit vermogen dan tot stand gekomen? En wat is zijn geheim? Wij kunnen ons goed voorstellen dat je hier nieuwsgierig naar bent. Dat waren wij zelf ook! Bas Smit maakte dus al een goede start door zich te verdiepen in de wereld van vastgoed samen met zijn toenmalige zakenpartner Roland Kahn.

Toen hij in 2017 begon met ondernemen begon het geld pas echt binnen te stromen. Zo heeft hij over de afgelopen jaren aandelen weten te bemachtigen in zo’n 20 tot 30 verschillende bedrijven. Dat is een erg slimme manier om een passief inkomen te creëren en dat zorgt dan ook voor een lekker salaris.

Bas Smit heeft ruim 850.000 volgers op Instagram. Hierop maakt hij reclame voor bedrijven in ruil voor een klein aandeel of een fiks geldbedrag. Bovendien is hij zelf ook eigenaar of mede-eigenaar van verschillende ondernemingen.

Hierbij kan je denken aan Brasserie Van Dam, Gamechangers B.V., The Healthy Snackbox, Vidley Videowenskaarten en Innovendo Holding BV. Ook heeft hij vrij recent de bezorgdienst Zapp opgericht. 

Vind jij cryptovaluta interessant? Bekijk dan de meest interessante cryptomunten voor de korte termijn.

Hoeveel verdient Bas Smit per maand?

Let’s talk money. Wat is naast de Bas Smit net worth eigenlijk zijn inkomen per maand? We willen je alvast waarschuwen: dit is een hoop geld. Op een dag verdient Bas gemiddeld zo’n 2800 euro. Ja, echt waar. Een klein rekensommetje leert dat dit al gauw neerkomt op een slordige 80.000 euro per maand.

Dit loopt soms zelfs op tot een ton per maand. Doordat Bas ook veel verschillende goede doelen steunt stijgen zijn verdiensten ook nog aanzienlijk. Op jaarbasis verdient hij alleen hiermee al tussen de 300.000 en 400.00 euro. Voor de gesponsorde posts op Instagram eist Bas Smit overigens minstens 25.000 euro per post. Dat is toch lekker makkelijk geld verdienen. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Bas Smit?

Het totale geschatte vermogen van Bas Smit wordt geschat op zo'n 6 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Bas Smit?

Het maandelijkse salaris van Bas Smit zit rond de 80.000 euro. 

Is Bas Smit Miljonair?

Ja, Bas Smit is miljonair en heeft momenteel een geschat vermogen van 6 miljoen euro. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>