Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 24/04/2024

Wat is het vermogen van Bankzitters? Je kent vast die gasten van dat YouTube-kanaal, toch? Maar wist je dat er achter al die grappen en games een flinke dosis cash schuilt?

In dit stuk duiken we in de bankrekeningen van deze internetsterren. Van TivoliVredenburg tot uitverkochte shows in de AFAS Live, we graven in hoe deze jongens hun fortuin hebben vergaard. Klaar om de geheimen van de Bankzitters te ontrafelen? Let's go!


Benieuwd naar het Vermogen van De Bankzitters? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie zijn De Bankzitters?

Bankzitters, de man, de mythe, de legende - of moeten we zeggen, de mannen achter de naam? Want laten we eerlijk zijn, Bankzitters is niet zomaar één persoon, maar een team van zeven enthousiaste jongeren die de wereld van YouTube hebben veroverd.

Het verhaal begon ergens in 2015, toen een groep vrienden besloot hun passie voor gaming en grappige video's te delen met de wereld. Maar het was pas in 2017 dat ze officieel de krachten bundelden en het YouTube-kanaal Bankzitters oprichtten. 

Vermogen Bankzitters

Met namen als Matthyas het Lam, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf, Koen van Heest, Milo ter Reegen, Mark van Harten en Mathijs Stals, begonnen ze aan een epische reis vol hilariteit en avontuur.

Vanaf het prille begin waren de Bankzitters niet vies van een uitdaging. Van muziekvideo's tot gaming-content, ze deden het allemaal. En het werkte - in 2019 sleepten ze zelfs een VEED Award binnen voor Beste Nieuwkomer.

Maar het draait niet alleen om roem en prijzen bij deze jongens. Ze hebben ook hun skills laten zien in competitieve gaming, met een indrukwekkende prestatie in het 6e seizoen van Legends of Gaming NL.

En alsof dat nog niet genoeg was, gingen ze in 2022 de uitdaging aan in Het Jachtseizoen van StukTV - met wisselend succes, laten we dat maar zeggen.

Maar waar zijn ze nu? Nou, naast hun YouTube-avonturen, hebben de Bankzitters hun horizon verbreed naar live-optredens. Met uitverkochte shows in TivoliVredenburg en de AFAS Live, zijn ze nu niet alleen online entertainers, maar ook podiumparels.

Dus, wie zijn de Bankzitters? Nou, eigenlijk zijn het gewoon een stel coole gasten die de wereld van entertainment op hun eigen unieke manier veroveren.

Vanaf het prille begin waren de Bankzitters niet vies van een uitdaging.


Waar hebben De Bankzitters zijn vermogen mee verdiend?

Het vermogen van Bankzitters is niet zomaar uit de lucht komen vallen - nee, dat hebben ze verdiend met bloed, zweet en heel veel gamen!

Deze jongens hebben de kunst van het entertainen op YouTube tot in de puntjes geperfectioneerd. Met grappige video's, uitdagende gaming-content en zelfs muzikale hoogstandjes hebben ze een enorme fanbase opgebouwd.

En die fans?

Die hebben gezorgd voor een stroom aan views, likes en abonnees - en laten we eerlijk zijn, dat vertaalt zich in flinke advertentie-inkomsten. Maar daar stopt het niet. Met live shows in TivoliVredenburg en de AFAS Live hebben ze ook offline hun stempel gedrukt.

Dus, hoe hebben ze hun vermogen opgebouwd? Simpel - door hun passie te volgen, plezier te hebben en de wereld te laten lachen.


Hoeveel verdienen De Bankzitters per maand?

Het salaris van Bankzitters? Nou, laten we zeggen dat ze niet bepaald werken voor kruimels! Hoewel het exacte bedrag misschien niet op straat ligt, kunnen we wel stellen dat deze jongens met hun YouTube-successen en live shows zeker niet op droog brood zitten.

En eerlijk gezegd, met al dat harde werk, creativiteit en hilariteit die ze de wereld in slingeren, is dat salaris welverdiend. Dus, of het passend is voor hun functie? Absoluut! Want laten we wel wezen, wie anders kan zoveel plezier hebben en er tegelijkertijd de kost mee verdienen?Wat is het vermogen van De Bankzitters?

Wat is het vermogen van Bankzitters? Als YouTube-pioniers hebben ze jarenlang content gecreëerd, van gaming tot muziekvideo's, en hebben ze zelfs live shows gegeven.

Hoewel hun exacte vermogen niet bekend is, wordt geschat dat het in de miljoenen loopt, gezien hun immense populariteit en advertentie-inkomsten.

En laten we het salaris niet vergeten - met schattingen die hoog oplopen, is het duidelijk dat Bankzitters flink hebben geprofiteerd van hun digitale avonturen.

Leuke weetjes over Bankzitters

  • Het YouTubekanaal van De Bankzitters werd opgericht in 2017.
  • Bankzitters behaalden in 2019 een VEED Award voor Beste Nieuwkomer, een erkenning voor hun snelgroeiende populariteit en creativiteit op YouTube.

Naam

Bankzitters

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Wisselend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

YouTubers

Geslacht 

Man

Hoe hebben zij hun geld verdiend?

YouTube


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Bankzitters?

Het vermogen van Bankzitters is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Bankzitters?

Ook het salaris van De Bankzitters is helaas onbekend. 

Zijn de Bankzitters miljonair?

Het is helaas onbekend of de Bankzitters daadwerkelijk miljonair zijn. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>