Dat je als vechtsporten een behoorlijke klap met geld kan verdienen weten we allang. En dat weet Badr Hari maar al te goed. Deze bekende vechtsporter heeft behoorlijk wat geld verdiend. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je hier meer over wil weten.

Daarom gaan wij je in dit artikel alles vertellen wat we weten over het Badr Hari vermogen. En geloof ons maar: dat wíl je weten.

Naam

Badr Hari

Geschat vermogen

€4,5 miljoen

Geboortedatum

08-12-1984

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Kickbokser

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Kickboksen


Wat is het vermogen van Badr Hari?

Hoewel je als kickbokser geen vast salaris krijgt kan je hier een behoorlijk vermogen mee opbouwen. Dus hoeveel is het Badr Hari vermogen dan precies? Er wordt enorm veel gespeculeerd over zijn vermogen. Door meerdere bronnen wordt zijn totale vermogen geschat op zo’n 4,5 miljoen. 

Leuke weetjes over Badr Hari

  • Volgens geruchten verdiende Badr Hari maar liefst 500.000 euro bij het laatste gevecht tegen Rico Verhoeven
  • Badr Hari is een echte auto fan en bezit onder anderen een Porsche 911 Turbo Cabriolet en Ferrari 488 GTB. 

Wie is Badr Hari?

Badr Hari is één van de meest bekende kickboksers aller tijden. En dan overdrijven we niet. Maar wat is het verhaal achter de immens bekende bokser? Badr is geboren op 8 december 1984. Je hoort het goed: deze kampioen is een Nederlander! 

Hij groeide op in de Indische Buurt in Oost Amsterdam. Hier woonde hij met zijn beide ouders, twee zussen en broertje. Een aardig groot gezin dus! Hari zijn vader wilde graag dat zijn zoon zich goed kon verdedigen op straat.

Daarom werd Badr op zevenjarige leeftijd al naar de sportschool gebracht door zijn vader. En dat was het begin van een spectaculaire carrière. Badr werd in rap tempo een enorm talent en won vrijwel alle jeugdpartijen kickboksen.

Toen hij nog maar vijftien jaar oud was begon hij al te trainen bij de Chakuriku Gym onder leiding van trainer Thom Harnick. Ook hier hield hij zich voornamelijk bezig met kickboksen. Toen hij achttien jaar werd, had hij een record van 50 amateur gevechten op zijn naam staan. En hier heeft hij maar één van verloren.

Enorm knap. Nog geen jaar later vocht de nog jonge Badr al in de Amsterdam ArenA. En die wedstrijd heeft behoorlijk wat indruk achtergelaten bij het publiek. In de laatste seconden verloor hij de wedstrijd, maar dat deed niks af aan zijn reputatie.

Daarna heeft Badr nog enorm veel wedstrijd gewonnen. Eén van de bekendste wedstrijden die hij heeft gewonnen is het K-1 Heavyweight Wereldkampioen-titelgevecht in Hawaï. Door deze overwinning werd Hari de allereerste K-1 Heavyweight-wereldkampioen tot 100 kilo. Bijna alle overwinningen van Badr waren knock-outs. Hierdoor kreeg hij de bijnaam ‘The Golden Boy’.


Waar heeft Badr Hari zijn vermogen aan verdiend?

Het enorme succes van Badr Hari is absoluut geen verrassing. Dat je als professionele kickbokser veel geld kan verdienen is daarnaast ook geen geheim. Dit is ook hoe Badr aan dit vermogen is gekomen.

Voor de ene kickboks wedstrijd kreeg hij meer dan voor de ander. Dit bedrag kon oplopen tot maar liefst een half miljoen. Dat is natuurlijk behoorlijk wat geld. Ook heeft Hari meer dan 3 miljoen volgers op Instagram. Door producten te promoten op zijn socialmediakanaal verdient hij ook nog een extra zakcentje. Het Badr Hari net worth is behoorlijk aangedikt door zijn grote aantallen volgers. Go Badr!


Hoeveel verdient Badr Hari per maand?

Hoeveel verdient zo’n kickbokser eigenlijk op maandbasis? Dit kunnen we helaas niet zeggen. Over het salaris van Badr is heel erg weinig bekend. Dat is ook niet gek, aangezien het bedrag dat hij krijgt per wedstrijd behoorlijk uiteen kan lopen. Tot op heden is hij nog steeds te vinden in de ring, dus daar verdient hij ook nog geld mee. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Badr Hari?

Het totale vermogen van Badr Hari wordt geschat op zo'n 5 miljoen euro.

Wat is het salaris van Badr Hari?

Het salaris van Badr Hari is ook helaas onbekend.

Is Badr Hari Miljonair?

Met een geschat vermogen van 4,5 miljoen euro is Badr Hari zeker miljonair. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>