Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Arnold Schwarzenegger? Arnold Schwarzenegger is een bekende Amerikaan die een groot vermogen heeft.

Maar hoeveel geld heeft hij eigenlijk? Waarmee heeft hij zijn vermogen opgebouwd? En wat doet hij vandaag de dag? Je leest het in dit artikel.

Naam

Arnold Schwarzenegger

Geschat vermogen

€450 miljoen

Geboortedatum

30-06-1947

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Levende legende

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Fitness / Filmwereld


Wat is het vermogen van Arnold Schwarzenegger?

Het Arnold Schwarzenegger vermogen is groot. Door verschillende bronnen wordt dit op wel 450 miljoen geschat.

Dit vermogen heeft hij opgebouwd met acteren en in de bodybuilding wereld. Door zijn investeringen in vastgoed heeft hij het vermogen nog groter gemaakt.

Leuke weetjes over Arnold Schwarzenegger

  • Arnold heeft een wekelijkse nieuwsbrief over fitness en motivatie, die hij Arnolds Pump Club noemt
  • Arnold heeft sinds 2023 een eigen Netflix documentaire 

Wie is Arnold Schwarzenegger?

Arnold Schwarzenegger is 76 jaar oud. Je kent hem misschien van de Terminator films of Twins. Hij is wereldwijd bekend als actieheld. Wist je dat hij ook een carrière in de politiek heeft gehad?

Van 2003 tot 2011 was hij de Gouverneur van Californië. Daarnaast was hij in zijn jonge jaren bodybuilder en groeide hij uit tot een bodybuilding icoon.

Hij heeft vijf kinderen, waarvan vier met zijn ex-vrouw Maria Shriver. Arnold heeft één buitenechtelijk kind, dat hij kreeg met zijn huishoudster. Dit kwam naar buiten in 2011, wanneer zijn huwelijk op de klippen liep.

De scheiding duurde lang, maar sinds 2021 is hij officieel gescheiden.

Waar woont Arnold Schwarzenegger nu? Het zal je vast niet verbazen dat hij een landhuis in Los Angeles heeft. Het huis heeft natuurlijk een grote fitnessruimte.

Er is ook een tennisbaan en een zwembad. Met wie Arnold zijn huis deelt? Hij is een echte dierenliefhebber en heeft een pony, ezel en een hond. Zijn kinderen komen regelmatig langs en genieten mee van alle luxe.

Daarnaast bezit Schwarzenegger verschillende auto's, waaronder een Mercedes, een Dodge en een Bentley. De rijke man bezit daarnaast een privévliegtuig en een privéjacht. Ook heeft hij een collectie dure horloges waar je u tegen zegt.


Waar heeft Arnold Schwarzenegger zijn vermogen mee verdiend?

Arnold Schwarzenegger heeft nooit lang stilgezeten. Hij begon zijn carrière als bodybuilder en ondernemer. Het eerste geld wat hij verdiende, investeerde hij in vastgoed en ondernemingen.

Hij vertrok naar de VS om te gaan acteren en leerde er Engels. Tegelijkertijd schreef hij zijn eerste bestseller. Hij heeft in allerlei bekende films gespeeld en ontving hiervoor veel geld.

Op het hoogtepunt van zijn carrière had Arnold Schwarzenegger een salaris van twintig tot dertig miljoen per film. Er wordt geschat dat hij tot nu toe 400 miljoen euro in de filmindustrie heeft verdiend.


Hoeveel verdient Arnold Schwarzenegger per maand?

De 73-jarige acteur is nog steeds actief in Hollywood. Hoewel hij de leeftijd heeft om met pensioen te gaan, is hij dit nog niet van plan.

Het is niet bekend welk salaris hij per maand verdient. Zijn vermogen is natuurlijk enorm en zijn vastgoedinvesteringen zullen hem in de toekomst vast nog meer opleveren.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Arnold Schwarzenegger?

Het vermogen van Arnold Schwarzenegger wordt geschat op €450 miljoen.

Wat is het salaris van Arnold Schwarzenegger?

Het salaris van Arnold Schwarzenegger is helaas onbekend. 

Is Arnold Schwarzenegger miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €450 miljoen is Arnold zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>