Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Arne Slot? Arne Slot is een bekende naam in de Nederlandse voetbalwereld. Hij begon zijn carrière als voetballer, maar maakte later de overstap naar het trainerschap.

Inmiddels is hij de hoofdtrainer van Feyenoord en heeft hij verschillende successen op zijn naam staan. Maar wat is het vermogen van Arne Slot eigenlijk? In dit artikel gaan we daar dieper op in.

Naam

Arne Slot

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

17-09-1978

Jaarlijks inkomen / salaris

€750.000

Beroep

Coach

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


Wat is het vermogen van Arne Slot?

Er zijn geen betrouwbare cijfers beschikbaar over het exacte vermogen van Arne Slot. Het is dan ook moeilijk te zeggen hoeveel geld hij precies heeft verdiend.

Het is wel bekend dat hij als profvoetballer bij verschillende clubs heeft gespeeld en later als trainer aan de slag is gegaan. Hierdoor heeft hij in de loop der jaren een aanzienlijk vermogen kunnen opbouwen.

Leuke weetjes over Arne Slot

  • Arne Slot won in het jaar 2021/2022 de Rinus Michels Award voor beste coach van het jaar.
  • Arne Slot heeft twee keer in zijn leven de Eerste Divisie in Nederland gewonnen.

Wie is Arne Slot?

Arne Slot is een Nederlandse voetbalcoach en oud-voetballer. Hij werd geboren op 17 april 1978 in Bergentheim en begon zijn voetbalcarrière bij de lokale voetbalclub VV Bergentheim.

Later speelde hij als profvoetballer onder meer bij PEC Zwolle, NAC Breda, Sparta Rotterdam en NEC Nijmegen. In 2010 besloot hij te stoppen met voetballen en ging hij aan de slag als trainer. Als coach lijkt zijn plafond inmiddels een stuk hoger te liggen dan als speler.

Als trainer was Arne Slot eerst werkzaam bij de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Daarna werd hij assistent-trainer bij SC Cambuur, waarna hij in 2017 de overstap maakte naar AZ. Hier werkte hij eerst als assistent-trainer en later als hoofdtrainer. Bij AZ deed Slot het boven verwachting goed.

Hij werd al snel geprezen en AZ droomde onder zijn leiding weer van de landstitel. Tot Feyenoord op de stoep stond en Slot wegkaapte uit Alkmaar. In 2021 werd hij officieel aangesteld als hoofdtrainer van Feyenoord, waar hij momenteel nog steeds werkzaam is.

Arne Slot is al jaren gelukkig getrouwd met Mirjam Slot. Over Mirjam is weinig bekend. Zij komt niet graag in de publiciteit en er is dan ook weinig over haar bekend. Mirjam heeft wel socialmediakanalen, maar deze zijn afgesloten.

Samen hebben Arne en zijn vrouw twee kinderen. Een dochter en een zoon. Isa is de oudste van de twee en haar jongere broertje heet Joep. Arne Slot woont met zijn gezin in Zwolle. Daar heeft de trainer een prachtige villa gekocht van zo'n 265m2.

De vraagprijs was een slordige 1.150.000 euro. Het huis heeft karakter, want het stamt uit 1881. Het is overigens niet het enige optrekje van de familie Slot. Ook in Egmond aan Zee hebben zij een appartement.


Waar heeft Arne Slot zijn vermogen mee verdiend?

Het grootste deel van het vermogen van Arne Slot is waarschijnlijk verdiend als profvoetballer en later als trainer. Als profvoetballer heeft hij bij verschillende clubs gespeeld en waarschijnlijk ook een goed salaris kreeg.

Als trainer heeft hij gewerkt bij verschillende clubs, waar Arne Slot zijn salaris ook niet aan de lage kant was. Bij Feyenoord zit hij momenteel als het gaat om opbrengsten als hoofdtrainer aan zijn hoogste salaris ooit. 


Hoeveel verdient Arne Slot per maand?

Er zijn geen exacte cijfers bekend over het salaris van Arne Slot bij Feyenoord. Het is wel bekend dat hoofdtrainers van voetbalclubs in Nederland doorgaans een goed salaris verdienen.

Het salaris van een hoofdtrainer kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de grootte van de club en de prestaties van de club. Bij AZ lag zijn salaris volgens verschillende bronnen op zo'n 250.000 euro per jaar.

Bij Feyenoord is dat volgens analist Hans Kraay jr. verdrievoudigd naar 750.000 euro. Wat neer komt op een salaris van 62.500 euro per maand


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Arne Slot?

Het vermogen van Arne Slot is op dit moment onbekend.

Wat is het salaris van Arne Slot?

Het huidige salaris van Arne Slot wordt geschat op €750.000 per jaar.

Is Arne Slot miljonair?

Of Arne Slot op dit moment miljonair is, is lastig in te schatten.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>