Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Armin van Buuren? In dit artikel gaan we kijken naar het vermogen van Armin van Buuren.

We gaan onder andere kijken naar hoe het komt dat deze persoon het bepaalde vermogen bij elkaar verdiend heeft, maar we kijken natuurlijk ook naar de schatting wat deze persoon op dit moment nog per maand verdiend.

Naam

Armin van Buuren

Geschat vermogen

€50 miljoen

Geboortedatum

25-12-1976

Jaarlijks inkomen / salaris

€14.6 miljoen

Beroep

Voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


Wat is het vermogen van Armin van Buuren?

Armin van Buuren zijn vermogen wordt op dit moment geschat op minimaal 50 miljoen euro. Dat is een heel groot vermogen en daarmee wordt hij dus ook gezien als een van de vijf rijkste dj'ster wereld. 

Het vermogen van de dj werd in 2015 nog geschat op 40 miljoen en zoals je kunt zien zit er dus nog steeds groei in Armin van Buuren zijn vermogen. 

De dj is zelfs zo rijk dat hij een eigen privéjet in zijn bezit heeft waarmee hij naar alle uithoeken van de wereld kan vliegen om zijn dj-kunsten te vertonen.

Leuke weetjes over Armin van Buuren

  • Armin is koning van de pseudoniemen, want hij draait onder wel 16 verschillende dj-namen, zoals El Guitaro, Gimmick en Mister White
  • Van Buuren is in 2011 benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Wie is Armin van Buuren?

Ruim 20 jaar geleden is Armin van Buuren begonnen met werken als dj. Inmiddels is de dj 46 jaar oud en heeft hij al heel wat hits op zijn naam staan.

Hij draait op gigantische evenementen en weet op de grootste shows te draaien als dj. Het is allemaal begonnen 20 jaar geleden toen hij begon met het draaien van muziek en dit deed hij als hobby naast zijn studie.

Inmiddels is hij natuurlijk al heel wat jaren aan het bouwen aan een flink imperium wat bestaat uit een groot aantal hits en daarnaast is Armin al sinds 2004 te vinden in de top 5 van beste dj's ter wereld.

Ook is hij de enige dj die zich 5 keer op de eerste plek heeft kunnen vinden in deze zelfde lijst. Al met al is hij dus een groot succes.

Armin woont op dit moment in Leiden, de plek waar het allemaal ook voor hem begon. Hij bezit daar een bovenverdieping van een monumentaal pand wat hij in 2017 heeft gekocht zonder hiervoor een hypotheek af te sluiten.

Van de zes kamers in de woning zijn er drie slaapkamers en de woning bestaat daarnaast uit 140 vierkante meter. Daarnaast heeft Armin ook een appartement in Oud-West gekocht. Hier heeft hij destijds in 2016 maar liefst 6 ton voor over gehad. 


Waar heeft Armin van Buuren zijn vermogen mee verdiend?

De dj die dus op meerdere lijsten naar voren komt als een van de beste dj's ter wereld heeft natuurlijk het meeste van zijn vermogen verdiend door middel van het maken van muziek.

Hij heeft een aantal bekende hits waar hij veel geld mee verdiend heeft en daarnaast ook door middel van het geven van grote liveshows.

Armin heeft ook een eigen muzieklabel waar hij natuurlijk geld mee kan verdienen en heeft zijn eigen tours, A state of Trance, gehad waar hij zijn brood mee verdiende.


Hoeveel verdient Armin van Buuren per maand?

Maar wat is Armin van Buuren zijn salaris? Het wordt geschat dat de dj met al deze, en nog meer werkzaamheden, bijna 40.000 euro per dag verdiend.

Zijn uurloon komt daarmee uit op bijna 5000 euro per dag op basis van 8 uur werk per dag.

Uiteraard zijn dit schattingen omdat hij met zijn werk niet maandelijks dezelfde inkomsten heeft, maar wat duidelijk naar voren komt, is dat de dj met zijn werkzaamheden voldoende inkomsten heeft.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Armin van Buuren?

Het vermogen van Armin van Buuren wordt geschat op €50 miljoen.

Wat is het salaris van Armin van Buuren?

Naar schatting bedraagt het salaris van Armin van Buuren €14.6 miljoen per jaar.

Is Armin van Buuren miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €50 miljoen is Armin van Buuren zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>