Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Armand Rosbak? Deze Nederlandse acteur debuteerde op 13-jarige leeftijd in ‘Flikken Maastricht’ en vertolkte recentelijk de rol van Taeke in ‘Moedermaffia’. In 2021 was hij te zien in de internationale Netflix-serie ‘The Serpent’.

Nu staat Armand voor een nieuwe uitdaging: deelnemen aan ‘Expeditie Robinson 2023’, een avontuur dat hij vol enthousiasme aangaat.

Maar wat is zijn vermogen? Wij gingen op onderzoek uit!

Benieuwd naar het Vermogen van Armand Rosbak? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Armand Rosbak?

Armand Rosbak zag het levenslicht op 10 november 1994 en is op het moment 28 jaar oud. Hij voltooide zijn acteeropleiding aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht, waar hij in de zomer van 2020 afstudeerde.

Sindsdien is hij actief en succesvol in de acteerwereld, met verschillende rollen voor de camera.

 Zijn acteerdebuut maakte hij al op 13-jarige leeftijd in Flikken Maastricht (2007), en recentelijk, in 2022, kroop hij in de huid van Taeke voor de komische dramaserie Moedermaffia.

Vermogen Armand Rosbak

Daarnaast heb je Armand mogelijk gezien in de populaire internationale serie The Serpent, uitgebracht op Netflix in 2021. Een kleine herinneringssteun: In The Serpent, een Amerikaanse dramaserie, duikt de 'Nederlandse' diplomaat Herman Knippenberg in de vermissingszaak van een jong koppel in Bangkok.

Binnen dit verhaal vertolkt Armand de rol van Willem Bloem, een backpacker die samen met zijn vriendin in Thailand ten prooi valt aan de notoire seriemoordenaar Charles Sobhraj.

En nu, in 2023, waagt Armand zich aan een nieuw avontuur in Expeditie Robinson. "Eindelijk mogen we het nieuws met jullie delen: we hebben deelgenomen aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson!" zo maakt Armand bekend op zijn Instagram-pagina.

Het is nog maar de vraag hoe lang we kunnen genieten van zijn deelname aan het realityprogramma op het onbewoonde eiland!

Eindelijk mogen we het nieuws met jullie delen: we hebben deelgenomen aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson!


Waar heeft Armand Rosbak zijn vermogen mee verdiend?

Armand Rosbak verdient zijn inkomen voornamelijk door zijn werk als acteur. Hieronder vallen verschillende activiteiten:

  1. Televisierollen: Armand heeft in diverse televisieseries gespeeld, waaronder ‘Flikken Maastricht’, ‘Moedermaffia’, en ‘The Serpent’. Voor elke rol die hij speelt, ontvangt hij een vergoeding.
  2. Filmprojecten (indien van toepassing): Als hij deelneemt aan filmprojecten, wordt hij ook betaald voor zijn acteerprestaties, afhankelijk van de omvang en het belang van zijn rol.
  3. Theaterproducties (indien van toepassing): Acteurs zoals Armand kunnen ook inkomen genereren door mee te doen aan theaterstukken en live performances.
  4. Reclames en Advertenties (indien van toepassing): Soms werken acteurs mee aan commerciële campagnes of reclamespots, wat een aanvullende bron van inkomsten kan zijn.
  5. Deelname aan Realityshows: Met zijn deelname aan ‘Expeditie Robinson 2023’ verdient Armand mogelijk ook een vergoeding of prijzengeld, afhankelijk van hoe ver hij in de competitie komt.
  6. Social media en Influencer Activiteiten: Als Armand een aanzienlijke aanhang heeft op socialmediaplatforms, kan hij mogelijk ook geld verdienen door gesponsorde content te plaatsen of samen te werken met merken en bedrijven.
  7. Overige Entertainment Gerelateerde Projecten: Dit kunnen gastoptredens zijn bij evenementen, deelname aan panelgesprekken, of andere vormen van publieke optredens waarvoor hij wordt ingehuurd.

Al deze bronnen tezamen vormen het inkomen van Armand Rosbak, waarbij het precieze bedrag kan variëren afhankelijk van de projecten waar hij bij betrokken is en de contracten die hij afsluit.


Hoeveel verdient Armand Rosbak per maand?

Wil je weten hoe hoog het salaris is dat Armand Rosbak maandelijks gestort krijgt op zijn bankrekening? 

Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Armand houdt - ondanks zijn beroep - een vrij verborgen leven erop na. Hij is daarom ook gesloten over de hoeveelheid geld dat hij verdient als acteur.

Daarom is het onduidelijk hoeveel salaris Armand Rosbak per maand verdient. 


Wat is het vermogen van Armand Rosbak?

Wat is het vermogen van Armand Rosbak? Dat is een prangende vraag waarvoor je ongetwijfeld hebt doorgeklikt op dit artikel.

Toch moeten we helaas stellen dat het onduidelijk is hoeveel vermogen Armand Rosbak door de jaren heen heeft opgebouwd.

Acteurs als Armand hebben vaker laten weten dat het salaris dat zij verdienen geen vetpot betreft. Het is daarom ook de verwachting dat dit ook geldt voor Armand Rosbak. Tegelijkertijd is het helaas niet mogelijk om hier een sluitende uitspraak over te doen. 

Leuke weetjes over Armand Rosbak

  • In 2023 doet Armand Rosbak mee met het programma Expeditie Robinson, dat wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver.

Naam

Armand Rosbak

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

10-10-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Armand Rosbak?

Het vermogen van Armand Rosbak is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Armand Rosbak?

Ook het salaris van Armand Rosbak is helaas onbekend.

Is Armand Rosbak miljonair?

Het is onduidelijk of Armand Rosbak daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>