Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wil je meer weten over Arjen Robben zijn vermogen? Dat komt goed uit, want dit artikel gaat over het vermogen van Arjen Robben.

Daarnaast wordt in dit artikel kort besproken wie Arjen Robben eigenlijk is, waar deze persoon zijn vermogen mee heeft verdiend en hoeveel deze persoon per maand verdient.

Naam

Arjen Robben

Geschat vermogen

€65 miljoen

Geboortedatum

23-01-1984

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ex-voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


Wat is het vermogen van Arjen Robben?

Arjen Robben heeft gedurende zijn voetbalcarrière, waarin hij begon bij FC Groningen en bij diezelfde club zijn carrière eindigde, met een tussenstop bij bijvoorbeeld Bayern München, zo'n 65 miljoen euro verdiend. 

Over de sponsordeals die hij gedurende zijn voetbalcarrière had, zijn geen exacte cijfers bekend. Waarschijnlijk zijn dit wel enkele miljoenen euro's. Wel is bekend dat hij voor zo'n 2 miljoen euro aan huizen bezit in Nederland.

Leuke weetjes over Arjen Robben

  • Voor zijn voetbalcarrière kreeg Arjen Robben in 2019 een Oeuvre Award
  • In 2017 speelde Robben zijn laatste interland, waarbij Nederland na een nipte overwinning op Zweden toch zich niet wist te plaatsen voor het WK van 2018

Wie is Arjen Robben?

Arjen Robben is een bekende voetballer die op zijn 16e zijn debuut maakte als profvoetballer voor de club FC Groningen. Daarna heeft hij zo'n 2 jaar voor PSV Eindhoven gespeeld.

Hij werd verkocht aan Chelsea in 2004. In 2007 ging hij naar Real Madrid. Het grootste deel van zijn voetbalcarrière was hij onder contract bij de club Bayern München, waar hij na zijn periode in Madrid terechtkwam.

Voor Bayern München heeft Arjen Robben zo'n 10 jaar gevoetbald. Hij sloot zijn carrière weer af bij zijn oude club, FC Groningen.

Ook kennen we Arjen Robben natuurlijk van zijn tijd bij Oranje. Hij zat hier in het elftal met enkele grote namen, onder andere Philip Cocu, Dirk Kuyt, Wesley Sneijder, Rafaël van der Vaart en Robin van Persie. 

Arjen Robben speelde zijn laatste interland op 10 oktober 2017. Vandaag de dag verschijnt Arjen Robben nog wel eens in de media, of plaatst hij zelf berichten op zijn socialmediakanalen.

Hij houdt zich vooral bezig met sporten, maar dan met andere sporten dan met voetbal. Zo kon je hem vorig jaar nog sponsoren voor een loopwedstrijd die hij deed. Het geld dat hij ophaalde, zou gaan naar het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Al met al zet hij zich regelmatig positief in, ook na zijn eigen voetbalcarrière.


Waar heeft Arjen Robben zijn vermogen mee verdiend?

Arjen Robben heeft zijn vermogen verdiend met het spelen van voetbal. Waarschijnlijk heeft hij ook nog het nodige geld verdiend met sponsordeals. Hoeveel dat exact zou zijn, is echter niet bekend. Tot slot bezit Arjen Robben nog enkele miljoenen aan huizen.


Hoeveel verdient Arjen Robben per maand?

Arjen Robben is ondertussen gestopt met voetballen. Het is niet bekend wat hij met zijn activiteiten van nu verdient. Met andere woorden, het huidige Arjen Robben salaris is onbekend.

Arjen Robben zet zich wel regelmatig in voor het ophalen van geld (met name zichzelf laten sponsoren). Dat geld zet hij in voor goede doelen. Bijvoorbeeld het Jeugdfonds Sport en Cultuur.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Arjen Robben?

Het vermogen van Arjen Robben wordt geschat op €65 miljoen.

Wat is het salaris van Arjen Robben?

Het huidige salaris van Arjen Robben is helaas onbekend. 

Is Arjen Robben miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €65 miljoen is Arjen Robben zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>