Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Antoon is de nieuwste ster van de muziekwereld in Nederland. Hoeveel verdient hij dan eigenlijk en wat is zijn vermogen?

In dit artikel gaan we hierop in.

Naam

Antoon

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

11-02-2002

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Antoon?

Het Antoon vermogen is onbekend. Als je kijkt naar de prijs die je betaalt om hem te boeken voor een optreden, dan zal dit vermogen echter met een aardig tempo toenemen.

Leuke weetjes over Antoon

  • Antoon heeft een eigen kledingmerk dat Maison PB heet
  • Vrijwel alle nummers van Antoon zijn gemaakt in samenwerking met Big2, een van de leden van The Opposites

Wie is Antoon?

Valentijn Verkerk, bekend als Antoon, is geboren op 11 februari 2002 in Hoorn. Hij groeide op in Midwoud, een klein dorp in West-Friesland. Na zijn middelbare school zette hij zijn schooltijd voort aan de Herman Brood Academie. Naast zingen speelde hij ook piano en drums.

Via TikTok werd Antoon een bekende naam in Nederland. Hij plaatste een filmpje van zijn nummer ‘Hyperventilatie’. Dit werd een hit die zelfs platina opleverde en op Spotify miljoenen keren beluisterd is. De carrière van Antoon begon hiermee in sneltreinvaart. Hij tekende een contract bij Dreamteam Music waar hij het ene na het andere album heeft uitgebracht.

Inmiddels is Antoon een graag geziene gast op Pinkpop, Paradiso, Zwarte Cross en stond hij eind 2022 zelfs in het Ziggo Dome. Hits als ‘Tantoe Lekker’, ‘Vluchtstrook’ en ‘Hotelschool’ scoren hoog in de Nederlandse hitlijsten.

Bij een groot imago hoort een groot voertuig. Antoon kocht een Audi A6, iets wat hem veel bekijks en media-aandacht opleverde. Om precies te zijn kocht hij een Audi A6 Avant S-line, voorzien van lichtmetalen velgen, groene remklauwen en overige accessoires in het zwart.
 
Sinds 2022 heeft Antoon een relatie met Carmen Lauren Visser. Carmen is een bekende influencer. Ze reist veel en staat al jarenlang in de FHM500-lijst. Deze lijst vertegenwoordigt naar eigen zeggen de mooiste vrouwen van Nederland. Hiernaast is ze studente aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar ze International Business Administration studeert. 

Antoon bewoont een appartement in Amsterdam, in de wijk Oud-Zuid. Bij zijn ouderlijk huis gebruikt hij echter nog wel zijn studio, gebouwd in de schuur. Zijn vader is zijn manager en rechterhand. Zijn moeder overleed helaas enkele jaren geleden.


Waar heeft Antoon zijn vermogen aan verdiend?

Dankzij het grote succes in de muziekwereld weet Antoon zijn vermogen in razend tempo op te bouwen. Hij werkt hard en sleept zo het ene na het andere optreden binnen. Ook via streamingdiensten ontvangt hij veel geld doordat zijn nummers erg populair zijn.

Volgens Antoon zit het succes hem in het harde werken. Hij heeft altijd hard gewerkt voor hetgeen hij nu behaald heeft. Waar leeftijdsgenoten zaten te gamen, was Antoon bezig met zijn muziek.


Hoeveel verdient Antoon per maand?

Het Antoon salaris is onbekend. Wel weten we dat je voor een optreden van een half uur een bedrag van €20.000 tot maar liefst €25.000 euro kwijt zult zijn. Hoeveel daarvan precies naar Antoon gaat, is niet bekend.


FAQ

Wat was het geschatte vermogen van Antoon?

Het vermogen van Antoon is helaas onbekend. 

Wat was het salaris van Antoon?

Hoewel het salaris van Antoon niet exact bekend is, weten we wel dat hij voor een optreden zo tussen de €20.000 en €25.000 vraagt.

Is Antoon miljonair?

Het is onbekend ofAntoon daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>