Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 28/03/2024

Wat is het vermogen van Anouk? Anouk is een van de beste Nederlandse zangeressen met vele hits op haar naam.

Daarnaast was ze actief als coach in het televisieprogramma The Voice of Holland. Lees hier meer over Anouk, wat is haar vermogen, waar staat haar huis en heeft ze een partner en kinderen.

Naam

Anouk

Geschat vermogen

€6.5 miljoen

Geboortedatum

08-04-1975

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zangeres

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Muziek- en televisiewereld


Wat is het vermogen van Anouk?

Het vermogen van Anouk wordt geschat op een bedrag rond de 6,5 miljoen euro. Anouk heeft vier bedrijven, waardoor ze haar eigen optredens regelt en waarmee ze zelfstandig haar laatste platen uitgeeft. Hierdoor houdt ze aan het einde van de rit meer geld over.

Leuke weetjes over Anouk

  • Je kunt veel zeggen over Anouk, maar ze is in ieder geval eerlijk, want in een interview gaf ze aan dat ze The Voice of Holland alleen maar voor het geld deed
  • Anouk trouwde in 2022 midden op het Malieveld voor zo'n 40.000 gasten 

Wie is Anouk?

Anouk, geboren in 1975, is de artiestennaam van Anouk Teeuwe. Ze had een lastige jeugd, waarin ze op haar 14e jaar van huis wegloopt en drugs gebruikt. Hierdoor heeft ze in enkele tehuizen gewoond.

Hier begon ze wel met een begeleider met zingen, waarna ze als achtergrondzangeres van de band Shotgun Wedding optreedt tijdens feesten en bruiloften. In 1994 start ze op het Rotterdamse Conservatorium, maar stopt hier na twee jaar mee. 

Barry Hay, zanger van de Golden Earring, ziet haar optreden en schrijft een liedje voor haar. Ze krijgt een platencontract en brengt haar eerste single uit.

De grote doorbraak volgt in 1997 met de hit Nobody's Wife. Een internationaal contract bij Sony Music loopt stuk omdat Anouk boos vertrekt omdat de platenbazen uren te laat op de afspraak verschijnen. Tot en met 2022 zingt ze twintig albums vol.

Anouk neemt in 2013 deel aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Birds. Hiermee haalde ze de negende plek en zorgt ervoor dat Nederland sinds 2004 weer in de finale staat. Vanaf 2015 tot 2022 was ze een van de coaches in het populaire tv-programma The Voice of Holland.

Anouk trouwde in 2022 met haar vriend Dominique Schemmekes. Dit deed ze voor 40.000 mensen tijdens een concert op het Malieveld. Eerder was getrouwd met rapper The Anonymous Mis (Remon Stotijn) en rapper Unorthadox (Robert Coenen).

Anouk heeft zes kinderen van vier verschillende vaders. Samen met The Anonymous Mis zijn dit de zonen Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah en dochter Phoenix Ray.

Uit de relatie met Unorthadox is haar zoon Jesiah Dox geboren en met de basketballer Seraino Dalgliesh kreeg ze haar zoon Sion Jethro. Samen met haar huidige vriend kreeg ze in 2016 dochter Jelizah Rose.

Anouk bezit zes woningen. Twee staan er in Amsterdam, drie in Haarlem en in 2022 kocht ze voor 475.000 euro een maisonnette in Haarlem. Dit huis heeft een opervlakte van 234 m2 en heeft twee slaapkamers.


Waar heeft Anouk haar vermogen mee verdiend?

Anouk bouwt haar vermogen op als zangeres en als jurylid in The Voice of Holland. Ze verdient geld met de verkoop van concertkaarten, haar platen en merchandise.

Jaarlijks krijgt ze een bedrag van Buma Stemra omdat haar nummers op de radio te horen zijn. Daarnaast is ze eigenaar van vier bedrijven zoals het platenlabel Goldilox platenlabel en Kuona, bedrijven waarmee ze tegenwoordig haar plaatverkoop en optredens zelf regelt. 


Hoeveel verdient Anouk per maand?

Krijgt Anouk salaris? Als muzikale ondernemer heeft ze geen vast maandsalaris. Wel is ooit berekend dat Anouk voor een concert zo'n €30.000 vraagt. 

Dit bedrag is zelfs nog hoger als ze zelf een band meeneemt, naar een karige €50.000 voor een concert. 

Hoe vaak Anouk momenteel nog optreedt, valt om die reden mee. Daarom kunnen we niet met zekerheid stellen hoeveel Anouk nu eigenlijk aan salaris verdient. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Anouk?

Het vermogen van Anouk wordt geschat op €6.5 miljoen.

Wat is het salaris van Anouk?

Het salaris van Anouk is helaas onbekend.

Is Anouk miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €6.5 miljoen is Anouk zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>